1997
1644257819.png

• drop
    In your STeam library you must go to the program files and delete all the contents in _CommonRedist, verify the integrity of the game cache, and then launch the game, but it must be alt tabbed out of before it will work.
    ezt próbáltad?másik tip regeditböl tisztítsd ki a játékot és utána próbáld átvizsgálni a játékot
  • ricsei50
    Én win 8on csapatom és megy szépen. Sztem is próbáld meg teljesen újra rakni a windowst. Ja és ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább vidd el szervízbe.
  • ratgab
    Ha azután se fog működni akkor meg valamelyik hardvert nem szereti az meg onnantól kezdve driver probléma.

De szerintem szűz új winnel mennie kell.
  • DantesHUN
    Amikor utoljára foglalkoztam az ilyen dolgokkal az XP még új rendszer volt. Akkor össze is raktam a gépet és telepítettem mindent. A telepítés még oké, de jó verziót töltsek le, és aztán az aktiválás működjön. És igen, utána egy rakás probléma mire minden visszaáll úgy ahogy kell.

El nem tudom képzelni mivel akad össze, a antivírus programokat, win tűzfalat kizártam.

Csak épp már így is szét vet az ideg, ha a win újratelepítés után se lesz jó? Felgyújthatom a fejlesztők székházát?

Ettől tartok a legjobban, hogy utána se fog működni, mert én elég sok problémát olvastam a TW fórumán megoldást meg semmit.
  • ratgab
    Én Win7-en játszottam először...Nem volt gond. Win10-en kicsit gyengébben fut, de simán indul és megy...Win8-on nem is próbáltam.

Húú hát hallod a Win7-et és a win10-et is rém egyszerű. Berakod a lemezt next, next, next, újraindul (nyilván a partíciókat átgondoltan kell továbkattintani)aztán még telepít, de végig írja, hogy mit csinál...Könnyű, pedig én se vagyok egy IT zseni.

Hát igen a mindent újratelepítés problémás, én se szeretem. Én se hiszem hogy az oprendszer a gond. Inkább az a gond, hogy valami összeakad valamivel, amit egy szűz új Winnel például akár ki lehet küszöbölni.
  • Aragorn10
    Win8-ad volt? Rakj fel 10-et azon megy simán a játék nekem is az van.
  • DantesHUN
    Lehet mégis az op .rendszert próbálom újra. Win 7-et tegyek fel? Most 8 volt. Csak épp az a gond-de ez már én személyes problémám- nagyon rég telepítettem az op rendszert újra. Ha elcseszek valamit, vihetem egy szervízeshez, ami még több pénz és még több idő. Így is ha megcsinálom én egy napom lesz az egészre. Mire mindent visszatelepítek, a sok program ,driver.

és ha mind ez felesleges lesz? Az mekkora szopás. Mindenesetre azért keresek egy működő windows és letöltöm.

De a hivatalos fóromon azért jó páran akadnak akiknek nem megy, gondjuk van vele, azt nehezen hiszem hogy mindenkinél pont az op.rendszerel van gond!
  • DantesHUN
    Nyilván ez mind meg volt.
  • Aragorn10
    Letörölted már a játékot teljesen és utána kitakarítottál minden bejegyzést a reg.adatbázisban is meg a temp és a többi helyen? Ha igen akkor tárgytalan, de én a helyedben ezt még megcsinálnám ha még nem volt. Lehet van valahol egy hibás fájl ami miatt van ez.
  • ratgab
    Ez valami szoftveres probléma lesz pedig szerintem. Azért lenne jó újrarakni. Esetleg valami haverodnál nem tudjátok kipróbálni, hogy nála megy-e? Esetleg hasonló géppel rendelkezőnél.
  • DantesHUN
    Ha vissza tettem 1-es patchre a steam-ben úgy elindult legalábbis az elmúlt két napban úgy ment.
    A vesztenivaló az időm, pláne akkor, ki tudja, lehet újratelepítem, és vissza patchel-ve se fog működni.
    Más lenne a dolog ha biztosra tudnám, ez a megoldás.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.15. 20:40:20
  • ratgab
    Hát ha nem fut így se akkor ennél már szarabb nem lehet nem?
  • ratgab
    Utolsó bekezdésedre: Azért egy próbát megérne. Veszteni valód nincs a win újratelepítéssel.
  • DantesHUN
    Már rég túl vagyok a két órán, és ez az ő hibájuk nem az enyém.
  • DantesHUN
    Nem, nem csak nekem nem megy. Nézd meg a hivatalos fórumot, nem egy és nem két ember írta hogy nem működik. A steam-es fórum részben is írnak róla. Nem tudom milyen fórumot néztél, én a hivatalos fórumokon többet is láttam ahol erről volt szó.

