3985
-
#1769 Nem volt és nem lesz cél az MTGO leváltása.
Ha pedig sokan fognak játszani, és jól működik a matchmaking, akkor az azonos szinten állók egymás mellé fognak kerülni. -
#1768 Nagyszerű, ha már ennyire bele akarnak rakni mindent akkor legalább lenne valami tényleg f2p mód ahol a csóró idióták egymás ellen játszhatnának a pénzesek meg másik asztalnál pörgessék a lapokat. Ez a megoldás szerintem rövid úton el fogja venni az egyszeri játékosok kedvét a játéktól. Nem tudom mi a hosszú távú cél, mert ha az ,hogy ez fogja leváltani az Online-t akkor lehet jól csinálják, mert ott sem a csóró pórnép játszadozik. -
#1767 Pedig például draft terén sokat tanulhatsz tőlük. -
#1766 Ebbe a pro tourba belenéztem de 5 percig bírtam, csak kavargatják kavargatják a lapjaikat iszonyat idegesítő :) -
#1765 Ha kevés az aktív játékos, a matchmaking se tud csodát tenni.
Épphogycsak hajnalodik az Egyesült Államokban, Pro Tour van, és jövő héten jön az új tartalom - elvétve fogsz játékost találni. -
#1764 Kicsit felhúztam magam :), bár azt megcisnálhatnák ha vlaki tönkrever akkor ne adja megint őt, mert elég idegesítő. -
#1763 És természetesen kétszer ugyanazt a rohadékot adja egymás után aki tönkrevert valami metadeckkel drafton....... -
#1762 Most mentem 2 draftot mindkettő 0-3 nekem semmi normális lap nem jött folyamatosan csak földeket kapok, az ellenél meg mythic tömegek. tököm ki van ezzel a szar random szimulátorral, tök mindegy mit csinálsz ha eldönti hogy ma nem nyerhetsz akkor meggebedhetsz akkor se fogsz nyerni.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.06.02. 09:54:02 -
#1761 Most itt a free-to play-erekre gondoltam. -
#1760 A pénz meg végtelen, amiből egy villanás alatt meg lehet venni a szükséges gemet hozzá. -
#1759 Igen, csak itt azért nem olyan egyszerű összehozni a tier 1 deckeket mivel a wildcard az véges :). -
#1758 A rengeteg új lap szépen fel fogja borogatni a metát azt biztos :) Aztán majd a fórumokon / redditen / streameken elterjednek az új erős paklik, és szépen utánaállnak a játékosok :)
(de előtte most hétvégén Pro Tour) -
#1757 Az elején még marad szerintem a sok uw aproach aztán már 1 hét múlva lehet változik, de tuti kipróbálom.
Igazából a BO3-ra leszek kíváncsi hogyott milyen reward lesz a bo1 hez képest -
#1756 Csak megéri-e csak amiatt berakni egy, sok más archetípus ellen felesleges lapot? Még sideboardokban se nagyon szerepelt más környezetben...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.31. 09:46:26 -
#1755 Jövő hét csütörtökön, jön Kaladesh, Aether Revolt,és a 2017 Welcome Decks.részletek
Mivel a duelsel akkor már nem játszottam, nézegetem milyen lapok vannak a Kaladeshben, rögtön szemet szúrt az anti approach
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, mivel jön a Bo3 is sideboardba minden fekete deckbe befér, az approachot meg kiheréli. -
#1754 Nyomtam tegnap egy draftot. Laza 0-3 lett, olyan szar lapokat kaptam ,hogy hihetetlen, lényekből adott 2-3 db 2-3 manást meg 4-5db 6-7 manást és ennyi, egy csomó hulladék semmire nem jó varázslatot aztán játsszál hülye. A 3 ellenfélből kettő fekete/fehér aggro deckkel jött, nekik természetesen volt egy csomó apró lényük, meg jó varázslataik, a harmadik meg fehér/kék aggroval. Annyi ,hogy a lapok között volt egy God meg pár olyan ami eddig még nem volt meg, úgyhogy talán megérte az 5000 aranyat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.05.26. 10:37:01 -
#1753 Igen, én is simán van olyan hogy inkább feladok több meccset sorban ha szar a kezdő kéz, vagy látom hogy UW az enemy, de aztán lehet játszani. Úgy se számít semmit se a rank, jön még wipe is. -
#1752 Hát ez nálam is így van, van ,hogy szinte minden bejön, van ,hogy már a mulligannél eldől a meccs, viszont mivel úgyis lényegtelen milyen rankon áll a ember és csak a győzelem számít nyugodt szívvel adom fel az ilyen meccseket. -
#1751 Meg még jön 2 hamarosan kaladesh, Aether revolt akkor még több lesz.
A draft összességében megéri mert a botok egy csomó rare-t hagynak, 2. 3. körre is, sőt az ilyen nagyon sok színűeket vagy véleményeseket akár utolsó picként is lehet vinni, tehát több mythiced rare-d lesz mintha nyitnál boostert. Cserébe azok minősége kétséges és még wildcardot sem kapsz.
