1644257819.png

• DantesHUN
    Kezdtem egy új kampányt Empire-el. Az votl a baj elsőre egy rakás királyságot megtámadtam, pluszban a vámpírok meg a káosz...kicsit sok.

Másodjára emberekkel alig harcoltam, inkább a vámpírokkal, meg hasonlók ellen, és az emberi birodalmakkal szövetkeztem. Na, mikor megjelent a káosz legalább nem kellet minden oldalról támadást várni.

De most meg, az a gond, van a két északi nép Varg meg a szomszédjuk. Jókora seregekkel megkerüli a fél kontinenst, hogy csak engem támadjon. Kivédekezem. Midland gyakrolatilag eddigre megsemmisült, és a ,,üres-" gazdátlan városokat kolonizáltam, és kijuotttam az északi tengerpartig.
    Oda küldtem jelentős seregeket, hogy ezt a két északi népséget elverjem. És nem sikerült.
    Csatában mindig legyőzöm őket. Igaz iszonyú sokan vannak, csak úgy fossa magából a fullos seregeket-jópofa, én nem tudok ennyit fenntartani- de a baj az, a városaikat elfoglalni nem lehet, csak kifosztani vagy megsemmisíteni, ami még nem is olyan nagy gond, de olyan mesze vannak a jeges területen mire oda ér egy seregem, a sereg fele meghal. Oké egy-két városukat megsemmisítem ,és vonulhatok vissza mert hullanak a katonáim.

Rákényszerültem hogy békét kössek velük.