1997
-
atibacsi1977 #756 Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek! Megvettem a játékot de minimális felbontáson is 5-6 fps-t bír a gépem. Jegelnem kell amíg, nem frissítem a vasamat. Most 4GB ram van benne és Nvidia Geforce GT 720-as 2Gb-os videokártya. 8GB ram mellett mi az a videokártya szerintetek, amit még be kellene szereznem, hogy medium beállításon 20-30 fps-t azért tudjon a gém. Azalatt élvezhetetlen.
Előre is köszi a saegítséget!
Üdv. -
davidbog #755 Grat, jó neked. Elég kemény hős lehet 4 legendás tárggyal. Meg hát eleve a warhammer világban is nagy harcos, Ungrim/Gotrek szintű törp. Remélem tényleg megkapjuk majd mi is.
Az wood elfekhez valahogy kellenek az évszakok, de szerintem csak nekik lesz ilyen. Ha globálisan a bevezetnék a térképekre akkor elvileg a 200-300 körös játékokban az emberi lordok, hősök már akár öregségben is meghalhatnának. Szerintem ez úgy lesz megoldva mint a Beastmeneknél a Morrslieb állása. Náluk 7 körönként telihold lesz és akkor négy opció között kell választani a játékosnak mindegyik ad egy-egy előnyt és hátrányt 2-3 körig.
Olyan gyorsan jönnek a DLC-k hogy nem tudom tartani a lépést velük. :D Nem rég végeztem Volkmar és Khazrak nagy kampányával vh fokozaton és már itt van 3 újabb játszható lord/frakció. Egyik se volt különösebben nehéz. Volkmárral Marienburg megszerzése volt a döntő fordulat és az első koncentrált káosz támadás kivédése.
Khazrak kampánya kicsit izgalmasabb volt. Vele Estaliában kezdünk, én Bretonnia felé indultam el. Szépen végig lehet pusztítani az emberek területeit, arra kell ügyelni, hogy a második sereg amit kaptunk mindig közel legyen és a brayherdet is várjuk be. Nagyon brutálisak a Beastmen egységek mert viszonylag gyorsak és sok bónusz van a támadásra. Nekem a végén a Gor ugységeknek 80 az Ungor egységeknek 70 körüli melee attackja volt csatatéri aktiválható bónuszok (amit a lord és a hős tud időközönként aktiválni) nélkül, úgyhogy elég jó ezek a közép szintű egységek is.
Most Vlad von Carsteinnel kezdtem egy kampányt vh-on. Velük még csak 17 kört játszottam. Az ő seregében minden egység vanguard deploymentet kap, vicces. Karak Kadrint fel kellett égetnem. Már csak Schwartzhafen kell és egyesítve van Kelet- és Nyugat Sylvania, utána indulok Ostermark ellen, kell a Blood Drinkerhez. -
ratgab #754 1100-ért sikerült rátennem a mancsom. -
#753 Ebayen 8000 és 1500 ft között van LOL :D -
KingPunisher #752 Azért valamennyi csúsztatás belefér, a történet szerint ugye a chaos elpusztította a világot de azért a játékban nyerhet a birodalom az orkok, bárki. A történelmi TW-ok is azért elég szabad kezet adtak, hisz a valóságban sosem fosztogattak a vikingek Afrikába a játékokban ez megoldható volt. Valami kis történet kell, hogy az erdőben lévő chaos energia uj területeket nyelt el ahogy az end time idején megerősödött a chaos.. Meglátjuk, bár ez a fix tartomány és onnan portyázó egységek is elképzelhetőek..
Évszakok legyenek ^^ ez a fontos!!! -
ratgab #751 Időközben begyűjtöttem egy Grombrindal-t a White Dwarf magazin árának feléért. :-) -
ratgab #750 Tudod miért nem jó? Mert ha a hátország totálisan biztonságban lenne akkor semmi súlya nem lenne a kampánynak. Főleg, hogy lore szempontból ők azért keményen támadhatóak. Számos káosz betörés történt, ott volt a szakál háború (törpék és a elfek összebalhéztak...jobban mondva a jelenleg Sötételf uralkodó elárulta a törpéket így össznépi elf vs törp háború tört ki, melynek keretében a törpék Athel Lorenbe is elmasírozotak), a bestiák gyakorlatilag megosztják az erdőt az elfekkel, ami állandó harcban csúcsosodik ki.
Szerintem ezt a kiszolgáltatottságot egy külön térképen nem tudják kivitelezni (max úgy ha bizonyos útvonalakon lehetne bejutni erre a külön területként funkcionáló Athel Lorenbe és mindezt úgy megvalósítani, hogy ne tudd teljesen és totálisan bevédeni a helyet.
A másik dolog amit egyelőre még elképzelni se tudok, hogy milyen célokat tudnak kitalálni egy alapvetően magának való nem túl terjeszkedő népnek. Oké ott vannak a nyári hordamódon megoldható wild huntok, de ezen kívül ők azért eléggé a seggükön ülő fajták. Elvannak az erdejükben.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.01. 13:28:10 -
Prof William #749 Akár még ilyen kevert dolgot is el tudok képzelni. Athel Loren lenne a hátország, azon kívül viszont hordázniuk kellene. -
ratgab #748 Teljesen igazad van...Ha fix helyük van és nem tudnak terjeszkedni az még ha lore szempontból helytálló is lehet játékmenetbeli szempontból nem jó megoldás.
Én is remélem, hogy CA ezúttal is valami szuperet tud kitalálni. Egyébként hihetetlen módon nagyon aktívak redditen...Szerintem figyelnek ránk rajongókra és mint írtam redditen nagyon sokan nagyon sok jó ötletet írtak a Wood elf játékmenetet tekintve. Ez persze még a Grim and Grave után volt mikor arra számítottunk, hogy Wood elf lesz az utána következő dlc....Lehet átdolgozták az egészet a reddites ötletek alapján? Tényleg meg fogjuk látni szerintem hamarosan. -
ratgab #747 Ez szinte biztos, hogy így lesz szerintem. -
KingPunisher #746 Szerintem a jó megoldás az lenne ha az erdő terjedne. Ugye a kezdő helye fix de elvileg más erdőket is elnyelhetnek, így meg lehetne oldani ahogy a vámpírok területi terjeszkedését, annak hogy nem tudnak kijönni arrol a kis területről sok értelmét nem látom.
Az évszakok igen kellenének valóban sokat dobna az egész játékon, legalább a középső területeken változzanak a viszonyok.
Hamarosan meglátjuk, reméljük tényleg lesznek változások nem "csak" egy új nép. -
Prof William #745 Arra gondoltam mint a Beastmenek esetében. Kapnak egy saját térképes kampányt, de megjelennek a főjátékban is. -
Alien1024 #744 Sziasztok! Tudom ez itt nem a hirdetés helye de akinek van ismerőse vagy új játékos van 1 steam kulcsom a játékhoz ami eladó 7000ft ért érdeklődni privátban! -
ratgab #743 Athel Lorenben (azon a részen a térképen ahol jelenleg egy szürke átjárhatatlan terület van...Hatalmas mágikus erdő)....Nem kezdhetnek máshol. Hát sokféle teóriát olvastam redditen...Egyesek szerint simán megjelennek a nagytérképen (mint említettem van egy vakfolt a térképen...illletve volt, lehet már nincs ott nem figyeltem meg annyira).
Olyan teóriát is olvastam, hogy külön térkép lesz, mondjuk ez meg olyan szempontból gáz, hogy akkor őket nehéz lesz megtámadni, meg hogy vesznek részt a nagytérkép eseményeiben.
Beastmennél más a helyzet. Ők hordanép szóval nekik nem kell terület. A külön térkép pedig külön kampányt jelent, de ők ugyanúgy jelen vannak a nagytérképen is, csak hordamódban.
Namármost woodelfeknek is van hordamódja (nyaranta indulnak meg wild hunt néven ha jól tudom), de remélem nem így fogják őket beemelni a játékba. Sok egyedi képességük van egyébként, ami új mechanizmusként jelenhet meg a játékban (ott a world tree rendszeren belüli utazásuk, lakóhelyük Athel Loren mely egy mágikus erdő, amivel kvázi szimbiózisban élnek...erdő önmagát is tudja védeni.) Nagyon fontos része az elfek lore-jának az évszakok váltakozása is (el tudnám képzelni, hogy nagyobb javításként ezentúl évszakok is lesznek a játékban, mert ez annyira szerves része az elfek életének: télen és nyáron más-más "vezetőjük van". Nyáron tartják a wild huntokat, míg télen más jellegű életet élnek.) Továbbá a gazdaságukat szintén nem lehet aranyra építeni, ahogy a Vámpírokét sem lehetett.
Mindenképpen érdekes lesz ez a dlc. Szerintem a játékmenetben, más népeknél is kell hogy hozzon változásokat. Az évszakoknak egyszerűen be kell kerülniük.
Szerintem amúgy biztosan lesz játékmenetbeli alakítás különben nem tolták volna el a megjelenést (Grim and Grave után kellett volna jönnie a kiszivárgott infók alapján).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.01. 09:43:43 -
Prof William #742 Kíváncsi leszek a Wood Elfekre valamint arra hogy hol fognak kezdeni.
Az WE-k lakóhely Athel Loren-ben van de az nincs rajta térképen. Lehet hogy új területet is kapunk? Vagy Beastmen mintára lesz egy új részletesebb térképrészlet az Old World-ból? -
ratgab #741 Múlt hét pénteken megjelent egy teaser kép a következő dlc-ről, mely egy fát ábrázol és egy nagy faajtó van rajta.
Tegnap, illetve a mai nap során felkerült egy másik kép instagrammra, ami a WLF teaser (Wood Elf) nevet kapta....CA-nak megint sikerült elkottyintani mi lesz a következő dlc, habár a fából és az ajtón lévő mintából már látni lehetett, hogy Hodor. ()..akarom mondani jönnek a Wood elfek!
Ha hihetünk az eddig trendeknek a héten, jövőhéten hivatalos bejelentés és november vége, december elején új néppel gazdagodik a Warhammer világ. Kíváncsi vagyok tényleg Bretonnia Free LC lesz-e mellé...Mert akkor rögtön 2 játszható népet kapunk, ami azért nem lenne rossz. -
KingPunisher #740 Akkor pedig kellene lenni.. Esetleg nagyon régi a mentésed és nem kompatibilis más ötletem nincs ^^ 3-as szintű lord már tud toborozni elit egységet. Ami még fontos saját területen kell lenni de gondolom ezt tudod. -
Armisael #739 :) Igen, Gromdbrindal kivételével mindegyiket. Egyébként ha jól tudom a The Grim and the Grave-től vannak a Regiment of Renown-ok. -
KingPunisher #738 DLC-t megvetted ? -
Armisael #737 Sziasztok!
Hosszabb kihagyás után folytattam az Empire Campaignomat. Közbe láttam jött egy két DLC/FLC. Vannak ilyen Regiment of Renown egységek. Alap egység új skinnek és masszívabb satokkal. Alapfeltétel, hogy a Lordom bizonyos szintű legyen. Na nekem Franc már 22-es és a Gryphines egységet és egy másikat meg is kaptam, az egyik csata után, de sehol nem tudom megvásárolni!!!. Elvileg a rendes toborzó gomb mellett kéne lennie egy Regiment of Renown toborzógombnak, ami nálam hiányzik. Vagy 30-as szint kell? -
KingPunisher #736 De utálom ezeket a törpöket.. Empire kampány VH.. 100 kör környékére nagy nehezen bedarálom a vámpírokat, öröm bodottá.
Első chaos invázió nem rég jelent meg így gondolom felmegyek segítek Nordlandnek, fura volt hogy 6 fullos törp sereg járkál a birodalom területén de mondom csak nem támadnak be, semleges a viszonyunk és a törpök elvileg védekezőnek vannak megjelölve.
No hát a francokat nem, szépen betámadott így most 3x-os túlerő ellen kell vitézkedni, persze közben északon a többiek véreznek el a chaos ellen.
Ezért Karaz-a-Karak égni fog! (ugyis szemet vetettem arra a steames archira..) -
ricsei50 #735 Hát srácok, kár hogy én nem tudom élvezni. Addig nem is tolom, amíg rendbe nem jön a gép. Elviszem szervízbe, ott csak tudják majd, hogy mi a gond. Addig is jó szórakozást nektek :-) -
ratgab #734 Normálon. -
ratgab #733 Hát ez az új dlc normálisan rendkívül nehéz. -
KingPunisher #732 Milyen nehézségen toljátok ?
