ratgab#773
Köszönöm. Sztem a karácsony előtti tuti a Wood elfek lesznek (elf---mikulás segítője....karácsony-karácsonyfa---faember vonal...XD).
Ami engem jobban foglalkoztat, hogy Grombrindal és a Woodelfek között mi lesz az a második mágiaosztály és az az ingyen hős a free lc táblában.
Szeretném, ha valami új nép lenne mint ahogy írtam is. Grombrindal szerintem január közepén érkezik (közben eszembe jutott hogy Grombrindal mellé egyébként miért ne csaphatnának valami fizetős tartalmat akár!), Bretonnok februárban (melléjük is érkezhet valami fizetős tartalom is...utóbbi időben ritkán jött csak free lc fizetős tartalom nélkül). Grombrindal és a mai nap között meg még 4 free lc van beírva. Jelenthet ez akár 2 dlc kiadását novemberben és decemberben, vagy akár az a 4 free lc mind a következő nagy dlc mellett fog jönni? Nagyon kíváncsi vagyok és érdeklődéssel várom.
Old Friend: Na igen ez egy eléggé népszerű téma redditen is és igazából halvány lila ibolyája nincs senkinek. Talán a Birodalom kap egy teljesen új legendás lordot Kurt Helborg személyében aki Karl jóbarátja.
Érdekes még amúgy az előtte lévő dlc, ami egyékbént nem sima lord, hanem legendás lord lesz (CA munkatárs redditen megerősítette) és a kép alapján Vampire Counts kapja majd....Redditesek szerint egy új kisebb frakciót tesznek játszhatóvá, ami lehet Mousillon akár. Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.09. 18:20:50