DantesHUN#897
Felesleges volna a wint újra tenni, az se érne semmit. A játék van elkúrva. Nem ide tartozik de ha nem muszáj és más más hiba nincs nem piszkálom a wint, és más hiba nincs, és azért nem
azért se telepítem újra mert NEKEm nem 2 óra az windows újratelepítése. Ismét állhatnék neki minden egyéb programot, játékot, drivert letöltögetni ez jóval több idő és én egyébként se állok neki a win telepíttetésének , pár évvel ezelőtt megcsináltam, másoknak is megcsináltam, de most már egyszerűen nincs türelmem ezzel szarakodni. Még csak új win verzióm sincs, és ahhoz meg végképp nincs türelmem hogy melyiket és honnan töltsem le, torrent oldalakon se nagyon vagyok fenn, nem is tudom honnan töltenék le egy okés wint. Régen, amikor még az XP új rendszer volt, megcsináltam, de most nem . Tehát amíg elviszem a gépet, újrarakatom, hazahozom mindent visszaállítok úgy ahogy most van, az napok. Én meg folyamatos műszakban , napi 12 órát dolgozok. Hétvégén is. Hát ezért nincs türelmem meg időm se a windows-al is vacakolni. Pláne ,hogy az egész felesleges. , a játékkal van gond. Ha mással lenne , akkor a patch 1e-es verzió se működne. De az elindul. Tehát a patch 1-óta van valami elkúrva a játékban, és azért nem működik.