-
#731 Én szerencsésebb voltam nálad.
De az tény ha szövetségbe vagy valakivel és nem segítesz akkor lassan de biztosan az ellenséged lesz. A szövetségnek ára van! Csak azzal legyél akivel célod is van! -
ratgab #730 Hogy ez milyen kemény menet volt gyerekek. Most harcoltam ki a short victory-t Belegarral...Az első 80 kört leírtam az tömény szopás volt....Na aztán olyan 100-120 kör környékén sikerült lenyomnom Skarsnikot és stabiliztáltam magam....Hülye törpe szövetségesem összeakaszkodott a Határhercegséggel és folyton azon rinyált, hogy csatlakozzak már hozzá ugyan....Aztán megoldódott a helyzet, mert konföderációba léptem vele innentől csönd volt.
Többi megy spoilerbe mert hosszú lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keleten a szokásos törp vs ork harc dúlt, de elég kiegyenlítetten tolták a srácok. Na de igazából ahogy írta is a kolléga lentebb a Peak nélkül tömény szopás ez az egész (nem tudsz 1 seregnél többet, max 2-t összerakni...egyszerűen nincs rá pénz és nem tudsz jövedelmező területekre se menni, mert akkor védtelenül maradnak a városaid ami végsősoron buktához vezet). Nyugaton voltak még érdekességek: Estaliát a Bestiák bedarálták és északnyugaton mind 4 Bretonniai tartomány elég sokáig húzta (egyiket azért bedarálták szintén a Bestiák).
Északon ütközőállam? Nagy lópikulát. Még meg se jött Archaon világotrombolni a Birodalomnak alig volt 4-5 városa...Mint említettem Bretonia feldarabolva (4 frakciónak max 2-2 városa volt összesen...Mousillon elég szépen piszkálta őket valószínűleg és a Bestiák is nagyon sokáig dúlták a területeket). Szóval a Vargok és Skaeligek gyakorlatilag Mareinburgig és Altdorfig legyalulták Északot (2-3 város marad ami valahogy megúszta,de csak ideig óráig). A Birodalomtél délre, illetve nyugatra Averland még tartotta magát 4 várossal, illetve Stirland 1 szál várossal...Ettől nyugatabbra a vámpírok (mindkét klán életben volt és a kisebbik volt az erősebb...szépen együtt dolgoztak egyébként...Zhufbar totálisan kiírtva és legyalulva, a nyugati hegyekben orkok). Szóval a törpék se voltak valami fényes szituációban.
Olyan 100 kör után indultam meg a Peak felé egyetlen sereggel (egy másik védte a határokat és verte le a felkeléseket, ugyanis begyűjtöttem egy raklapnyi grudge-ot (skarsnik ellen sokat, aztán még volt egy goblin klán ami nagyon sok kellemetlenséget okozott...ám Skarsnikkal a gép egy kis gyenyó...direkt arra megy rá, hogy kigyűljön neki a Waaagh).
A Peakért folytatott csata nagyon ádáz volt, gyakorlatilag a játék eleje óta meglévő bandával foglaltam el a karakot. Belegar és a 4 szellem ekkor már 18-asok voltak...Olyan buffáradat terjedt szét a katonáim, hogy a black orkokat dwarf warrior létükre vágták mintha fűszál volna...Elfoglaltam a Peaket utána már normalizálódott a dolog.....4-5 körig, mert utána jött a káosz....És mint írtam fentebb nem volt ütközőállam, ami védhetet volna, csak a távolság.
Közben Tílea gondolt egy nagyot és elkezdte felprédálni a Határhercegség területeit, amit a Határhercegség szövetségesei nem néztek jó szemmel (Bretonnia országai, az összes törpe klán, és a törpe frakció, valamint a Birodalom is csesztettet, hogy lépjek már hadba Tíleával, azonban nekem nem volt arra seregem és tudtam, hogy a mocsok a védtelen városaimat fogná támadni, ezért visszutasítottam a kéréseket (minden egyes áldott körben: ennek még jelentősége lesz későbbe egyébként).
