• ElNano
    Mint írtam, majd én eldöntöm magamnak, mikor hol mit hogyan miért csinálok. Egérszarnyi befolyásod nincs rá, úgyhogy az ilyen irányú kijelentéseidet talán tartsd meg magadnak. Engem nem tudsz utasítgatni, f.o.g.d. f.e.l. Ezt az alreg dolgot meg tényleg nem értem, ez a mostani pont a második, méghozzá praktikus okokból, ha jól tudom, ide vonva az eddigi pontjaimat, beismerten, nyíltan. Elhiszed, nem hiszed - egy szemem elé kerülő porszemet jobban figyelembe veszek, mint a véleményedet. (Rászolgáltál.) Persze ezzel is lehet ész és alap nélkül dobálózni egy vita során, mint ahogy akkora ordas baromságokat is be lehet írni, hogy a FA a CARS-ban teligáz-telifék, amikor nyilvánvalóan nem igaz, mivel hármas sebességfokozat alatt nem tudsz teligázt nyomni úgy, hogy ne forogjon meg a verda. Megnéznék egy rajtot teligázzal… :DDDD De persze a falnak beszélek, mint mindig.

Nem 10 évesek játszanak az F1 szériával? :D Na ne viccelj, akkor mivel játszanak 10 évesek? Csak nem a CARS-szal? :DDDD Ezt mivel tudod alátámasztani, milyen konkrét adattal? Vagy csak megint mondtál valamit, csak azért, hogy mondj valamit, ami után röhöghetünk? Á, mindegy, toljad a csodálatos F1 2015-öt, az évjátékát, ezek szerint csak te vagy helikopter. :D Még szerencse, hogy nem vagy hatással semmire, és soha nem is leszel. :)

(Egy kis önkéntes helyreigazítás: Az a baj, hogy vélhetően a játékosok nagy része nem olyan, mint amilyennek korábban leírtam - szóval hülyeség volt részemről a 90%-ozás... -, csak van 4-5 hangadó, akik alapján kialakul egy kép az emberben. A többiek meg játszanak és kész. Ti meg... Na inkább hagyjuk, erről már leírtam a véleményem. Összességében egy kisebb, de annál hangosabb, arrogánsabb, magát oktalan módon túlértékelő, pár fős bagázs ad erről a közösségről egy olyan képet, ami különösen visszatetsző.)
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.07.27. 15:53:26