XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Kicsit jobban megvizsgáltam a revoltot.(két legjobb revolt enabler az evolving wilds és az (1) manás Map artifact, mind a kettő manafixing és deck thining is egyben, illetve az Azorius szín kombináció tele van blinker varázslattal/lénnyel.)

A baj itt az, hogy nem túl sok olyan lap van, ami önmagában elvinne egy ilyen paklit.
    Fehérbe a 2 ritka lap ami ilyen szempontból jó, a 3 mana double strike-os lény ami +1/+1 countereket pakol magára az end-stepedbe, illetve az 5 manás enchantment, ami countereket és ezek után +1/+1 anthem effektet minden rápakolt counter után.
    Ez a lap kicsit olyan helytelen,mert ha egy ilyen creature decket játszol akkor az esetek többségeben egy 5 manás enchantment amit még triggerelni kell túlontúl lassú.

Ezen kívül még van kettő, aminek gyakorlati haszna van:
    - A (3) mana 2/2 aminek revolt-destroy a tapped creature szövege van, fehérbe jó removal lehet, de nem tudom elég jó-e ez ahhoz, hogy berakd, mert teljesen nyilvánvalóan jobb removaljaid vannak ettől piros/fekete vonalon,kékbe meg nem hiszem, hogy elég jó revoltra építeni, más esetben meg szerintem mindig túl gyenge/van jobb lap.
    - A másik a (2) mana 2/2, revolt csinálj 1/1-es servo tokent.Ez meg igazából limited filler, lényegében constructedbe játszhatatlan, szinte mindig off curve tudod csak kijátszani és így gyenge, illetve mind a token deckekbe van jobb opció ettől,mind az artifact matter témába van jobb opció.
    -Illetve van még az (5) mana 4/3 flying, csinálja semmit(gain 5 life) lap.

Na most ez a fehér, aminek a legtöbb enablere van a képességre, de a többit most nem néztem.

Viszont ami biztos, hogy a Fatal Push szitntű lapok archetipustúl függetlenül mindenhova beférkőznek.

Másik archetípus amit érdemes még újragondolni, az a ramp, mert megint kaptunk egy ténylegesen jó mana lényt zöldbe a common slotra ráadásul.