XJEn519AEL.png
  • erasmus4
    Volt már olyan visszajelzés a fejlesztőktől , hogy figyelik a moss-t, de hát ilyen tempóban mire csinálnak vele valamit (kiveszik lecserélik másra.) még kijön 2-3 kieg :), amiben lehet lesz egy jobb moss :D.

Na mondjuk a mill-t nem sajnálom, m&m duels of cahmpionsban is utáltam, itt sincs másképp :D, ha jön a 2hg támogatás, ahogy olvastam eddig ott a dual mill üt mindent, hát ha még ha erősödik is.

Sideboardnak mi értelme lenne itt?, úgyis mindenkivel csak 1et játszol, esetleg valami kieséses versenyen, de ahhoz ezt plusszba leprogramozni.. tuti nem lesz.

Ha elszaporodnak az életnövelős paklik a Tainted Remedy (fekete encant enemy veszít hp-t ahelyett hogy kapna) lehet bekerül néhány pakliba poénból.

Kedvenc paklim a Dotp 2015-ben BW aurás paklival mentem elég gyér eredménnyel :d, azátn tt is azt kezdtem rank 8 fölé nem tudtam menni még originban. Nem túl jó, de tetszik.
    A másik meg talán az elf pakli, olyan vicces volt csinálni millió tokent, csak hát mostmár annyi board clear van hogy megszámolni se lehet. Az ilyen pakoljunk millió lényt, egyre kevésbe lesznek életképesek.
    Amúgy meg zöldet a pakliaimban, sokkal többet használok mint mást, pedig annyira nem jön be, de a +földek sokat nyomnak a latba.

Szerintem is igazad van abban hogy az egésznek a legnagyobb kerékkötője a Wizard, egyszerűen nem szán rá annyit amennyit kellene, az online részlegre. A stainless egy olcsó kicsi fejlesztő csapat, sokat várni tőlük felesleges.