3985
-
#1289 Azért az szép, hogy a story fő lénye nem jön....:D
Egyébként itt még csak nem is lehet 4db mythic lap a pakliban, szóval a superfriendset azért kordábantartsák amennyire csak lehet, de különben ez várható.
Ahogy lesz egyre több pw a játékban úgy lesznek ezek a deckek egyre ocsmányabbak. -
#1288 Planeswalkerek eddig jöttek mind szerintem jön ez is meg Lili is.
Amúgy elvileg leárazás van, Origin boosterek vehetőek 100 goldért, akinek még nincs meg mind.
Ahogy néztem főleg bugjavítás, matchmaking javítás lesz. Ha jól értettem javítják a netszakadásos exploitot is, az jó mert elég sűrűn csinálják az ellenfelek.
Emrakul nem jön, mert nem tudják lekódolni :).
Amióta ismét játszok 2 deck idegesít nagyon, a Superfriends, vagy sikerült legyorsulni vagy vége, ill a kék-fekete, eldrazis ocsmányság, minden leszedés ami csak van bele a deckbe kivégezni meg nagy eldrazik. Undorító, bármit teszel le egyből leszedi.
Az elején élveztem a Sétafikákat, de mostan kicsit unalmas, hogy kénytelen vagy belerakni őket mindenhova, mivel azért a manáért jobbak bárminél szinte és ha nem szedik le megnyerik a meccset, ráadásul nem olyan egyszerú leszedni sem őket.
Amivel mostanság játszogatok, madness vámpír, ha gyorsan kell a napi, win. Lifegain allies, van egy monowhite, és a GR Vérfarkas mondjuk ez a leggyengébb, az átfordításnak elég tré módszere van. 35körül már csak Superfriends van. Vissza is estem 27 körülre, ott már lehet normális meccseket játszani, de ha 3 mulligan után se jó a kéz kilépek, legalább nem megyek megint túl magasra, úgysincs értelme a rank 40nek, ráadásul idegesítő is a sok superfriends deck. -
#1287 205-ből 126 kártya, remélem ez be kerül
-
#1286 Huszadikán
-
#1285 Szerintem majd hónap vége fele jön ki duelsbe. -
#1284 Most nézem pár nap és itt egy újabb kieg, hát asszem ez a játék így akkor nálam befejeződött. Nem lehet így, hogy folyamatosan le van maradva az ember eddig 1 most már 3 kieggel is, ráadásul továbbra sem foglalkoznak a játékkal a fejlesztők. -
#1283 A story módba azért kicsit bántóan össze van csapva a történet
Ha egy kicsit jobban foglalkoznának vele akkor azért lehetne részletesebben is, több kampánnyal.
Vagy az új pw-k személyes eredet történeteit is berakhatnák.
Nyilván tudom, hogy ilyet kívánni olyanoktól akik még bugmentesíteni sem tudják a játékukat tényleg sci-fi:D -
#1282 Az SOI-ban sikerült továbbfejlesztenie magát több év kísérletezés után. Ezután elég gyorsan jött Emrakul hatása. -
#1281 Ez tudom(épp most kezdtem el olvasgatni a storyt, a bfz novellái igen unalmasak voltak:)
Viszont annál a lapnál kicsit talán belerondít, mert a tudósunk már jóval régebben elrovarosította magát:)
-
#1280 Pont jókor kezdtem el megint játszogatni, dupla gold hétvége van, instantokat hanyagolni kell, és végül is játszható. Egy madness vampire szerűséggel szórakozok most, a werewolf-os után kész felüdülés :). -
#1279 Mert ez a sztori az Eldritch Moonban :) Nahiri bosszúból behívja Emrakult Innistradra és ő az élőlényeket torzítja el:
Ennek az előszele látszott a Shadowsban egy csomó lapon, ahol kis torzulások voltak - plusz ujjak, egy-egy szem, stb...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 06:13:12 -
#1278 Aranyos:D
Azt mondjuk nem értem, hogy miért válik eldrazivá a végső stádiumba. -
#1277 Nem tudom hallottatok e róla van ez a Magic Leap. Egy ilyet kombózva a Magicel mekkora király lenne már, pakolod a lapokat és ezzel meg idézed a tokeneket a lények hp-it nyomon követné és rávetítené a kártyára az aktuálus +1/+1 eket, stb.
Amikor mindez már mindennapos lesz a Wizard még mindig a Stainlesstől várja majd a csodát :D
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.06.29. 09:48:27 -
#1276 Igen ezt SOI megjelenése után csináltam. Komolyan mondom, SOI előtt teljesen játszható volt, volt egy két kártya bug de azzal tudtunk kalkulálni mostmeg 1 meccset nem tudok lenyomni :D -
#1275 Ebben a játékban semmi sem biztos :D -
#1274 Ha Werewolfos pakli, akkor azt már a SOI megjelenése óta csinálta, tehát valószínűleg nincs olyan baja, mint a régieknek. -
#1273 Ha nem csinálod újra a decket és nem fagy ki az elején akkor jó eséllyel meccs közben fog kidobni. -
#1272 Amúgy tegnap csak nem sikerült questet megcisnálni, werewolfos deckem használható volt így azzal hard ai-t, ami 44hp volt nekem 8 maradt :D, szép lassan átvettem a boardcontrollt és amikor már jött volna a takarítás kivágott :D, kapcsoltam is ki a gépet és olvasgattam inkább... -
#1271 Talán nem véletlen, hogy már ismert egy ilyen:
Igaz ez is ritka, de máris plusz két lehetőség, és még bőven van ismeretlen lap. -
#1270 Érdekes bár 11mana 2 részletben, és egy nagyobb költségű, leszedés megoldja, igaz az olcsó kártyák castolhatatlanná tétele elég genyó :D.
Csak Duelsbe írtó nehéz lenne kijátszani mindkettő kézbe 3 lapból. Max ha van mellé pár kártya amivel lehet keresni a deckben.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.06.29. 08:49:10 -
#1269 Egy történet három képben elbeszélve.
Gyönyörűen alakulnak az EMN visszautalásai, kikacsintásai :)
Egy tudós furcsa dolgokkal kezdett kísérletezni, és meg is lett a hatása
A kísérletezés folytatódik
Eljött az ideje megosztani a tudást
(külön szép, hogy a harmadik forma az elsőt kezdi megsokszorozni, 1/1-ekből 3/2 repülőket csinál) -
#1268 Most hogy mondjátok valami rémlik. Valószínüleg már akkor sem csináltam újra a paklijaimat, mivel akkor szar a paklikészítője is... -
#1267 A patch előtti deckekből kihagyja őket, vagy csak simán kifagy az egész program, újra kell őket építeni. Na többek között ezt sem sikerült nem tudom hány hónap alatt javítaniuk. -
#1266 Amikor kijött a legutóbbi frissítés a régi paklikból kipusztultak a basic landek - akkoriban volt szó róla, töröld és készítsd el újra. -
#1265 Hogy lehettem ekkora barom, megint letöltöttem ezt a szart. Játszanék bot ellen erre sose ad földet 4 restart után látom hogy csak 35 lap van a deckemben a földeket kihagyja, mi ez már??? -
#1264 -> -
#1263 Hát én napok óta el sem indítottam, hatvan pár % van meg a két új kiegből, szeretnék összerakni egy vámpíros decket de ebben a deckbuilderben 2 lap kikeresése után elmegy a kedvem az egésztől és hagyom a fenébe, meg még lapok is hiányoznak hozzá. Annyira szomorú ,hogy egy ekkora potenciállal rendelkező játékot hagynak így veszni. -
#1262 Az Archangel of Tithes javítása az volt, hogy egyszerűen törölték a játékból - talán az EMN-ig - úgyhogy én nem nagyon bíznék semmiben :)
A sztorit lejtászom, mert az érdekel (jó ötletes bunyókat raknak be - az OGW utolsó meccse a két titán ellen pl.), de azon kívül igazából 1 kattintást se, az AI "végtelen változatossága" kb. 5 stílust jelent, multizni nincs ingerem, a gyűjteményt kifarmolni meg minek? Elsőre jó móka volt, de azzal el is teltem. -
#1261 Azzal hogy évente 4zser jön nagyobb update nincs baj , a gond ott kezdődik hogy javító patchek sincsenek... Kíváncsi vagyok milyen orbiális bugok és "feature"-ök jönnek majd az Eldritch moon-al. Ha rendben lesz még talán vissza is térnék csak félek hogy játékosok nincsenek már.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.06.27. 13:51:02 -
#1260 Itt írnak a tervekről:
Plans for Eldritch Moon
The priority and phase-changing issue will be addressed within the Eldritch Moon release this summer.
We will release updates four times per year to ensure quality and timing goals are met moving forward.
