3985
XJEn519AEL.png
  • Dzsini
    Zombiisten :)
  • DasIsFuck
    Hát igen, de ilyenkor mindig sajnálom, hogy ilyen modern és legacy szintű lapokkal nem lehet duelsbe játszani, ha máshogy nem legalább ilyen gold fizetős ai challenge run fajta játékmódba lehetnének ilyen érdekességek.

• Shep
    Mondjuk elég op lenne itt :)
  • DasIsFuck
    Azok sajnos nem, igazából azok elég régi lapok, nem ebben a setben jöttek.
  • Shep
    Hát a 30 goldosnál abbahagytam, mikor már ilyen 11/12-es lénye volt :) Majd valamikor folytatom. Nem igazán vagyok most kártyás hangulatban. Viszont az új képességek tetszenek, bár az aggronak ez megint kedvez, Vajon azok a mill lapok a kvesztből a játékba is bekerültek ,vagy csak a storyban szerepelnek?
  • Shep
    Hogy lehet, hogy ilyen gyorsak voltak? .)
  • DasIsFuck
    Időközben kijött a frissítés duelsbe is.

Gyorsan végigszaladtam a storyn és vettem 10 boostert.
    Elsőnek ezt a GB -1/-1 counteres dolgot próbáltam ki, ehhez kaptam a legtöbb használható lapot a boosterekből és alap setből.
  • DasIsFuck
    Amonkhet kártya lista
  • Dzsini

Április 27-én jön.
    Új stílusú kampány (az istenek próbáit kell végigjárni, nem a fő történetszálat követi)
    Lapcserék nincsenek
  • DasIsFuck
    Most, hogy megvettem a fullos Kaldesh setet, össze is raktam a Madness Vampire aktualizált változatát és ez már kevésbé a full vámpír szinergiára épül, sajnos az nem elég gyors és resilent.
    Ebbe a deckbe Hazoret the Fever egész jól is fog illeszkedni:)
  • Shep
    Egyre jobb ez a játék is, meg én is, 12 meccsből 1-et tudtam megnyerni lassabb, de nem lassú paklival. Nagyon úgy tűnik, hogy csak be kell nekem fejezni az összes kártyás vackot.
  • DasIsFuck
    Én nem találkoztam ilyennel eddig, pedig használom a lapot.
    Szerintem az lehet a gond, hogy nem volt meg a manád hozzá, mert az nem teszi ingyenesen kijátszhatóvá a lapot.
    Korábban egy olyan bug volt azon a lapon, hogy a -3 képessége Jace-nek nem exilolta a kijátszott lapot, hanem bent hagyta a temetődben, szóval újra és újra használhattad, de ezt már kijavították.
    Emlékszem talán én voltam annó aki felhozta itt ezt a bugot.

Én leárazásra várok, már van 64xx goldom ami elég lesz a komplett AER megvételére, remélem összejön még annyi, hogy a KLD felét is hozzá tudjam csapni.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.03.21. 16:21:19
  • Shep
    Ajaj, most nézem ez már 1 éves bug. Háááááááát, lassú víz partot mos, de úgy tűnik Silveréknél kiszáradt a patak, mert folyóról nem igazán lehet velük kapcsolatban beszélni.
  • Shep
    Na a két legutolsó kiegből megvan minden számomra szükséges lap ami azt jelenti ,hogy 80 és 85% és mgé van 3160 goldom, ez már megy a köv kiegre.
    Közben azért bugba is belefutottam. A sima Jace lap miután aktiválódott a középső képessége ugye az ,hogy a gyűtőből kijátszhatsz egy lapot ingyen az adott körben, na ez nem megy, ki lehet választani a lapot, aktív is lesz, tehát körbeveszi a kis narancsos keret és a lapra is felkerül kékkel a play this card felirat, csak éppen a gomb hiányzik róla így lehet nyomkodni ahogy tetszik de nem tudod kijátszani, emiatt buktam két meccset is.
  • DasIsFuck
    Érdemes előbb megvárni a spoilereket a következő setből.
    Ez az aggró vonal pl biztos, hogy visszább lesz véve az Amonkhetben.

