Amúgy amit mondasz az acid-moss-ról pont azt támasztja alá amit korábban mondtam.
A többi archetípus nem kap hasonlóan erős és meghatározó pilléreket.
pl a mill mit kapott originsből a tutelagon kívül?
Egyébként jó az, hogy a duels power lvl-je jóval kisebb, mint az aktuális standardnak, csak akkor pl az acid-mossnak mennie kellene a játékból.
Eleve az, hogy a uc lapokból 3-at lehet max, r lapokból 2-t,mítikusokból meg csak 1 is sokat visz le a power levelből.
bo3 és sideboard nélkül nagyon sok olyan lap van ami kiesik a játék körforgásából, mert vagy olyan lap ami tipikus sideboardba való, vagy csak nagyon ritka esetben lenne még onnan is hasznos.
Ezeken kívül meg van egy csomó szemét ami meg még sideboardba sem lenne jó soha.
(pl az a fekete enchantment)
Én amúgy legutóbb összeraktam egy fehér-fekete aura paklit.
Tegnap mentem vele egyet versusba, addig csak gép ellen játszogattam vele, de elsőre összejött a win.
Neked amúgy melyik az abszolút kedvenc archetípusú pakli?
Illetve melyik a favorit szín?
Az utolsó bekezdésedre szerintem az a válasz, hogy nem igazán érdekli őket.
Sajnos én sem látok ebbe a duelsbe többet, minthogy átvezesse az embereket az mtgo vagy papír változatba.
Mert lehetne itt bajnokság mód, de ha már a kiegészítőkkel sem tudják tartani a lépést akkor ez is nagy falat lenne nekik vagy lehetne valamiféle draft mód.
Kártyákból soha nem fogynak ki, de kapásból nem ártana ha bekerülne az adott kiegészítő összes lapja(az úgy kb 400 lap blockonként)
Igazi fejlődés viszont csak akkor lenne, ha a wotc hirtelen úgy döntene, hogy ez a duels egy megfelelően modern kezelőfelület ahhoz amire esetleg építhetne egy jobb mtgo-t a jelenlegi helyett vagy, hogy 2016-ban már az online az a közeg amire építeniük kellene.(nyilván kismillió ok miatt ez elképzelhetetlen jelenleg még)
SOI block második felvonása, Eldritch Moon, Imádnivaló kép!