1644257819.png

• Lacc 88
    DantesHUN: Ahogy olvasgattam úgy tűnik sok embernél szétvágta a játékot az új DLC és frissítés. Nálam is csinál érdekes dolgokat és a töltőképernyőn kiírja, hogy kevés a memória viszont eddig ezzel nem volt gondom és szinte max grafikán játszottam . Néhány megoldás, amit írtak: razer synapse leállítása ha van; Telepítés előtt Appdata mappa tartalmának és minden mappa amit a játék létrehozott törlése; DX12 használata a 11 helyett (itt panaszkodnak az fps gyatra szintjére, de legalább indult); beta patch 4 telepítés (állítólag ennél nincs benne az új DLC); esetleg steam offline. A fordításban nem tudok segíteni a nyelvtanom elég gyatra, de lehet nincs is értelme írni nekik mivel sokaknál probléma van és remélhetőleg dolgoznak rajta.

KingPunisher: Nekem tettszenek. Mindig is szerettem messziről likvidálni az ellenséget és az íjász egységeik brutális mészárlásra képesek. ha 5-6 egységgel egyszerre küldök meg egy csapatot akár 1 lövéssel ledarálják őket. Viszont Morghur jobban foglalkoztat. Ha jól olvastam egy csata alatt 2-szer képes Chaos Spawn egységeket létrehozni és 2-szer átváltoztatni az ellenfél csapatait. Ráadásul 70%-os távolsági sebzés elleni védelme van és új helyen kezdhetünk vele a kampányban. Nagyon bírom a tagot :D A minikampányban durva csatákat nyomtam ellene és az utolsó ütközet is nagyon el lett találva. Bár miután stabilizáltam a helyzetem és túléltam az első nagyobb támadását a minikampányban némileg unalmas lett, de legalább a Red Duke nevű új vámpír is feltűnt. A rendes kampányban még pénzhiánnyal küzdök, de nem is foglalkoztam vele annyit, mint a minivel.

Zoolee1976: Én a Gotrek és Félix könyveket olvastam csak de legalább háromszor. Most a lexicanum nevű oldalon olvasgatom az End Times és a játékban lévő karakterek hátterét. Ha megy az angol mindenképpen ajánlom piszok jó történetek vannak benne. Gondolom ezek a megjelent könyveket foglalja össze dióhéjban. Innen tudtam meg, hogy Grimgor kb a Warhammer világ Hulkja. Nagyon durva a tag :D

ricsei: Elsőre én is elhasaltam. Nem szabad túl gyorsan fejleszteni a fát, mert Morghur olyan csapatokkal jelenik meg, amik bedarálnak. Lépj szövetségre a körülötted lévőkkel, mert nagy segítségre lesznek a Beastmen csapatok ellen. Nálam persze később egymásnak estek, de addigra már nem is volt rájuk szükségem. Én szinte a játék feléig csak az alap lándzsás egységet vittem 5 csapatot és az összes többi íjász. Amíg feltartják az ellenséget, addig az íjászok 1-2 egységre koncentrálva gyorsan eldöntötték a meccset. Az elején rögtön vettem egy hőst és beraktam neki 5-6 csapatot, hogy védje a kiindulási pontomat. Persze van, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, mert az ellenfél baszik kimozdulni max akkor ha eltávolodsz, de idővel jön a pénz és több katonát vehetsz. 2 sereggel már lecsapsz bárkit a területért.