XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Persze:)
    ITT

Azt azért leszögezném, hogy ez amolyan work in progress deck a megfelelő lapok hiánya miatt, szerintem ha megnézed látod is majd, hogy mi az amiből több kellene:)
    A nem lény alapú spellekből szerintem lehet levágni, főleg a distemper of the blood lenne nekem az első, de a galvanic bombardment lehet helyettesíteni egy az egyben a fiery temperrel és kimaximalizálni a fő lapokat.
    Értem itt pl a fiery tempert,stensia masquaradet,incorrible youths-ot.
    a skeletont az insolent neonatre cserélni, olivia's bloodsworn is mehet hasonló értékű madness lapokra ha akarod.
    Itt lehet játszani azzal, hogy akkor furyblade vámpír vagy a Ravenous Bloodseekert akarod inkább kimaximalizálni.
    A twins is vágható vagy max 1-re csökkenthető,alms of the vein igen hasznos burn spell, érdemes lehet azt is kimaxolni.
    A mana nekem elég szeszélyes sajnos, ez biztos javításra szorulna.
    ...és még valami, a lightning axe is egy igen reális opció pl a bombardmenek helyett.

A cél mindenképp az lenne, hogy a lehető legnagyobb eséllyel legyen egy ilyen körláncod:
    Turn 1:Neonate
    Turn 2:Falkenreith,Stromkirk Condemned,Olivias's Dragoon,revenous bloodseeker,furyblade
    Turn 3:Incorrible youths,Twins,Masquerade
    Ezek mellé kell a sok, olcsó madness burn:Alms of the vein,fiery temper...

Sajnos fullos kompetetív controll ellen kb instant vesztettél, mert még ha iszonyat gyors kezdésed is van, túl sok, túl hatékony opció érhető el nekik, kaladesh aggro paklik pedig gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek tőled:(
    Itt jön be az, hogy te viszont azokat a erős,kulcs lapokat a lap restrikció miatt nem tudod kimaxolni, hogy még konzisztesebb legyen.

Csak egy kis mellékes megjegyzés, nyertem már a troll skeletonok miatt nem is egyszer:D
    De persze összességében jobban megéri, ha szinergialó,gyors lapokat használsz, skeleton sajnos amennyire élvezetes kombó szinergia, de túl lassú és mire kihasználnád már a legtöbb esetben vesztettél, legalábbis így érdemes gondolkodni róla.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.11.08. 22:27:14