XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Gondoltam így reggel belépek kicsit játszogatni, aztán kapásból egy jó kis 20-25 perces partit fogtam ki:D
    Úgy leterhelte most az agyamat így reggel mint a k*rvaisten.xD

Persze ez leginkább miattam volt, lassú szar vagyok az a helyzet:D
    Meg az ő deckje azért egy sokkal straightforwardabb volt, azorius counter, tele controll value lapokkal(rise from the tides,meg az a demon land)
    Nekem egy kicsit gondolkodósabb, GB self-mill reanimator, igaz 5 színre igazítva, csak azért, hogy néhány buta lényt reanimálás nélkül is ki tudjak játszani, ha kell, de nem a legjobb választás:D
    Másik baj a kevés lény, 11 amiből az egyik Nissa.
    Kevés az igazán hasznos ETB-s lény, meg úgy általában beraktam a mythic lényeimet ami volt:D

A reanimátor és ragdos alapú sacrifice aggró/midrange a kedvenc archetípusom duelsben.
    De a Mill deckek sem maradnak ezektől nagyon el, igaz azt csak a gép ellen játszottam általában és játékosok ellen nem működött.(nem is volt hatékonyan összerakva)
    Viszont a fantáziámat mindig is nagyon megmozgatták:)
    Meg amit még nagyon imádok azok a planeswalker alapú dolgok, ezeket csak gép ellen mentem, messze nincs meg a teljes pw palettám, de iszonyat fun ezeket játszani, nyilván a gépet általában nagyon lassan és gyakran sokszorosan overwineled, de még így is kárpótol a játékmenet ezért, legalábbis engem.
    A vörös aggró farmolás pl iszonyat unalmas ilyen tekintetben.

BFZ-t is azért gyűjtöttem elsődlegesen, mert egy retreat/landfall dolgot akartam összetákolni.Na meg a BW vámpír life gain dolgot, de attól igen messze vagyok sajnos:(
    Múltkor amikor néztem egy kis HS-t, felmerült bennem az ötlet, hogy dueslbe összerakható-e valami zoo deck, na persze nem a hs-es értelmezésében, de egy landfall beatdown deck talán összerakható lenne, ami csak ilyen "állatkerti vadállatokból" állna:)