És igen ez ennyire szar és szarnak is kijavítani. A pénzt elbuktam. El is égethettem volna. Értem én , különben unalmas hogy folyton a saját problémámmal jövök. Elvégre kit izgat ha elbukik több mint tízezret nem? Soha nem fog működni és a win újratelepítése se oldja meg.

Kicsit had szidjam már a kurvaanyjukat.

Azért bezzeg hónapokig sírhatott mindenki minden fórumon hogy brühühü Watch Dogs csúnyább lett. Vagy nem is tudom melyik Assassin Creed bugos volt az indulásnál amire folyamatosan jöttek a patch-ek.

Ja és a win telepítéshez: lehet megoldja. És ha nem? Vagy még szarabb lesz, és már vissszapatchel-ve se működik, Akkor mi van?
  • KingPunisher
    Írj a steam supportnak ha két óránál kevesebbet toltad, leírod nem megy a gépeden, és visszaküldik a pénzt.
    Bár általában ezek user errorok..
  • KingPunisher
    Néztem az új patcht, háát... kisírtak egy csomó buffot az elfeknek :P én kitoltam hardon a kampányt 115 kör alatt és azt kell mondjam legkönnyebb végigjátszásom volt. Szerintem brutál erős nép talán a legerősebb szóval furcsálom a sok panaszt :D
    No de ennyi elég is volt ezekből a vágottfülüekből :P most Wurrzaggal kezdtem el innentől már csak veryHardon tolom, mivel elfekkel unalomba fulladt a végére. Kiírtom ezeket a kis erdei manókat :D
    Egyébként frankó hangulatos nép lett a 180m-es lötáv meg jó ötlet tényleg egyedi szuperelit íjászok lettek így, bár ezzel a speddel meg range-el szerintem erősen imbák, beraksz egy mérgezős egységet meg 3-4 páncéltörös íjászosztagot és bármit szétkapnak.
    Gyalogságuk meg a végére nehézgyalogsággá fejlődik volt vagy 72-armorja az alap osztagoknak ami azért eléggé durva :P
    No meglátjuk a savage orkok mennyire fogják purgálni őket :)
  • Prof William
    De úgy tűnik csak neked nem megy. Legalábbis ismerősi + fórum (magyar és külföldi) körben még nem nagyon találkoztam ezzel a hibával. Ha tényleg ennyire "szar" lenne a játék, akkor más kibukott volna és ettől lenne hangos a net, hogy az emberek nagy részének nem fut normálisan.
  • DantesHUN
    A fejlesztőknek meg igenis a kurvaanyjukat. Az ő nagy tanácsuk a razer akármi program törlése a gépről. Ami nekem nincs is...na ennyit róluk, és ennyire foglalkoznak a problémával. Szarnak bele.
  • DantesHUN
    Felesleges volna a wint újra tenni, az se érne semmit. A játék van elkúrva. Nem ide tartozik de ha nem muszáj és más más hiba nincs nem piszkálom a wint, és más hiba nincs, és azért nem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért se telepítem újra mert NEKEm nem 2 óra az windows újratelepítése. Ismét állhatnék neki minden egyéb programot, játékot, drivert letöltögetni ez jóval több idő és én egyébként se állok neki a win telepíttetésének , pár évvel ezelőtt megcsináltam, másoknak is megcsináltam, de most már egyszerűen nincs türelmem ezzel szarakodni. Még csak új win verzióm sincs, és ahhoz meg végképp nincs türelmem hogy melyiket és honnan töltsem le, torrent oldalakon se nagyon vagyok fenn, nem is tudom honnan töltenék le egy okés wint. Régen, amikor még az XP új rendszer volt, megcsináltam, de most nem . Tehát amíg elviszem a gépet, újrarakatom, hazahozom mindent visszaállítok úgy ahogy most van, az napok. Én meg folyamatos műszakban , napi 12 órát dolgozok. Hétvégén is. Hát ezért nincs türelmem meg időm se a windows-al is vacakolni. Pláne ,hogy az egész felesleges. , a játékkal van gond. Ha mással lenne , akkor a patch 1e-es verzió se működne. De az elindul. Tehát a patch 1-óta van valami elkúrva a játékban, és azért nem működik.
  • Terawatt
    Én ebből csak annyit érzek, hogy egy hete technical support már a fórum. Én se örülnék neki, velem is volt már ilyen, hogy pécégányoltam egy játék miatt és végül csak egy új gép hozta rendbe - utólagosan próbálva -, de ez van.

