3985
-
#1569 Kicsit jobban megvizsgáltam a revoltot.(két legjobb revolt enabler az evolving wilds és az (1) manás Map artifact, mind a kettő manafixing és deck thining is egyben, illetve az Azorius szín kombináció tele van blinker varázslattal/lénnyel.)
A baj itt az, hogy nem túl sok olyan lap van, ami önmagában elvinne egy ilyen paklit.
Fehérbe a 2 ritka lap ami ilyen szempontból jó, a 3 mana double strike-os lény ami +1/+1 countereket pakol magára az end-stepedbe, illetve az 5 manás enchantment, ami countereket és ezek után +1/+1 anthem effektet minden rápakolt counter után.
Ez a lap kicsit olyan helytelen,mert ha egy ilyen creature decket játszol akkor az esetek többségeben egy 5 manás enchantment amit még triggerelni kell túlontúl lassú.
Ezen kívül még van kettő, aminek gyakorlati haszna van:
- A (3) mana 2/2 aminek revolt-destroy a tapped creature szövege van, fehérbe jó removal lehet, de nem tudom elég jó-e ez ahhoz, hogy berakd, mert teljesen nyilvánvalóan jobb removaljaid vannak ettől piros/fekete vonalon,kékbe meg nem hiszem, hogy elég jó revoltra építeni, más esetben meg szerintem mindig túl gyenge/van jobb lap.
- A másik a (2) mana 2/2, revolt csinálj 1/1-es servo tokent.Ez meg igazából limited filler, lényegében constructedbe játszhatatlan, szinte mindig off curve tudod csak kijátszani és így gyenge, illetve mind a token deckekbe van jobb opció ettől,mind az artifact matter témába van jobb opció.
-Illetve van még az (5) mana 4/3 flying, csinálja semmit(gain 5 life) lap.
Na most ez a fehér, aminek a legtöbb enablere van a képességre, de a többit most nem néztem.
Viszont ami biztos, hogy a Fatal Push szitntű lapok archetipustúl függetlenül mindenhova beférkőznek.
Másik archetípus amit érdemes még újragondolni, az a ramp, mert megint kaptunk egy ténylegesen jó mana lényt zöldbe a common slotra ráadásul. -
#1568 Az szép:)Én egy AJani,Tezzeret párosból reméltem, hogy bemákolom elsőre az egyiket:D
Én egy BUG investigate dekcet képzeltem el Mechanized Productions-nak.( -
#1567 Második boosterből kinyitottam a Mechanized Production-t, jó lesz a mill pakliba :) -
#1566 Hát, pedig nagyon durva scontrol/combo lapok jöttek ezzel a kiegészítővel a játékba és ugye nagy részük uc is:)
Revolt szerintem önmagában nem lesz elég jó, de a kérdés az, hogy elég jók-e a lapok önmagukban ahhoz, hogy megynerjék a meccset a legerősebb aggró és legerősebb control ellen.
-
#1565 Hát úgy látom ez sem az én kiegészítőm, legalábbis eddig nem tetszenek a lapok, a revolt mechanika nem rossz csak nagyon lassú, durva dolgokat lehet vele csinálni csak kérdés mennyire lehet majd érvényesülni vele. -
#1564 Közben kijött a patch, az ai továbbra is elretardálja a járművek kezelését, bár így könnyebb farmolni ha úgy tetszik:D
Szerencsére megszűnt a jobb egérgombali gyors képesség aktiválás, mostantól csak rázumolás után lehet használni. -
frissül a Duels (valószínűleg holnapra készül el) frissül a buglista - egész rövid a múltkorihoz képest, de van benne pár szórakoztató. -
#1562 Szerencsére bekerültek érdekesebb lapok, bekerült néhány nagyon erős staple lap.
Bekerült egy alternatív win con! is.
-
#1561 itt a Duels kártyalista -
#1560 Szémomra is világossá vált, hogy csalnak emberek a disconnecteléssel és miért olyan gyakori.
Bemész versusra, disconnectelsz lehetőleg a muligan fázisba, de gondolom később is ugyan így működik,reconnect, lejátszod az ai ellen a meccset és a végén ha nyersz a 30 goldod ugyan úgy megkapod, ha veszítenél akkor pedig nem vesztesz rankot... -
Talán?.....
