XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Egyébként szerinted mi számít "normális" játéknak?
    Ezt játékos típusa válogatja szerintem.
    Azért mert éppenséggel olyan metajáték van ami nem jön be annyira még nem kell kiakadni a játékra, főleg nem itt duelsbe, ahol mindentől függetlenül azért mindenféle deckel el lehet szórakozgatni, ha meg a rangok érdekelnek akkor igenis tudni kell alkalmazkodni minden szezonban.

Nekem sem tetszik a Kaladesh artifact irányzata, leginkább azért mert bődületesen unalmas és rosszul tervezett szerintem(járgányokon látszik ez a leginkább, mert azok amiket erőszintileg túltoltak minden deckbe bekerülnek a synergia és flexibilitás miatt, a többi meg alapvetően nem ér meg egy helyet a deckekbe.)
    Az energia részen is sajnos leginkább csak az aggró alapú dolgok kerültek be, de ennek megint az az oka, hogy az érdekesebb lapok itt is ritkák és mítikusok azokból meg eleve nagyon kevés kerül be és még úgy is max 1-2 lehet a deckbe, tehát nem elég semmire igazán.
    Itt is sajnos az a baj, hogy telepakolják a játékot a gyengébbnél gyengébb és használhatatlanabb lapokkal míg ezek azoktól a lapoktól amit valamilyen szinten meg lehetne valamire használni meg nem kerül be miattuk.

Én nagyon szívesen megkérdezném tőlük, hogy pl a csak drafton jónak számító vagy a még ott is csak filter szinten lévő lapokat mi a jó büdös fenének raknak be egy alapvetően constructed formátumba úgy, hogy semmilyen draft mód nincs a játékba.