Minden lap megvan és van 8045 gold-om, jöhetne már az Eldritch Moon... -
#1259 Én mostanában eléggé kiestem a magic világából, pár hónapja nem igazán vagyok aktív, de én nem adom fel, ha kedvem támad magicezni akkor jó ez is, ingyen van, nyilván ha lenne rá anyagi keretem akkor inkább draftolgatnék magic online-on, de arra nincs max nagyon ritkán, így kiesek belőle. -
#1258 Nyomja még valaki a játékot? Én kezdek beleunni, hogy le vagyunk szarva a fejlesztők részéről. Olyan jó lenne ha a bugokat javítanák, ha nem lenne ez a gyorsítás, ha normális, átlátható, és könnyen kezelhető lenne a pakliépítő rész, de semmi, kiadták hónapokkal ezelőtt a kieget azóta annyi történt, hogy volt egy hétvége amikor dupla aranyat lehetett gyűjteni a győzelmekért. Nem látni ,hogy egyáltalán az akarat meglenne a részükről. Ez így olyan mint a 90%-ban megépült ház amit utána ott hagynak lerohadni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.24. 16:52:47 -
#1257 Na, lehet tippelni ezt hogy sikerül leprogramozni :)
-
#1256 Én is így csinálom csak nekem még a bfz-ből is a mindössze 18% van meg:D
Én a graveyard paklikkal szimpatizálok mostanában, soi-val jóval szimpibbek lettek végre+a self-mill-től sem irtózom már.
OGW-ből mondjuk kinyitottam chandrát pár napja.
Ma csináltam is egy decket amibe belepróbáltam az összes pw-met sűríteni, 3-at sikerült.
Nevetséges deck lett tutelaggel és kismillió value draw spellel,investigattel meg még nevetségesebb manabázissal, de gép ellen jókat szórakoztam+megcsináltam a küldetéseket is vele.(én mindig azt szoktam, hogy egy-egy misszióra mindig építek valami egyedibb decket a jelenlegi deckjeimtől)
-
#1255 Nem igazán tudtam még kipróbálni őket, mert mindegyikből hiányoznak kulcs lapok, de a transformra épülők nem tetszenek, viszont a vámpíros jó ezzel a sok +1/+1-el meg gyógyulós sebzős, dologgal, de ide is kellenek még lapok, persze nem ezeket nyitom, igaz én úgy csinálom ,hogy 1-1-et nyitok mindig így most 35-36% körül van mindkettő, tehát még sok van hátra. -
#1254 Na igen, a pakli építő is egy negatív pontja a programnak:D
Ez is kicsit visszás, mert ha ezt programot kezdőbbekre építenék akkor ahhoz nem ártana egy praktikusabb pakli építő.
A kereső mellett nekem a formája sem tetszik, ezt sem nevezném túl praktikusnak, hogy 5 laponként kell hajtogatni.
Sokkal nehezebb így átlátni, hogy mit hogy akarsz.
Az időgyorsítás totálisan felesleges szerintem is, engem ezzel a mana tapping rendszerrel tud a játék a világból is kikergetni.
Iszonyatosan bénán működik.
Egyébként akkor nem szabadna elnyomnia a körödet, ha a main phase-be még van kijátszható nem instant spelled.
Melyek a kedvenc archetípusaid amiket az ogw és a soi hozott be?
-
#1253 Én játszok vele de ezen a gyorsításon még mindig nem tudtam túltenni magam. Ma is úgy jártam ,hogy ő elnyomta én még gyorsan ki tudtam játszani a 2 lapot húzó kék varázslatot amivel jött egy jace de azt kijátszani már ugye nem tudtam az elnyomásos idiótaság miatt. Engem egyébként a tök használhatatlan deck builder zavar, miért nem tudnak berakni egy keresőt, mint a HS-ben is van? Egyszerűen nincs semmi kedvem paklit építeni, mert így ,hogy nem tudok szűrni pl. képességre, fajra, akármire egy időrabló folyamat az egész, inkább felmegyek a tappedoutra és keresek valami jónak tűnő paklit amit összeraknék, aztán rájövök ,hogy a fele lap nincsen meg és játszom tovább azokkal a paklikkal amik megvannak :D Ja, és rohadtul zavaró az is, hogy a fejlesztők totálisan leszarják a játékosokat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.14. 13:53:57 -
#1252 :D
Fel is fedeztem magamnak, hogy az originses jace -3-as képességét valamilyen érthetetlen oknál fogva sikerült elbaxniuk. -
#1251 Én feladtam, az hogy kiadnak egy kieget, tele van hibával és majd csak 2-3 hónap múlva javítják amikor majd jön a következő kieg, ami megint tele csomó hibával amiket majd megint 2-3 hónap múlva javítanak :D.
Soha többet Stainless termék. -
#1250 Nos nem tudom ti hogy vagytok vele(ha még nem adtátok fel teljesen a játékot:D), de szerintem igen fun paklikat lehet összerakosgatni és ha máshol nem a gép ellen azért lehet is használni.
Én csak ai ellen játszogatok, főleg csak a questek és farm miatt.
Rengeteg érdekes szinergia van most jelen, felsorolni is nehéz lenne:D