davidbog#985
Ha jól emlékszem akkor valamikor februárban jön majd a bretonniás kiegészítő. Kíváncsi vagyok kapnak-e új egységeket és változik-e a játékban lévő nehézlovas egységek erősorrendje.
Még játszogatok a játékkal. Van egy Clan Angrund játékom normálon, de ezt 60. kör környékén félbehagytam, mert jött Grombindal.
Grombindalal kezdtem egyet very hardon és 150. kör környékén tartok. Ebben a játékban használok egy modot ami passzívakká teszi az elfeket, mert panaszkodtak, hogy nagyon terjeszkedőek és erősek voltak, ezt pedig nem szerettem volna mert nem illik a wood elfekhez. Maga a játék könnyű volt, már a 70. kör környékén el is dőlt a harc a zöldbőrűek ellen. Két törp klánnal már konföderációba léptem, a déli területek két tartomány kivételével mind az enyémek, az a kettő is Clan Angrundé akivel szintén konföderációba tudnék lépni. Szerintem igen erősek a rend frakciói. A káosz egyszerűen gyenge, kevés seregük jelenik meg és még a neves lordjaiknál is kevés a chosen, chaos knight egység, a beastmenek se nagyon zavarnak sokat vizet a néha megjelenő egy-egy max átlagos erejű seregeikkel, a zöldbőrűek meg valahogy mindig hamar kipusztulnak általában olyan gyorsan hogy ha nem a törpökkel vagyok akkor nem is találkozok velük.
Maga Grombindal viszont nagyon tetszik. Nagyon vártam mert az egyik legkirályabb hősnek tartom. A legendás tárgyaiban kicsit csalódtam, a rúnafejsze kivételével (Ami lehet hogy Grimnir egyik fejszéje, de ha az akkor mi van Gotreknél?) szerintem nem túl erősek. Mondjuk ez is érthető, mert amúgy meg iszonyatosan erős közelharci hős, ha nem valamelyik isten támogatását kéri a játékos hanem a saját harci képességeit. Az is tetszik nála, hogy a Campaign effectes skilljeiből kicsit kevesebb van mint másoknál viszont elég jók. A törpök közt biztosan de lehet hogy a jók közt is Grombindal a kedvenc hősöm. Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.02.03. 19:44:14