Valamint most mire mész? jó lapokra vagy jobb draft deckre, kiveszed a common leszedést amiből már van 4, vagy egy olyan rare-t ami nem túl jó, de valmi junk szórakoztató deckbe pont jó lenne. Leeht csak nálam van így de egyszer olyan jól megy sima 6-7 win máskor meg amikor úgy érzem a paklim is jó 0-3 v 1-3.
Mostanában a napiknál is azt érzem hogy ugyan azzal a deckel egy nap simán megvan a 4 win másnap vért izzadok mire meglesz.
Pont most ment el a kedvem egy kicsit a millió RDW és UW approach decktől főleg az approach fél órán át szívok, minden körben gondolkodik a nyomorult még 2 manánál is mit cisnáljon, természetesen semmit.... -
#1750 Miért gondolod, hogy szükség van arra, hogy minden lapot összegyűjtsön valaki? Az égvilágon semmi értelme.
A constructedben egy elég szűk lapcsoport vesz részt, mint hasznos lap - ezekből a hiányokat gyűjtöd be wildcardokkal, a többi maximum draft során kerül eléd, és ott játszol velük (oda való lapok), amúgy pedig elfekvőben vannak a gyűjteményedben, mindegy, hogy melyikből mennyi. -
#1749 Most nézem ,hogy nem is 4 hanem 5 kieg van már a játékban, ez azért durva, biztos van esélye összegyűjteni minden lapot egy f2p játékosnak. Remélem mikor elindul élesben a játék akkor azért nem egyből így nyitnak, hogy minden kieg minden lapja aztán 1000 gold egy pakli gyűjteni meg alig lehet.
Én most spórolok egy draftra, mert érdekel, hogy milyen, meg ugyebár a lapokat amiket ott kiválasztasz azokat megtarthatod. Ehhez képest az 5000-es belépő nem is olyan sok. -
#1748 Kérdőívet kitöltöttétek? Az szerintem jó jel, hogy főleg a jutalmazásra, kvesztekre és a lapszerzésre kérdeztek rá. Vélhetően ők is érzik ,hogy ez így eléggé fizetős játék szagát kelti (tudom el lehet lenni f2p-ben, ahogy el is vagyok), valamint azt, hogy ha neked adott lap kell akkor azt elég problémás megszerezni mert a wc-on kívül nincs más opciód, nem tudsz lapot betörni. Az, meg hogy jelenleg van 4 kieg kismillió lappal tovább rontja a helyzetet.
Szerintetek mikor léphet ki a béta fázisból a játék? -
#1747 Mondjuk sok értelme nincs, úgyis csak a winek számítanak jelenleg... -
#1746 Én a ranked felépítését sem értem, igaz nem is néztem utána. Én amúgy sima rank4-en meg is álltam, nem tudok onnan elmozdulni, persze nem is annyira foglalkoztat a szint. -
#1745 Pénz az modnjuk nekem se, rendre 225 goldos napit kapok, most állok 3000körül, gyűjtök a draftra ki tudja mennyi lesz majd.
Érdemes az elején egy deckre fókuszálni, a kulcslapokra elhasználni a wildcardokat, a győzelmek utáni jutalomkártyákat azért buffolták mostmár jóval többször ad common helyett uncommont, rare-t volt már párszor mythic is.
Meg várjuk meg a patchet mert az economy elvileg nagy reworkon esett át szóval meglátjuk mire jutottak.
Először Dino-val mentem oda kaptam +Etalit, azzal úgy elvoltam silverig, BR piratedecket is fejlesztgettem, aztán mikor lett elég wildcardom BW vámpírra álltam át, kivettem a 4 legion liteaunmentet (+1/+1 vámpírokra) meg 2-t a W2 enchantmentből ami +1/+1-et ad valalmi fajra, na meg volt 2 twilight profetem mind2 győzelem utáni reward :).Azzal felküdözttem magam goldba, lett 2 kumena akkor merfolkoztam kicsit, most egy identitástévesztett rampszerű BG explore deckel nyomulok, tele nagy böszmeségekell és enchantmentekkel Gold2 néha nyerek néha vesztek, csak elég sűrűn van landfloodom van hogy 5 körig földet kapok, elég demoralizáló, tegnap vagy 3 szor egymás után.
És annyira nem görcsöltem rá napi 4 win, ritkán elmentem 10ig, meg mindig HoD paklikat vettem hátha jön a Scarab God persze minden más god már megvan :D.
Igaz a matchmaking elég tré rendre összekeürlök, silverekkel, és olyannal is akinek még besorolása sincs. Na ezek a legnehezebb meccsek mert mindig ótvar kezeim vannak ilyenkor :).
