Tegnap előtt mentem először BO3 draftot, UW-t draftoltam, az angyal megnyert nekem önmaga egy csomó meccset, igaz tele voltam high pick commonokkal is
4-2-t mentem de meglett volna jó eséllyel az 5-1, csak az utolsó ellenfelem ellen mindkét meccsen landfloodom volt, 3 körtől 6 föld 1. meccsen, 2. meccsen meg 4. től vagy 5 jött egymás után.
Ezen felbátorodva mentem tegnap még1et megint UW lett. Ez se tűnt rossz decknek, első körben value picket nyomtam, bomb nem nagyon volt, 2. körben jött Ajani meg az enchantmentje
volt vagy 5 soft leszedésm ( aurák ), csak elrontottam mert néztem közben volt elég 2 dropom ami ugye Ajaninak jön jól, csak hát nem sok lény volt közte..., 0-2 lett, igaz én voltam a hülye, az 2. ellenfél ellen első meccsen kétszer kék manát raktam le fehér helyett így Ajanit kétszer nem tudtam kitjátszani..., concead, nyertem 1et aztán a döntő meccset megnyerte.
Fehéret elég erősnek érzem de a kék lehet hiba volt részemről. Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.07.19. 09:15:08