Windows újra rakás egyébként csodákra képes ;) legrosszabb esetben elment 2 óra az életedből és lett egy gyorsabb rendszered

on: Wood elf kampány normálon is eléggé izzasztó, szerintem 4x kezdtem újra, mert kezdetben mindig kifogtam valami taktikailag elbaszott lépést (önhibából). Az egész sereg eddig olyan nekem, hogy kevésbé tolerálja a hibázást. Az eddig mindenkinél bevállt tartsd a sort majd zárd be a kört lovasokkal taktika itt érezhetően nehezebben kivitelezhető. Ezzel persze nincs semmi baj, kell a változatosság.

• DantesHUN
    Valahogy én ezt nem tartom túl viccesnek. De biztos velem van a baj ,hogy több mint 10 ezer forintot kidobtam az ablakon és ez nem tetszik.
  • Terawatt
  • DantesHUN
    Nem, ugyanolyan szar. Csak patch 1--re állítva játszható.

Tele van a török ezzel az egésszel. Más játéknál azért háborognak emberek, hogy jaj kicsit bugos és egy nap alatt nem oldják meg. Jaj csúnyább lett mint a reklámokban ígérték.

Ez a szar meg nem megy. A fejlesztők meg baromságokat írnak a fórumon töröld ezt, töröld azt, ne legyen fenn valami hülye program-ami nekem sose volt fenn a gépen- de megoldani azt nem oldják meg.

Kurva anyjukat, rohadék tetű banda, ennek a rohadt cégnek egy fillért nem adok többé. Persze ki nem szar le engem , meg azt a pár hülyét akinek nem megy, a többség úgyis megveszi a következő szarjukat, és ez rohadék banda meg újra jól megszedi magát.

Az Ubisoft-ra mondják hogy szar cég. Mi , ezekhez képest?
  • ricsei50
    A háttérben töltötte le. CA írta, hogy a wood elfekhez adtak hotfixet. Na megy már rendesen a játék?
  • DantesHUN
    Én semmit nem látok hogy bármit letöltött volna. Vagy ez valami beta patch ,vagy mi van?
    Mert a steam-ben nem látom hogy jött volna új patch, ugyanaz a verzió van mint eddig, nem írja a hírek között, sehol.-és igen be van állítva hogy automatikusan frissítsen,
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.15. 12:13:06
  • ricsei50
    Igen, jött hotfix a wood elfekhez.
  • Prof William
    Valamit nagyon töltött a steam ma. Jött valami új patch?
  • DantesHUN
    J,a azt olvastam hogy razer akármit kellene törölni és az segít. Nekem ilyen program nincs és nem is volt a gépre telepítve soha. Amúgy mi ez a program?
  • DantesHUN
    Nem jött még semmi patch, vagy normális megoldás hozzá? Játszani így tudok vele patch 1-re visszaállítva, bár van amikor így se akar elindulni. Azért ez így elég szar.

Kicsit a játékról: Empire-el indítottam kampányt, hát érdekes a csaták nehezebbek mint tippeltem. Illetve nem is az hogy nehezek, nagyobbak a veszteségek, tehát túl erőben is vagyok, normálisan kommandírozom a csapatokat, és ahhoz képes sok a halott. Szóval nem nehéz, inkább csak meglepődtem, a korábbi TW-kben nem hulottak ennyire a katonáim hasonló helyzetekben.

És megjelentek a káosz ügynökök. Hát remek. Még jó hogy ezt a kampányt úgyis csak tanuló-kampánynak indítottam-remélem ha majd normálisan működik a játék, akkor majd újra kezdem.

