Nem gondoltam volna, hogy majd ennek valaha is fogok találni egy decket, ahol rendeltetés szerűen akarom és tudom használni anélkül, hogy nagyon rosszul járnék vele.:D
Kijött a többszinű converge támogatta blockban és a discardot csak amolyan szükségszerű loot effektként fogtam fel.
Pár napja szerettem volna valami Grixis reanimátort összepakolni, de mivel sok fontos kalades, illetve Zendikar blokból hiányzó lap nincs meg, kicsit más irány felé néztem.
Nagyon nem távolodtam el a temetőtől ugyan, de kicsit madness vonalra mozdultam inkább rá a feléleszhető lényekkel karöltve.(aztán teljesen véletlenül egy full zombi decket sikerült összeraknom és egészen idáig fel sem nagyon tűnt:D)
De visszatérve a Brilliant Spectrumra, emlékszem kérdezgettem költőien, hogy most ez minek ebbe a játékba, mert rendben van, hogy potenciálisan 5 lapot is húzhatsz, de ahhoz egy 4 szinű kavalkáddal kell játszanod egy átlagosabb 2 szinű deckbe ez kifejezetten rossz 4 manáért.
Jó lap ugyan nem lesz, mert pl Oath of Jace 1 manával kevesebbért teszi mindezt, több szín követelmény nélkül, de nagyon muris belegondolni, hogy egy korábban használatra elképzelhetetlen lapot végül mégis élvezettel játszok.:)
A több szinű paklikkal kapcsolatban is olvastam egy érdekes dolgot redditen, ami nem is hülyeség.
A lényeg az, hogy egy három színű pakli, az ritka landek korlátozása miatt több dual-t tud berakni a paklijába, ezáltal sokkal konzisztensebb tud lenni a mana bázisát tekintve egy kétszínűtől. Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.02.16. 04:07:42