1644257819.png

• davidbog
    Grat, jó neked. Elég kemény hős lehet 4 legendás tárggyal. Meg hát eleve a warhammer világban is nagy harcos, Ungrim/Gotrek szintű törp. Remélem tényleg megkapjuk majd mi is.

Az wood elfekhez valahogy kellenek az évszakok, de szerintem csak nekik lesz ilyen. Ha globálisan a bevezetnék a térképekre akkor elvileg a 200-300 körös játékokban az emberi lordok, hősök már akár öregségben is meghalhatnának. Szerintem ez úgy lesz megoldva mint a Beastmeneknél a Morrslieb állása. Náluk 7 körönként telihold lesz és akkor négy opció között kell választani a játékosnak mindegyik ad egy-egy előnyt és hátrányt 2-3 körig.

Olyan gyorsan jönnek a DLC-k hogy nem tudom tartani a lépést velük. :D Nem rég végeztem Volkmar és Khazrak nagy kampányával vh fokozaton és már itt van 3 újabb játszható lord/frakció. Egyik se volt különösebben nehéz. Volkmárral Marienburg megszerzése volt a döntő fordulat és az első koncentrált káosz támadás kivédése.
    Khazrak kampánya kicsit izgalmasabb volt. Vele Estaliában kezdünk, én Bretonnia felé indultam el. Szépen végig lehet pusztítani az emberek területeit, arra kell ügyelni, hogy a második sereg amit kaptunk mindig közel legyen és a brayherdet is várjuk be. Nagyon brutálisak a Beastmen egységek mert viszonylag gyorsak és sok bónusz van a támadásra. Nekem a végén a Gor ugységeknek 80 az Ungor egységeknek 70 körüli melee attackja volt csatatéri aktiválható bónuszok (amit a lord és a hős tud időközönként aktiválni) nélkül, úgyhogy elég jó ezek a közép szintű egységek is.

Most Vlad von Carsteinnel kezdtem egy kampányt vh-on. Velük még csak 17 kört játszottam. Az ő seregében minden egység vanguard deploymentet kap, vicces. Karak Kadrint fel kellett égetnem. Már csak Schwartzhafen kell és egyesítve van Kelet- és Nyugat Sylvania, utána indulok Ostermark ellen, kell a Blood Drinkerhez.