• ricsei50
    Én végigvittem, nem gondoltam vna hogy sikerül. Igaz normalon csináltam, de így legalább egyenlőek a feltételek. Én bedaráltam asszem 4 elf frakciót, de csak azokat akik vagy velem, vagy a szövetségeseimmel baszakodtak. Így több amberhez jutottam, mert ha csak szövetséges lettem vna, akkor nem 2 hanem 1 amber lett vna a jussom. A játék közepe után durthuék az alattvalóim lettek, a breton államokkal elég jó viszony alakult ki volt aki szövetséges volt aki kereskedő partner lett.
    Nem nagyon akarok spoilerezni szval csak annyit írok, h az finálé végére a fullos csilli villi seregből csak Orion maradt és neki is kb 5%-a az életének, szval elég szaratós EPIC csata volt ez az uccsó. Egy szó mint 100 nekem nagyon tetszett/tetszik ez a mini hadjárat. Le a kalappal. Tudom hogy a warcraft 3at erről az univerzumról mintázták, de ez a hadjárat eszembe juttatta amikor gyerekként a warcraft 3 ban csatáztam a night elfek uccsó pályáján a gonosszal, hogy megvédjem az élet fáját. Tiszta olyan feelingje volt. Köszönöm CA. :)
  • DantesHUN
    Na úgy néz ki sikerült 4 nap szenvedés után megoldani. Elindul a játék. Kipróbáltam többször is, indul. Kikapcsoltam a gépet, vissza, ismét indult a játék. Mentést is betöltötte. Működik.

A következőt csináltam a steam-ben visszaállítottam 1-es patch-re. Olvastam tippként hogy van akinek a 4-es patch-re állítva működött. Nekem azzal se.
    1-es patch-el megy.

Azért ez így szar, mert nem azért fizettem ,hogy így működjön ,hiszen így ebben a verzió, voltaképp nem a játék normális, jelenlegi változata.
    De ez legalább elindul. Fél siker.
    A win-hez így nem nyúlok hozzá, szerintem a fejlesztők kúrtak el valamit de nagyon!
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.12. 21:23:43
  • Prof William
    Én a kis kampányban mindig úgy kezdem hogy elsőnek gyorsan befoglalom a romos területeket (a többi elf frakció ezt sosem teszi) így ezek megvannak "ingyen". :)

A városokban amelyekben lehet megépítem a + 800 bevételes épületet mert az nagyon meg tudja dobni pénzhozamot még az elején.

Viszont eddig amikor megindult Morghul és társai ott mindig elvéreztem. De ahogy olvasom attól indul be ha 2-ik szintre fejlesztjük az Oak of Agest. Akkor ezt hanyagolom egy darabig amíg jobban felerősödök.

Milyen tippeket tudtok még a Wood Elf kampányhoz?

Amúgy a nagy kampányban -amenyiben nem az elfekkel vagyunk - van lehetőség az Oak of Ages elpusztítására? Próbálta már valaki? Mi történik akkor? Vége Athel Lorennek és az elfeknek?
  • KingPunisher
    Ja meg bocs a lényeget elfeledtem :D Nehezebb fokozaton az AI kap egy rakás plusz pénzt :D Ugye azért futkoznak több fullos sereggel :D
  • KingPunisher
    Üdv..
    Nos sajnos nem tudok tanácsot adni mivel Grand Camp-t tolom utana kezdem majd a kis kampányt.
    A különbség a következőkben van : Public order neked minusz, a a gépi egységeknek pluszt ad, de ki is írja. Csatáknál morál bűntetés neked az ellenfélnek morál bonus ( másba nincs eltérés )
    A chaos seregek száma is nő a végén nehezebb fokozaton, hirtelen ezek ugrottak be de 1x olvastam forumon elég sok dologra van még hatása..
    Grand kampányba viszont szemtelenül erősek a kis elfek, olyan buffokat lehet összeszedni velük, hogy iszonyat.
    A tanácsom azért! : nehezebb fokozaton a diplomácia iszonyat fontos, talán a legfontosabb. Törekedj szövetségre és használd a szövetségeseket, küld rá a seregeiket arra aki neked útba van, persze azért ne a map másik feléről.
    Figyeld ki kivel van szövetségbe két ellenséges frakcióval ne köss szövetséget mert előbb utóbb kenyértörés lesz belőle, válaszd ki az erősebbet vagy azt akit támogatni akarsz! Kétfrontos háborúba sose menj bele, ha mégis kialakul törekedj rá mielőbb lezárd.
    A másik fontos dolog mindig csak akkora sereged legyen amivel épp nyerni tudsz, az elején ez kulcsfontosságú, ha több sereg jön akkor mindig térj ki, ziláld szét őket, küld rá szövetségest ;)
    A battle map meg ugye más téma, itt azért csodákat nehéz tenni elég jó az AI de azért ha ott ügyesen tolod az sem elhanyagolható szempont.
  • ricsei50
    Én a te helyedben megpróbálnám az újra rakást. Lehet vhol vmi bekavar, lehet hogy csak egy fájl.

