Planeswalkerek eddig jöttek mind szerintem jön ez is meg Lili is.
Amúgy elvileg leárazás van, Origin boosterek vehetőek 100 goldért, akinek még nincs meg mind.
Ahogy néztem főleg bugjavítás, matchmaking javítás lesz. Ha jól értettem javítják a netszakadásos exploitot is, az jó mert elég sűrűn csinálják az ellenfelek.
Emrakul nem jön, mert nem tudják lekódolni :).
Amióta ismét játszok 2 deck idegesít nagyon, a Superfriends, vagy sikerült legyorsulni vagy vége, ill a kék-fekete, eldrazis ocsmányság, minden leszedés ami csak van bele a deckbe kivégezni meg nagy eldrazik. Undorító, bármit teszel le egyből leszedi.
Az elején élveztem a Sétafikákat, de mostan kicsit unalmas, hogy kénytelen vagy belerakni őket mindenhova, mivel azért a manáért jobbak bárminél szinte és ha nem szedik le megnyerik a meccset, ráadásul nem olyan egyszerú leszedni sem őket.
Amivel mostanság játszogatok, madness vámpír, ha gyorsan kell a napi, win. Lifegain allies, van egy monowhite, és a GR Vérfarkas mondjuk ez a leggyengébb, az átfordításnak elég tré módszere van. 35körül már csak Superfriends van. Vissza is estem 27 körülre, ott már lehet normális meccseket játszani, de ha 3 mulligan után se jó a kéz kilépek, legalább nem megyek megint túl magasra, úgysincs értelme a rank 40nek, ráadásul idegesítő is a sok superfriends deck.