• Shep
    Akkor addig parkoltatom a játékot.
  • DasIsFuck

A lényközpontúság vagy a threatek túltolását a wotc is elismerte és a jövőben változtatni fognak ezen, de ez kb 2 blockal odébb értendő.
  • Shep
    Úgy érzem ez a játék is kipukkant, mint a HS, az egy dolog ,hogy 1 hét alatt 15-ről 1-2 nyert meccs mellett visszaestem 2-re, lényegtelen lenne ha a meccsek érdekesen alakultak volna, de nem, mindenki jön a lényözön szarjával, mint a HS-ben és a lassabb deckjeimmel amikkel szeretek játszani már totál esélytelen vagyok. Ennek így semmi értelme. Eddig pont azért volt jó ez a játék, mert volt értelme lassú paklikat csinálni és lehetett velük játszani, jelenleg nem lehet. Remélem a köv kieg is ilyen nagyszerű lesz, mint az utolsó kettő volt és akkor szívfájdalom nélkül törlöm le a játékot végérvényesen!
  • laikuss
    Nem állom meg, ez a magic duel AI olyan hülye mint a s*gg.
    A másik, aki fehérrel van az csak szeret játszani vagy csak egyszerűen őrült (mert szét lövik).
  • DasIsFuck
    Pedig milyen csudi jó kis kiegészítés lenne a moders masters duelsbe..xD
  • Dzsini
    #1343 - #1344
    Duelsbe áprilisban (feltételezve a legjobbakat) jön Amonkhet, és júliusban a Hour of Devastation.

Az őszi-téli készleteket március 31-én fogják bemutatni.
  • Shep
    Ez csak természetes, én nem követem annyira ezeket a dolgokat mint, te. Holnapra el is felejtem, mert ez egy szükségtelen információ számomra, úgyhogy majd nyáron visszatérünk rá :DDDDDDDD
  • Dzsini
    Ahogy eddig is (és erről is már volt szó), a Duels csak a normál kiegészítőket kapja meg, az egyéb kiadásokat (pl. a mostani Modern Masters) nem.

De nyugodtan fuss rá erre majd nyáron is :)
  • Shep
    Jól látom, hogy márciusban meg áprilisban is jön 1-1 nagy kieg, mindkettő jön Duelsba is?
    Ja most nézem a márciusi az csak amolyan reboot .)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.09. 23:27:58
  • erasmus4
    Na ha megszabadulnak a stainlesstől a legjobb döntésuk lesz, ilyen inkompetens brigádot ritkán látni. Még mindig tartom, messze a magic a legjobb kártyajáték, még a Duels-ben is olyan meccseket lehetett nyomni, de az online jelenlétük a programozó csapataikkal, szánalmas. Duels egy bughalmaz, Magic online 20 évvel el van maradva...
  • Shep
    Ez tök jó.
  • Dzsini
    Visszakacsintás erre:
  • Shep
    Igen, igazad van, de így még durvább :)
  • Dzsini
  • DasIsFuck
    Nekem valami 7/11-es dolog rémlik, de lehet összekeverek valamit.
  • Shep
    Jól van úgy látom itt is megalkotta valaki az aggrok királyát, amit szépená t is vett mindenki. Az 1 manás 7/6-os kocsira gondolok amit utána a másik ótóval 2 vagy 3 manáért aktivál. Óriási.
  • Shep
    Nem értem ,hogy miért nem lehet egy cancel gombot berakni a töltő képernyőre! Annyira jó mikor végtelen töltő üzemmódba kapcsol és csak az alkalmazás kezelős leállítással lehet belőle kilépni majd utána újra elindítani a játékot.
  • Dzsini
    Nem, az egy Hasbro nagykiállítás során bemutatott vetítésen szerepelt amellett, hogy saját digitális stúdióval bővítik a céget, nekem sokkal inkább tűnik egy Duels vérfrissítésnek, és lehet, hogy megszabadulnak a Stainlesstől.
    Ennyi hivatalos van az MDN-ről. Létezik, készül, és nagy terveik vannak vele, és be akarják vele fogni a kezdődől a profiig az összes játékost.