Na átlendültem Morghuron, hála istennek. Egyedül betámadta az egyik szövetséges várost, egy az hogy főváros volt plusz egy fullos sereg volt bent. Már vágom, egyáltalán nem szabad még 2. szintre sem fejleszteni korán a fát, mert Morghur akkor indul meg. Köszi a segítséget.
  • DantesHUN
    Nem tudom újra rakassam a wint vagy várjak hátha jön egy patch és működik? Mert a win reinstallnak nincs sok értelme ha nem segit csak az időt baszom el, és lehet utána se fog elindulni.
  • DantesHUN
    Appdata törlése megvolt.

Dx12 nem tud a vgam

béta 4 patchet próbáltam

Ez a razer dolog mi? Nincs ilyesmi a gépemen

• ricsei50
    Lehet én vagyok szar, de nekem ez nem megy hardon. Elkezdem újra mediumon. Jött a 12. körben egy 2 egység híján fullos sereg. A treeman lordomat beküldtem a fába, de még így is rottyra vágott. Ja és még az a tech is ki lett fejlesztve ami a beastmenekkel szemben ad pluszt. Am mi a különbség medium és hard fokozat között? Mmint miben érződik a különbség?
  • Lacc 88
    DantesHUN: Ahogy olvasgattam úgy tűnik sok embernél szétvágta a játékot az új DLC és frissítés. Nálam is csinál érdekes dolgokat és a töltőképernyőn kiírja, hogy kevés a memória viszont eddig ezzel nem volt gondom és szinte max grafikán játszottam . Néhány megoldás, amit írtak: razer synapse leállítása ha van; Telepítés előtt Appdata mappa tartalmának és minden mappa amit a játék létrehozott törlése; DX12 használata a 11 helyett (itt panaszkodnak az fps gyatra szintjére, de legalább indult); beta patch 4 telepítés (állítólag ennél nincs benne az új DLC); esetleg steam offline. A fordításban nem tudok segíteni a nyelvtanom elég gyatra, de lehet nincs is értelme írni nekik mivel sokaknál probléma van és remélhetőleg dolgoznak rajta.

KingPunisher: Nekem tettszenek. Mindig is szerettem messziről likvidálni az ellenséget és az íjász egységeik brutális mészárlásra képesek. ha 5-6 egységgel egyszerre küldök meg egy csapatot akár 1 lövéssel ledarálják őket. Viszont Morghur jobban foglalkoztat. Ha jól olvastam egy csata alatt 2-szer képes Chaos Spawn egységeket létrehozni és 2-szer átváltoztatni az ellenfél csapatait. Ráadásul 70%-os távolsági sebzés elleni védelme van és új helyen kezdhetünk vele a kampányban. Nagyon bírom a tagot :D A minikampányban durva csatákat nyomtam ellene és az utolsó ütközet is nagyon el lett találva. Bár miután stabilizáltam a helyzetem és túléltam az első nagyobb támadását a minikampányban némileg unalmas lett, de legalább a Red Duke nevű új vámpír is feltűnt. A rendes kampányban még pénzhiánnyal küzdök, de nem is foglalkoztam vele annyit, mint a minivel.

Zoolee1976: Én a Gotrek és Félix könyveket olvastam csak de legalább háromszor. Most a lexicanum nevű oldalon olvasgatom az End Times és a játékban lévő karakterek hátterét. Ha megy az angol mindenképpen ajánlom piszok jó történetek vannak benne. Gondolom ezek a megjelent könyveket foglalja össze dióhéjban. Innen tudtam meg, hogy Grimgor kb a Warhammer világ Hulkja. Nagyon durva a tag :D

ricsei: Elsőre én is elhasaltam. Nem szabad túl gyorsan fejleszteni a fát, mert Morghur olyan csapatokkal jelenik meg, amik bedarálnak. Lépj szövetségre a körülötted lévőkkel, mert nagy segítségre lesznek a Beastmen csapatok ellen. Nálam persze később egymásnak estek, de addigra már nem is volt rájuk szükségem. Én szinte a játék feléig csak az alap lándzsás egységet vittem 5 csapatot és az összes többi íjász. Amíg feltartják az ellenséget, addig az íjászok 1-2 egységre koncentrálva gyorsan eldöntötték a meccset. Az elején rögtön vettem egy hőst és beraktam neki 5-6 csapatot, hogy védje a kiindulási pontomat. Persze van, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, mert az ellenfél baszik kimozdulni max akkor ha eltávolodsz, de idővel jön a pénz és több katonát vehetsz. 2 sereggel már lecsapsz bárkit a területért.