1644257819.png

• davidbog
    Azt hiszem van egy Call of Warhammer - Beginning of the End Times nevű verziója, ami 2016. májusában jelent meg ezzel én nem játszottam. Szóval csak az 1.5.1-ről tudok nyilatkozni. Az nekem a kedvenc modom volt a M2TW-hez.

Jóval kisebb volt a térkép. De ami ebben a verzióban nagyon tetszett, hogy a egy kör egy hónap volt, így a karakterek nem öregedtek sokat és a hónapokhoz tartoztak eventek.
    A zsoldos rendszer is nagyon jó volt. Valamelyik neves zsoldoskapitányt időközönként beadta hogy felbérelheted egy bizonyos összegért. És amíg az a zsoldos kapitány életben volt tudtál képezni a hozzá tartozó egységből azokban a városokban ahol ki volt építve a zsoldos tábor.
    Rengeteg lovagrend benne volt a játékban, mindegyiknek saját rendháza volt. Egy városban egy vagy két rendházat építhettél.
    Az erős egységeknek 2-3-4 kör volt a képzési ideje, szóval nehéz volt összehozni, hogy az összes sereged csak elit egységből állt.
    A Káosz négy istenre volt bontva és ha elfoglaltad a megfelelő területeket akkor egyesíthetted a káoszt létrehozva ezzel az Osztatlan Káoszt, ezzel megkaptad Archaont és Vardek Cromot.
    Sok olyan hős is benne volt ami hangulatossá tette a játékot és a Warhammer Total Warban még nincsenek benne. Gotrek, Félix, Valkia the Bloody, Marius Leitdorf, Valnir the Reaper stb.
    Amúgy nagyon scriptelt volt a játék, de ennek ellenére stabil volt és jó.