1644257819.png

• Lacc 88
    Építs több épületet, ami csökkenti a korrupciót. És ha egy provincia minden területe megvan állítsd be a korrupció csökkentési opciót. Én az 5% tax rate lehetőséget szoktam legtöbbet használni.

Amúgy ti mennyire szoktátok megcsinálni a Legendary Lord-ok speckó küldetéseit? Pont egyik nap szaladtam rá arra, hogy egyetlen város kivételével a teljes Ork népességet kiirtottam és pont jött egy olyan küldetés, hogy szabotáljak egy ork erődöt. Mázlim volt, hogy egy még megmaradt. Mi van ha egy olyan küldetést kapok mint pl az uralkodónál, hogy kössek szövetséget Nordland-el de az már nem létezik? Akkor bukta a speckó küldi vagy automatikusan sikeresnek veszi?

Valamelyik nap belefutottam az Elf kampány legnagyobb hibájába. Amennyire jó ez az Amber a játékban annyira szopás is. Az Angrund klánnal fasza kis szövetségem volt és egy rakás Ambert kaptam tőlük. Viszont egyik körben egyesültek a Törpökkel és alaposan beszoptam lezuhant a szint - 6-ra. hát azt hittem agyfaszt kapok. A Törpök meg basznak bármilyen egyezséget is kötni. Ott abba is hagytam azt a kampányt. Egy Moddal már kiiktattam, hogy legalább a jobb egységekért ne kelljen Ambert is fizetni. de lehet keresek egyet amivel teljesen megszabadulok tőle. Sokkal jobb lett volna ha bizonyos körönként a szövetségesek termelnek nekem és ha felbomlik a szövetség max csökken a termelés sebessége. Vagy legalább amit már megszereztem ne esne vissza, mert ez így sztem nagyon tré. Pedig az íjász egységeiket imádom rettentő brutálisak és szeretem használni őket.