Én mondjuk már előre látom, a sok szemetet ami befog kerülni...
Bár nagyon erősek az uncommonok, de így még rosszabb lesz mikor a hasontalan szarokat rakják be majd belőlük:D
-
#1558 nem saját kép
-
#1557 -
#1556 Ezeket a speciális ritkaságú lapokat berakhatnák duelsbe bónusz tartalom gyanánt, meglehetne ilyen 1-2k goldért venni darabjait(lenne vagy 50-100 és az már egész szép kis goldnyelő lehetne):D
A balansznak nem biztos, hogy jót tenne(anyáznánk rendesen...), de pénzügyileg lehet pozitív hatása lenne....:S
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.12.31. 15:39:25 -
#1555 A Rakdos Vámpír aggróm az utóbbi időben teljesen bemondta az unalmasat és 20 körüli szintről leszánkáztam 12-re:D
Át is álltam egy midragesebb zöld,fekete,kék delirium/zombi/dredge(itt amolyan self-millként jelenik meg) paklira ami rettenet nagy fun most így az aggró után.
Persze nem kompetitív, de fun játszani. -
basesoft #1554 Magic Duels Deck Exporter
https://github.com/BlueRaja/Magic-Duels-Deck-Exporter -
basesoft #1553 Most ismerkedem az Magic Duels-el. Teszik ez a "világ" és a játék. Azért a Magic Online GUi-ja 10 usd beugróért elég kritikán aluli. -
#1552 Artifact Creature Planeswalker - Gideon Zombie Elemental Angel Human Soldier Ally
így készült -
#1551 3 hét alatt 3 nem aggro deckkel találkoztam, egész jó arány, lassan ez a játék is lenullázza magát nálam, lehet jobban is járnék ha minden kártyás szart befejeznék végérvényesen. -
#1550 Spoiler szezon:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.12.06. 00:31:48 -
#1549 De attól még bukja a szintet, legalábbis én most is így jártam elment a net pont akkor amikor már kiírta, hogy a másik feladta és visszalépve, se győzelem se semmi, csak bukás. Azt már meg sem említem ,hogy 2 hét alatt 2, azaz kettő nem aggro deckkel kerültem szembe, ami még a HS-t is alulmúlja. Itt ennyiből áll a játék, hogy, fehér aggro meg a tárgyas aggro, néha zöld fehér.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.12.01. 10:30:57 -
#1548 Kihúzzák az internetkábelt a modemből, elég gyakori trükk ez a hasonló kompetetív játékoknál, már ahol ilyen győzelem-vereség rang rendszer van. -
#1547 Azt hogy lehet egyáltalán? Én amúgy 10 alatt maradtam, nem megyek feljebb, ma is volt játssz ki 20 tárgyat versusban, simán pakolgattam ki a tárgyakat és buktam is 3 meccset, lényegtelen ,hogy rank 1 vagy vagy 40, a játék a lényeg nem a szint. -
#1546 Annyira egy undorító mocsokság az, hogy disconectel védik a szánalmas rangjaikat az emberek.
30+-os szinten szerintem szánalmas, de mikor 15-25 szinten csinálják ezt, azokon elképedek.
Ennyire fontos a teljesen "értéktelen" rang?
Egy 22-es rang vagy egy 18!.as ekkora e-péniszt jelent.
-
#1545 Az az első meccs:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Eddig azért nem volt ilyen durva a helyzet, mert nem jött ennyire erős kiegészítő, mint a Kaladesh.
Főleg nem aggró szempontjából.
-
#1543 Egyértelmű, mert az emberek 90%-a csak és kizárólag nyerni akar, de eddig nem volt ennyire durva a helyzet, tisztára, mint a HS csak itt sámán és hunter helyett, fehér meg tárgyas aggro van. Mondjuk így is el lehet venni az emberek kedvét a játéktól :D -
#1542 Sajnos a több száz lap nagy része nem jó constructedbe.
Ez elkerülhetetlen, mivel consturctedbe csak a "legjobb" lapok elég jók és hiába lenne itt 1000 lap, azokból is csak a legjobbak látnának constructed playt.
igazán.
