1644257819.png

• davidbog
    Hát ez nagyon jó. Számomra ez meglepetés, mert én csak ezt a fórumot olvasom külföldi Warhammer TW fórumokat nem. Szerintem akkor a Red Duke is megszerezhető konföderációval. Csak valószínű, hogy előbb pusztítják el a Mousillon frakciót minthogy konföderációba tudj lépni velük.
    Mondjuk azt nem tudom hogy az így megszerzett Boris legendary lordként viselkedik-e. Tehát ha csatában elesik és megsemmisül a serege akkor 5 kör múlva újra vissza lehet-e hozni egy sereg élén. Mert amikor én megszereztem Borist akkor már a 120. kör környékén tartottam és a AI már 18-as szintig fejlesztette Borist. Csak épp olyan képességeket adott ami neki ami nekem nagyon nem tetszett. És újrapontozni nem lehetett ezért nem is foglalkoztam vele, konstatáltam hogy így meg lehet szerezni Borist aztán hagytam a fenébe.

Hát akkor neki is állok, újra a A The Season of Relevation kampánynak. Az első nap very hardon próbáltam és azonnal rájöttem, nem érdemes a 20. körben fejleszteni a nagy fát. :D Viszont very hardon a többi wood elf frakció is elég ellenséges volt velem. Olyannyira, hogy az egyikőjük betámadta a fát és elpusztította, mert nem küldtem a fa mellé sereget, gondolván azok is wood elfek, csak nekik is az a feladat, hogy megvédjék. Hát nem, biztos wood elfnek álcázott dark elfek voltak. :D Azóta nem is nagyon játszottam az elfekkel, mert nekem nem nagyon jön be ez a könnyű páncélzatú távolsági fegyveres harc.