Én a saját példámból kiindulva azt tudom mondani, hogy elsősorban a játékért és a goldokért játszok.
Nekem ezért böki a csőröm nagyon az, hogy nem kerül be minden lap a kiegészítőkből, hogy bizonyos rare,mythic lapokból több copyt nem lehet betenni és kellene bizonyos deckek működéséhez.
Ezt pedig amit én keresek a dueslben, nem lehet máshol megkapni és ezért zavar, mert ez lenne a legjobb platform erre.
Magic Onlineon nem lehet ilyet csinálni és ott még fizetni is kell az egészért.
Akkor képbe jön, hogy ott lehet ingyen casual meccseket menni, de minek?
Nincs jutalom ami motiváljon csak egy irtó szar ui amivel nem jó játszani és még én fizessek rá.
De duelsre visszatérve kell az a rang. Annak ellenére, hogy engem nem érdekel a létrázás, igenis számít.
Azt is el tudom képzelni, hogy ha az ember többet nyomja és igen hamar kigyűjti az aktuális kieget akkor kell valami cél.
Én magamon ezt a cél alapú dolgot vettem észre már elég régóta.
Amikor játszogattam a Rift-el(MMORPG), én azzal is úgy játszottam ahogy egy mmo-val nem szokás.
Nem rohantam a max szintre, mert érdekelt a világa és élveztem questelni.
Egy idő után napi 1-2 órát ha játszottam vele kb csak a daily questeket csinálgattam amiknek vajmi kevés értelme volt úgy fejlődés vagy minden más tekintetben a számomra, de az, hogy célt adott az elég volt arra, hogy lekössön.