Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beastmen annyira nem tetszik így velük majd később egy leárazás keretében ismerkedem csak meg... meg eléggé zavar, hogy az új mapjuk igen nagy fps dropot produkál így őket most még nem vettem meg.
A DLC után immáron a nehézséget feltolva jöhet az Empire és VC ismételt végigjátszása.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Remélem azért a patch is hoz pár finomságot akár uj multi lehetőségek stb formájában.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A legújabb dlc függvényében viszont az azutáni dlc lehet hoz egy kis Törpe és Ork fejlesztést (ember vs vámpír új egységek miatt gondolom, hogy a párosával jöhetnek majd ezek)...
Előzőleg azt gondoltam, hogy még 1-1 Legendás lordot fog kapni minden frakció, de most az új dlc függvényében lehet, hogy 4 legendás hős közül lehet majd választani. És mivel most szemben álló felek kaptak egységeket lehet a 6. dlc-ben is így lesz ergó lehet Törp és Ork DLC egyben.
Chaos jelenleg is 3 legendás lorddal rendelkezik, tehát oda még talán 1 fog érkezni (szerintem külön dlc-ben vagy akár a Bestiákkal összevonva...ki tudja).
Azonban mire kijön mind a 15 dlc olyan részletes lesz ez a játék, hogy könnyeket morzsolnak majd a Warhammer fanok ha elindítják :-).
Ui.: Regiment of Renown nagyon érdekes új feature lesz a játékban (úgy látszik egyelőre a vámpíroknak és a birodalmiaknak lesznek ilyen egységeik....Gyakorlatilag az alap egységek speciális erősebb változatai lesznek). Nagyon jónak tűnik ez a DLC!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.23. 20:54:07
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.08.18. 09:32:46
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Lehet, hogy a következő kisebb dlc pont a bretonnok lesznek (őket előbb-utóbb tuti megkapjuk).
Prince Sigvald a törpéket intézte el míg Arcaon és Kholek a Birodalmat és szövetségeseiket döngölte a földbe.
A Rend civilizációja eltűnt az Öregvilágról. A birodalom és szövetségesei helyén csupán romok borította káosz fertőzte pusztaságok maradtak, a maradékon pedig a Norscai törzsek, Orkok és vámpírok uralkodnak.
Végre sikeresen elhoztam az End Timest. 😊 Büszke is vagyok magamra. 😊
Viszont szerintem eléggé nagy baklövés hogy NINCS GYŐZELMI videó a kampányok végén. Nem akarok én Blizzard szintű bejátszásokat lépten-nyomon de egy sima Victory! kiírásnál azért többre lenne szükség.
Ettől függetlenül tetszett a Káosz kampány. De a horda módból most ennyi elég is volt egy darabig. Hamarosan "rendesebb" vizekre evezve elkezdem a Birodalommal. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.08.04. 15:06:08
(Benchmarkban meg most sem történik semmi mint általában a legtöbb benchmarkban szóval az egy nulla)
Next PC upgrade: 2022
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont utána kipróbáltam egy full 4vs4 csatát, és ott mát játszhatatlan volt. Igaz, ilyen normál játékban nem igazán fordul elő.
I7 4770-es.
A kártya nagyon jó, minden más hasít rajta, ez valamiért ilyen csak....
Én most próbáltam ki, és 1080p-ben, ultrán azért igencsak hajlamos lemenni akár 30 körüli fps-re is, volt hasonló másnál is?
Middeland, Bretonia stb kiégett káosz fertőzte pusztaságok.
Még a birodalom tartja úgy ahogy magát.
Archaon és Kholak Suneater a birodalmat puhítja míg Prince Sigvald szépen egymás után számolja fel a törpék erődjeit.
A törpék nem voltak olyan erősek mint vártam. Annyira lekötötte őket az orkokkal való háborúskodás, hogy mire észbe kaptak már felprédáltam hátországuk 3/4-ét. A erődjeik kemény dk voltak, de a káosz harcosai jók a kemény diók nyitogatásában.
Egyedül az zavar hogy miért nincs egy Sack + Raze gomb. Fura hogy nem lehet (a valóságban sosem volt akadálya) egyszerre kifoszatni és elpusztítani egy települést hiszen ez a két dolog a valóságban egyszerre szokott bekövetkezni.
Így minden erősséget kétszer is meg kell ostromolni mit időhúzásnak tartok. Auto csatánál meg minig komolyabb veszteséget szenvedek ezért mindig le kell játszanom élőben.
Manapság már csak a nagyobb városokat fosztogatom. A kicsik azonnal mennek a levesbe.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ami még tetszene az a dark elfek.

A minotauruszok elég erősek, kb mint a Dragon ogrék. De a minotauruszokból hátom fajta van, ezért sokkal inkább cél orientáltan alkalmazhatóak mint a Dragon ogrék.
Ami szerintem brutális náluk az a gorebull. Nagyon durva harcost lehet csinálni belőle, jó nagy a területi sebzése. Sereg bónuszai talán nem annyira erősek mint más hasonló kategóriájú hősnek, de az egyetlen hős ami a csata térképre is ad bónuszt. Nem is rosszakat, igaz hogy nem a teljes csatatérképre hanem csak a saját hatósugarán belül.
A Bestigor egységeket nem nagyon tudtam hova tenni. Az adataik alapján a páncélzaton kívül nem sok pluszt nyújtanak a Gor egységekhez képest. Gondolom a Bestigorok lennének azok az üllő egységek, de mivel 3 kör a képzésük inkább nem próbáltam ki őket.
Most a nagy kampányba játszom a Beastmenekkel, 63. körnél tartok és még nem jelent meg a Káosz frakció. Eddig az 50. kör környékén már jöttek kisebb seregeik és 100. kör körül a Lordjaik. Átvariálták a megjelenésüket vagy ha a Beastmenekkel vagyok akkor nem jön a Káosz?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak