1644257819.png

• ricsei50
    Én végigvittem, nem gondoltam vna hogy sikerül. Igaz normalon csináltam, de így legalább egyenlőek a feltételek. Én bedaráltam asszem 4 elf frakciót, de csak azokat akik vagy velem, vagy a szövetségeseimmel baszakodtak. Így több amberhez jutottam, mert ha csak szövetséges lettem vna, akkor nem 2 hanem 1 amber lett vna a jussom. A játék közepe után durthuék az alattvalóim lettek, a breton államokkal elég jó viszony alakult ki volt aki szövetséges volt aki kereskedő partner lett.
    Nem nagyon akarok spoilerezni szval csak annyit írok, h az finálé végére a fullos csilli villi seregből csak Orion maradt és neki is kb 5%-a az életének, szval elég szaratós EPIC csata volt ez az uccsó. Egy szó mint 100 nekem nagyon tetszett/tetszik ez a mini hadjárat. Le a kalappal. Tudom hogy a warcraft 3at erről az univerzumról mintázták, de ez a hadjárat eszembe juttatta amikor gyerekként a warcraft 3 ban csatáztam a night elfek uccsó pályáján a gonosszal, hogy megvédjem az élet fáját. Tiszta olyan feelingje volt. Köszönöm CA. :)