• lac coo
    No egy kis ontopik :)

Az én véleményem :

Én eleve úgy állok hozzá minden játékhoz, hogy versenyezni akarok, arra használni amire való, nem törni-zúzni, nem screenshot gyűjtögetésre .
    Nálam az év meglepetése ez a játék a Dirt Rally mellett, idén belehúzott a Codies ! :)

Grafika: nem a jelenlegi csúcs viszont elég szépen fut, akinek ez csúnya az így járt, szerintem egyáltalán nem az .

Tartalom: nekem minden benne van ami szükséges, lehet menni szép sorban komplett évadot, tudok menni gyorsversenyt mindenféle távon, beállítással , autóval .Ennyi, nekem ez elég, mint mondtam versenyezni akarok, nem bohóckodni . Nekem nem hiányzik ebből semmi, SC se egy pótolhatatlan dolog, főleg, hogy kb egyik játékban sincs , talán itt is kibírom nélküle :)

Autókezelés: ebben idén nagyot lépett előre a CM ! Nem hc szimulátor de a mai hibrid F1 jellegzetességeit meggyőzően ,szépen visszaadja !
    Gamepados, billes használathoz nem tudok hozzászólni, de kormánnyal ,jó pedállal és főleg kikapcsolt segítségekkel remek !! Árkád vagy nem, ez nem érdekel, de izzasztó dolog egy hosszabb versenyt megfelelő erősségűre állított AI-val végigmenni !

AI: nos igen az AI ...Talán ez a legjobb benne ! Normális használat mellett, nem cikázva, törve-zúzva kimagaslóan jól működik !!! Ahogy helyet lát beszúrja magát, és próbálja is megtartani, nem ijed meg mint oly sok játékban ahol egyből a fékre lép .Ha csak nem szorítom ki ( amit azért nem hagy ugyanúgy mint a valóságban, inkább összeakadunk ...) egyszerűen nem lehet összeütközni vele! Mesterien megcsinálták, sok kanyaron át lehet kerék-kerék mellett menni vele, még ha rontok is figyel és picit helyet hagy ha megcsúszok ! egyedül talán a lekörözött AI csinál néha galibát, azokra figyelni kell, mert néha nehezen dönti el hol is akar elengedni ! :) Mindezek mellett az AI is versenyzik egymással, hibáznak, defektet kapnak, lelassulnak stb..és ez pluszban emeli a verseny színvonalát .

Pro :

Jó grafika, néhány igazán meghökkentő megoldással , mint pl a szét taposott majd visszafolyó tócsák. ami kicsit gyenge az a betoncsík ,CM-től láttunk ennél sokkal szebbet is, gyanítom ez nincs máég kész, mint ahogy felszáradó ív sem az igazi idén .

Remek handling .

Remek AI.

Szépen kidolgozott szabályrendszer és versenylebonyolítás, igazi F1 ! :)

Kontra.

Bugok, fékész dolgok azért vannak, remélem ezt javítják idővel ...
    Lehetne kicsit komolyabb FFB .
    Még mindig nem állítható fülkenézet !!!
    Hangok kis állítgatásra szorulnak, néha egymás mellett csak összevissza zajok vannak, alig hallani a saját autót ...

Aki versenyezni akar, és van kormánya annak kötelező kipróbálni !