1644257819.png

• Lacc 88
    Na ez egy kurva bosszantó része a játéknak. Én az Empire kampány alatt az elején mindig kisegítem Karak Norn törpéit és lenyomom nekik Skarsnikot. Olyan jó érzéssel tölt el, hogy van egy törp szövetségesem a közelemben. Viszont ahogy én békét kötök a környező népekkel ők folyamatosan háborúzni akarnak valakivel és hadat üzennek nekik. Ez addig még tűrhető amíg a kevésbé barátságos népeket szopatják, viszont egy idő után az én legrégebbi szövetségeseimet is cseszegetik. Ha nem velük vagyok akkor meg pár kör alatt nekem is hadat üzennek bármilyen kapcsolatban is álltam velük addig.

Amúgy a legtöbb kampány vége sajnos már dög unalom. Tele vagy seregekkel pénzzel meg területtel és már csak pörgeted a köröket, hogy a végére érj. Néha már várom ki köt belém. Az északi törzseket meg én akkor szoktam likvidálni ha a Káoszt már levertem és van elég pénzem meg szövetségesem. 2-3 sereggel megindulok és a szövetségeseknek is kijelölöm mit támadjanak. Többnyire hallgatnak is rám elvégre nagy király vagyok :D . A korai körökben meg inkább kiküldök 1 sereget ami védi a szövetségeseket is és ha úgy van átugrok lerombolni néhány közelebbi településüket. Még az segíthet ha a hősöd olyan skilljeit erősíted, amik növelik replenishment rate-t és csökkenti az attrition-t. Plusz ezekhez van MOD is én azt is használom.