Készül a film is, és nem kizárható, hogy lesz MMO és csomó minden egyéb, az új CEO nagyon keményen nyomja a digitális nyitást.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.02. 12:59:13
  • DasIsFuck
    Én azt hittem egy kiszivárgott screenshot.
    De én is remélem, hogy attól a "koncepciótól" azért kicsit elszakadnak azért a végére:D
  • Dzsini
    Az nem screenshot volt, hanem egy koncepciórajz, nem szabad belőle semmire következtetni.
    (ráadásul még sokkal kevesebb értelmes felületet hagy, mint most a Duels)
  • DasIsFuck
    A magic digital next sokkal duelesebb vagy hs,eternal,etc-sebb lesz, eddig egyetlen kis screenshot látott napvilágot.

Szerintem nézni és játszani azért annyira nem rossz, ha a magic élményért nézed vagy játszod.
    A lenyeled kategória nálam.
    Ez olyan mint, hogy vannak régi, de még számomra is stílusosan kinéző és játszható játékok és vannak amik már nem mennek le a torkomon, a magic online ez a régi, de még játszható nálam...

Egyébként most valami ilyesmit Duelsbe is kedvem lenne összerakni, ami a 0 manás artifactokból akar nyerészkedni.
    Lapjaim nincsennek hozzá, de felírom a listára:D
    (mondjuk ezen még MTGO-ban is elgondolkodtam, hogy beszerzem, igazából sram a legdrágább(0.80) a többi csak fillér(rare dual landek kivételével, mert azok a premier árba vannak)
    A commonokat kis szerencsével be tudom ingyen szerezni hozzá és még tudnék 1-2 egyedi budget janket venni:D)
  • Shep
    Hát én ezzel nem tudnék játszani, annyira fapados ez a Magic Online, hogy szavak nincsenek rá. Még nézni is fájdalmas, pedig amúgy jópofa a deck.
  • DasIsFuck
    Na ez aztán a deck:D

Kár, hogy duelsbe ilyet nem lehet, ez baromira tetszik:D, mármint a tény, hogy egy jó lap egy rakás margóra szorult lapot ilyen beteg fegyverré tud tenni:D
  • Shep
    De ez nem csak arról szól, mint az szólt, abba bele volt rakva minden létező leszedő lap ami csak a játékban van, ebben csak counter spell van, meg 1-2 lén leszedő. Nem ugyanaz a kettő. Másrészről meg akkor sem azt mondtam ,hogy játszani szar vele ,hanem hogy ellene az és ezt most is tartom, ez ellen is szar játszani.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.16. 09:55:21
  • DasIsFuck
    Itt van ez a lap:

Nem gondoltam volna, hogy majd ennek valaha is fogok találni egy decket, ahol rendeltetés szerűen akarom és tudom használni anélkül, hogy nagyon rosszul járnék vele.:D
    Kijött a többszinű converge támogatta blockban és a discardot csak amolyan szükségszerű loot effektként fogtam fel.

Pár napja szerettem volna valami Grixis reanimátort összepakolni, de mivel sok fontos kalades, illetve Zendikar blokból hiányzó lap nincs meg, kicsit más irány felé néztem.
    Nagyon nem távolodtam el a temetőtől ugyan, de kicsit madness vonalra mozdultam inkább rá a feléleszhető lényekkel karöltve.(aztán teljesen véletlenül egy full zombi decket sikerült összeraknom és egészen idáig fel sem nagyon tűnt:D)

De visszatérve a Brilliant Spectrumra, emlékszem kérdezgettem költőien, hogy most ez minek ebbe a játékba, mert rendben van, hogy potenciálisan 5 lapot is húzhatsz, de ahhoz egy 4 szinű kavalkáddal kell játszanod egy átlagosabb 2 szinű deckbe ez kifejezetten rossz 4 manáért.
    Jó lap ugyan nem lesz, mert pl Oath of Jace 1 manával kevesebbért teszi mindezt, több szín követelmény nélkül, de nagyon muris belegondolni, hogy egy korábban használatra elképzelhetetlen lapot végül mégis élvezettel játszok.:)

A több szinű paklikkal kapcsolatban is olvastam egy érdekes dolgot redditen, ami nem is hülyeség.
    A lényeg az, hogy egy három színű pakli, az ritka landek korlátozása miatt több dual-t tud berakni a paklijába, ezáltal sokkal konzisztensebb tud lenni a mana bázisát tekintve egy kétszínűtől.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.02.16. 04:07:42