1644257819.png

• KingPunisher
    Csal ? Nem csal az csak különféle előnyöket kap a gép, teleportálás nincs köztük. Mitől leszel akkor jó stratéga ha nem attól, hogy egy játékban megoldod ezeket a kihívásokat ?
    Az AI meg képtelen olyan összetett gondolkodásra mint egy ember ezért is kap különféle előnyöket. Normálon már nem okoz semmiféle kihívást egy szint után, ezért ez az egyetlen megoldás.
    Szerintem jelenleg ez a legjobb stratégia, esetleg pár Paradox játék lehet előtte, de nekem azért a látvány a hangulat is fontos, szóval maradok ennél.
    Amugy med 2-t hozzatok fel mindig, bár kissé kopottas már az emlékezetem, akkortájt inkább RTS-el toltam, de emlékszem pár csatára, ahol egy helyen áttörte az AI a falat és odatodult minden amit 1! osztaggal meg lehetett fogni, a kampány map meg egy idő után millionyi kicsi város meg kastély menedzselése volt, ahol ha volt pénzt felhúztál mindent.
    Szerintem repetitív és unalmas volt, egy idő után átbillent az erőegyensúly és már csak pörgette az ember a köröket.
    Nekem mondjuk tetszik, hogy relatíve kevés sereggel és tartománnyal kell lenni, ez még átlátható fejben tartható, és adott esetben emocionális kapcsolatot lehet kiépíteni :D egy egy unittal. Hősöket egységeket át szoktam nevezni, kb tudom melyik mit tud milyen tárgyai vannak, így az egész hangulata is sokkal érdekesebb lesz. Ezt mondjuk nagyobb léptékekben nem lehet fejben tartani, legalábbis nekem nem sikerülne.