Pénz az modnjuk nekem se, rendre 225 goldos napit kapok, most állok 3000körül, gyűjtök a draftra ki tudja mennyi lesz majd.
Érdemes az elején egy deckre fókuszálni, a kulcslapokra elhasználni a wildcardokat, a győzelmek utáni jutalomkártyákat azért buffolták mostmár jóval többször ad common helyett uncommont, rare-t volt már párszor mythic is.
Meg várjuk meg a patchet mert az economy elvileg nagy reworkon esett át szóval meglátjuk mire jutottak.
Először Dino-val mentem oda kaptam +Etalit, azzal úgy elvoltam silverig, BR piratedecket is fejlesztgettem, aztán mikor lett elég wildcardom BW vámpírra álltam át, kivettem a 4 legion liteaunmentet (+1/+1 vámpírokra) meg 2-t a W2 enchantmentből ami +1/+1-et ad valalmi fajra, na meg volt 2 twilight profetem mind2 győzelem utáni reward :).Azzal felküdözttem magam goldba, lett 2 kumena akkor merfolkoztam kicsit, most egy identitástévesztett rampszerű BG explore deckel nyomulok, tele nagy böszmeségekell és enchantmentekkel Gold2 néha nyerek néha vesztek, csak elég sűrűn van landfloodom van hogy 5 körig földet kapok, elég demoralizáló, tegnap vagy 3 szor egymás után.
És annyira nem görcsöltem rá napi 4 win, ritkán elmentem 10ig, meg mindig HoD paklikat vettem hátha jön a Scarab God persze minden más god már megvan :D.
Igaz a matchmaking elég tré rendre összekeürlök, silverekkel, és olyannal is akinek még besorolása sincs. Na ezek a legnehezebb meccsek mert mindig ótvar kezeim vannak ilyenkor :).
Az tény hogy egyből T1 decket nem fogsz csinálni, de én jól elszórakozok, nem költöm ész nélkül a wildcardokat, de így ha váltani akarok ki akarok próbálni valamit, a kulcslapokra mindig van Wildcardom, na jó nem mind a 4 hazoretre :), de nem is célom a Master Liga.