-
#1541 Hát ennyi, csak fehér aggro és a tárgyas aggro maradt a játékban, tök jó, hogy van több száz lap, csak tudnám minek. -
#1540 Öcsém mekkora tróger emberek vannak itt is, az eszem megáll! Emberünk azt csinálta, hogy első körömben a támadás alatt folyamatosan megállította az időt és hagyta lepörögni a rendelkezésre álló másodperceit majd újra és újra, aztán végül gondolom rájött, hogy ezzel nálam nem megy semmire és kilépett. Ezek után nem túl meglepő ,hogy a neve fuck you volt és fehér aggroval nyomult. Azért némi szerencsével de végül elégettem a pakliját :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.21. 13:45:10 -
#1539 Korában írták a hivatalos magic oldalon, hogy a korábbi standard szezonok alatt az aggró és a piros nagyon gyenge volt a kompetetív scénában.
Nem véletlen tehát ez az aggró fókusz a Kaladesben, de igazából erről szól a Magic, hogy folyamatosan képes legyen megújulni és a fő archetípusok között próbálja mindig megtartani az egészséges egyensúlyt.
Duelsben kicsit rosszabbak a kilátások a sok korlátozás és rotáció hiánya miatt.
Itt pl a piros a legerősebb splash szín a sok burn miatt.
Engem a 120-as questek ritkasága zavar inkább:S
A gép meg igazából mindig olyan rettenet szar paklikkal játszik amit szinte bármivel meg lehet verni, ráadásul nem képes a járműveket kezelni, ami kb ingyen győzelem kategória.
Viszont mint korábban írtam, szerintem a következő set megjelenésekor komolyan fel kellene kicsit borítani a jelenlegi rendszert.
Nem tudom, hogy kellene ezt megcsinálniuk, de ráférne a játékra. -
#1538 Hát beszarok van 3 fajta aggro deck és mindenki azokkal jön. Ez az utolsó két kieg teljesen tönkre vágta az egész játékot, nem lenne ez baj ha nem a gép is ilyen szarokkal jönne, meg ha nem lenne a küldetések 80%-a csak versusban teljesíthető. -
#1537 Amíg a mulligan fázisban vagy addig nem nyered meg automatikusan ha kilép vagy kidobja a játék, ha már te megtartottad a kezed és az ellenfeled megszakad,kilép akkor már ott a garantált gold.
Egyébként nem mindig játszom végig, akkor szoktam tipikusan instant elhagyni a meccset, ha csak a questért játszom vagy még pár win kellene a boosterhez.
Meg amikor nagyon nincs kedvem és csak erőltetem azt a 1-2 wint ami még kell...
Másik pedig, hogy általában amikor kilép valaki akkor már nincs olyan helyzetben, hogy megnyerje, bár erre is volt nem is egyszer ellenpélda:D -
#1536 Haha, ezek szerint te sem szoktad otthagyni a meccset ha a másik kilép bármi miatt, mert elvégre a játékért játszunk, nem csak a győzelemért. :) -
#1535 Egy elég intenzív kontroll csatám vagyok most túl, nem mértem, de eltarthatott vagy 20-30 percig, igaz ai ellen, mert muligannél megszakadt az ellenfelem.
Aether Revoltnál viszont nem ártana kicsit felpezsdíteni a metát, -
#1534 OTK combó:)
-
#1533 Na kifulloztam az Eldritch Moon-t.
Másrészről viszont kezdem nagyon azt érezni, hogy bizony nagyon kellene a standard rotáció, ugyanakkor sok lapot nagyon sajnálnék:(
No meg nem ártana egy olyan játékmód,draft vagy sealed, esetleg valamilyen ai challange móka, ahol a sok kacat, constuctedbe abszolút játszhatatlan lapnak adnak valamilyen indokot a létezésre és nem csak dísznek vannak bent... -
#1532 Nekem még 3 booster van belőle, sok fontos,hasznos lap már nincs, egy crypbreaker hiányzik még, de a zombi deckek nem igazán jók sajnos:S
Aztán jöhet az ogw és a bfz a Soi mellett, mivel úgyis vámpírokkal játszok, így Soi elég hasznos lapokat dobálhat.
-
#1531 Na csak vettem egy csomó lapot a holdas kiegből, így az most már 84%, és azt hiszem az újat is megveszem majd, legyen meg minden, ha már játszom ezt a hülye játékot :) -
#1530 Hát ez jól néz ki, holnap össze is rakom. Kösz.