• ElNano
    Nyugszik… Először is tanulj már meg írni, mert valami förtelem, hogy úgy kell megfejteni amit a fórumba általában lehánysz, egy második osztályos leköpné magát, ha ezen a szinten állna.

Másodszor: Próbáld meg kikövetkeztetni, hogy vajon mennyire érdekel engem a véleményed mondjuk akármiről... Talált: a legkevésbé sem. A kioktatásnak szánt, kettes alá szintű "fogalmazványod" csak azért adott késztetést arra, hogy válaszoljak, mert kimondottan nekem címezted, így szükségét látom újra kifejteni azt a meggyőződésemet, hogy mennyire undorító egy bagázs ez.

Éves tapasztalatokból vontam le a konzekvenciát, olyanok vagytok, amilyenek, most nem mennék bele a jelzők alkalmazásába... Kutyát nem érdekli, hogy hány éve kockultok, meg mit dobáltok el és mit nem, rohadtul semmilyen hatással nem voltatok egy produkció sorsára soha, mert nem vagytok tényezők, és nem is lesztek azok. Megmondó emberek is legfeljebb csak saját magatoknak lehettek oszt kész. Ahogy a példa is mutatja, ugyanis a véleményetek egyáltalán nem domináns, legfeljebb egy szűk körben, egymás között, mint valami szektában. Aztán ha jobban körülnézel az SG-n kívüli térben, már nem is látszódtok. :) Miért is látszanátok, hiszen nincs bennetek semmiféle érdemi potenciál. Mindegy, írhatnák erről hosszan, de nem teszem, mert különösebben már nem érdekel, rángatózhattok itt mindenféle játékok megítélésén, nem számít. Soha nem számított.

A lényeg: Márpedig a magát szimulátorosnak nevező és közben árkád játékoktól elájuló "közösség" kb. 90%-ban egy belterjes, emberi tulajdonságokat tekintve visszatetsző, sőt, visszataszító kis bagázs, ez az én stabil és szabad véleményem, ha tetszik ez neked, ha nem, pont telibeszarom.

Hiába próbálsz utasítgatni (sosem jött be…), a "lelépésemet" sem te határozod meg, azt sem, hogy mi legyen a véleményem, szuverén, egyéni döntés ez is, mint ahogy bármilyen témában a véleményformálásom, nem vagy rá semmiféle hatással. Ha akarok, lelépek, ha akarok, akkor nem, ha akarok, akkor újra elkezdek játszani, ha úgy döntök, akkor nem. Te nem vagy erről megkérdezve és a véleményed erről (is) tökéletesen semmis a számomra. Fogd fel: nem vagy te irányadó, meg semmi se. Egy átlag kis kocka, oszt annyi. Nem érdemelsz semmiféle elismerést és tiszteletet sem. A véleményed a te véleményed, one in a million és kész. Ahogy az enyém is pont ilyen.

Na szóval hajrá, 60 évesen is fanboykodjál az F1 2035 mellett, jó mulatást hozzá! (Aztán gyúrjál a köridőkre, meg egyáltalán a képességeidre, mert pl. a CARS-ban siralmas, amit hoztál – vagyis amit nem – talán ezért alakult ki a játékkal kapcsolatos fóbiád, sőt, ebben tuti biztos vagyok. :D)

És akinek nem inge, nem veszi magára. Ezen a fórumon azért volt-van két-három olyan szimulátoros arc (pl. b type free), akiket már a hozzáállása, kommunikációja, mondandója alapján is milliószor többre lehet tartani, mint az írástudatlant, vagy a félmondatos minitrolljait.

Befejeztem, jobb lenne, ha nem késztetnél tovább válaszadásokra, mert már tényleg unom…
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.07.27. 07:54:06