Az tény hogy egyből T1 decket nem fogsz csinálni, de én jól elszórakozok, nem költöm ész nélkül a wildcardokat, de így ha váltani akarok ki akarok próbálni valamit, a kulcslapokra mindig van Wildcardom, na jó nem mind a 4 hazoretre :), de nem is célom a Master Liga.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.04.21. 09:26:03 -
#1744 Hát nekem marhára nem gyűlik a pénz, lapok híján a nyerés is ritka, a küldetések legtöbbje meg ugye nyerj ilyen-olyan két színű paklival. Ezen remélem változtatnak, mert így nem lesz túl mókás a dolog! Az a heti 3 pakk amit adnak nem túl nagy segítség. -
#1743 Nem, botok ellen draftolsz, aztán bo1 meccsek, egyelőre, tehát HS szerű draftolsz akkor hagyod abba amikor akarod mecceket is akkor tolod amikor akarod.
Lesz majd rendes 8player draft is csak az még odébb van. -
#1742 Szerintem bo3+sideboard ahogy normálisan is draftolnál csak ai-k ellen draftolsz. -
#1741 Ahogy olvasom a vaultot is turbózzák egy kicsit. Draftra kíváncsi leszek hogy lesz megoldva, mennyi idő lesz így egy meccs! -
#1740 26-án jön a Dominaria, economy változtatások (pontosan mi változik majd 25-én derül ki), wipe most nem lesz majd csak open beta előtt az utolsó.
Lesznek evetnek, draft 1 héttel később aktiválódik.
Dominaria and Events Coming Soon!
bővebb info draft-ről + egyéb -
#1739 Valamelyik nap UB volt a napi na gondoltam megyek párat, amilyen idegesítő a millió counter ellen játszani akkora poén vele :D, igaz scarab god nincs meg, de Boneyard Parley-val egész jól megy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1738 Jaja tényleg kevertem, pirateok ixalanban vannak, és csak azokat néztem ami lapok megvoltak azok közt meg nem nagoyn volt ami kombózna vele. -
#1737 Setenként eléggé eltérő archetípusokat szoktak kapni a színek.
Pl SOI-ban a piros fekete volt a Vámpír/Madness aggró. BFZ-ben a fekete/fehér volt a vámpír lifegain. Ixalanban a fehér/fekete a vámpír token.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.03.29. 10:24:36 -
#1736 Igen, de kérdéses hogy mennyibe került majd olvastam már 3000-5000-ig jóslatokat, azt azért nem kevés idő összefarmolni. 3packot kell csak kifizetni akkor is 3000 az heti 1 draft talán, ha kevesebb akkor meg booster nem vesz senki mert nem éri meg. -
#1735 Wipe után 1-2 nappal nagyon zavart a millió kék/fekete kontroll, igaz már 2. meccsemen Scarab goddal kellett szembe néznem... Láttam kékkel és a második nem zöld instant léptem ki, igaz Dinoval mentem mert oda kaptam értékelhető lapokat a boosterből azt meg fájdalams mikor Etalit countereli. De mostanra ezek vagy nagyon magasra jutottak, vagy megunták mert tök jó meccseket lehet tolni.
Most kaptam egy Scorpion Godot de ez miért piros fekete amikor annyira nem illik a piratedeckbe, azért az alap statjai miatt meg hogy nehéz megölni benne hagyom. Kicsit módosítottam az alap decken és elég jólment majdnem elkaptam egy kék feketét is de túl sok földet húztam fel így megúszta... Aztán persze scarab god GG. -
#1734 És jön hozzá még az, hogy egyáltalán lesz draft, mint játéklehetőség, ahol mindenki "ugyanonnan" indul, nem feltétlenül kell csak standardot / brawlt játszani, és azzal nyerni lapokat. -
#1733 végtelen polyraptorral már akasztották ki a dolgokat :) -
#1732 Az a válasz hogy az economynak csak egy szeletét látjuk, elvileg lesznek eventek, (bármilyenek konkrtét info nincs) jobb helyezést / bármit érsz el jobb/több rewardot kapsz.
Azt is írták hogy havonta 25-30 pack és 1 vault nyitást gondoloják a kielégítőnek. Na erre aztán felrobbant a reddit és mindenki írta hogy ez nagyon karcsú ha kijön a játék 7 settel.
Persze béta meglátjuk mit változtatnak rajta. Jelenleg ez a legforrób téma, néhány apróbb bug van de úgy általánossában technikai oldalát nézve teljesen jól működik csak finomhangolni kell. -
#1731 Azt azért megnéztem volna,hogy ha a lovat lerakja kiakaszotta volna-e a játékot :).
Amúgy ilyesmit cisnáltam még wipe előtt Polyraptorral csak ott sokkal több idő mert még summonloja is vagy 100 polyraptort összehoztam, igaz úgy hogy igazi mazoista módjára az enemy is elnyomott a körömben egy mindenre sebző instant aoe-t :D. Mindkettőnknek elfogyott az ideje de nem vágott ki egyikőnket sem, igaz támadni sem tudtam abban a körben pedig lett volna mivel. -
#1730 Nézegettem stremeket a játékból(én már kétszer is jelentkeztem a bétára, de csak nem akarnak meghívót küldeni:S)
Ezzel a 8 lapos booster formátummal sajnos elég valószínűtlen a dolog.
A dust mechanika nagyon kellene ebbe a játékba.