Szépen csoportosítom át a csapatokat, közben nagy nehezen törp társammal (katonai szövetség keretein belül) lenyomjuk az orkokat, tehát lehet most már koncentrálni a káoszra. Akik eközben mindkét vámpírklánt lenyomták és elkezdték a maradék Birodalmi erőket is felszámolni (aminek az lett az eredménye, hogy a Birodalom csak és kizárólag Altdorfba szorult vissza...Everchosen annak rendje és módja szerint meg is indult ellenem....Persze Törpe haverom el volt foglalva Tíleával az le van szarva, hogy éppen hozzák káoszék a világvégét ő ki akarta végezni TÍleát (és körönként basztatott, hogy szálljak már be a buliba...ekkor már káoszék pár lépésre voltak a városaimtól...hát mondtam is a nemeket bőven).
Na nagy nehezen lenyomjuk káoszéket, vargok és skaeligek is elinalnak...Nézem a győzelmi kondíciókat: Csomó törpe karak (hosszú győzelmet megcsináltam már egyszer..északi karakok megszerzése nem piskóta mondom jó lesz ott nekem a rövid győzelem is, de kell hozzá egy csomó olyan terület amit törpe szövetségesemé...de nincs baj, mert a játék elfogadja a katonai szövetséges által felügyelt területeket is....Tök jó csak néhány lerombolt karakot kell újjáépítenem és meg is van az első Klán Angrund győzelmem...Ahogy én azt kigondoltam...eltelik 2-3 kör a nyugiidőszak óta hát nem felrúgja a szövetséget az a kis megbízhatatlan mocsok (de rájöttem ám, hogy mi volt a baj...Tílea....vagy 10x visszautasítottam a kérését, hogy szálljak harcba az oldalán.
kb 40-50 körömbe kerüllt, hogy újra magamhoz édesgessem a kis drága törp frakciót (konföderáció szóba se jöhetett, mivel 27 területet birtokolt eddigre). Ergó szépen ki is tapasztaltam, hogy nagyjából mennyi pont kell ahhoz, hogy elfogadják a diplomáciai kéréseket: Egy védelmi szövetséghez kell kb 100 pont....Egy katonaihoz 200 fölötti pontszám kell....250 vagy inkább afölött..Legalábbis nekem már csak ezután adta be a lehetőséget elfogadható szinten. Ha van közös ellenfél ezt könnyű összegyűjteni, de ha nincs akkor csak 1 mód van..Degeszre kell tömni a kiszemelt szövetséges zsebeit.
Tanulság: 1. Angrundként soha ne hagyd védtelenül a városaidat, csak ha a kiszemelt célpontodból jobban profitálsz, vagy tudod, hogy nem tudnak úgy betámadni, hogy ne lásd meg. A pénzkérdést nem nagyon tudom, hogy lehetne rendezni. Talán úgy tudsz 2 sereget fenntartani, ha folyamatosan raidelsz, de akkor az upkeep durván minuszban lesz. A másik megoldás a kereskedelem, ami jó, mert Izorban van sör, viszont csak a legdélebbi településről tudsz kereskedni a Határhercegséggel és Tíleával...Jó ötlet lehet a Badlands-en elfoglalni egy kikötővárost és akkor Bretoniával is lehet kereskedni. Ki kell használni a törpék diplomáciai képességeit is mindenképp.
2. Ne húzzuk sokáig a Peak elfoglalásával, mert dupla upkeepel nem nagyon tudsz majd semmit csinálni.
3. Az ingyen ügynökök a játék elején életmentőek...Tegyük be a seregbe, mert enélkül kb. esélytelen a kampány.
4. Soha ne utasítsunk vissza úgy diplomáciai kérést, hogy ne néznék mi lesz a következménye.
5. Skarsnikot ne hagyjuk sokat győzni, mert ha összeszed egy Waaagh-t kemény dió lesz kifüstölni. Lehet az is jó ötlet ha a kezdőterületén meglepjük miután a kezdőprovinciát elfoglaltuk még mielőtt lenyomná törpe ellenfelét.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.22. 00:04:30 -
Hosszú kampány kész a törpékkel :)
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.10.21. 21:06:14 -
#728 Nagyon nehéz lett a játék ami mondjuk nem baj :) Most léptem konföderációba a törpe királysággal. Innen már könnyebb. A törpe királyság hőseit is meghívtam a lordok közé már lett 5 seregem és a jobb oldali területeket uralom. Az elején amíg nem szerzed meg a peeket addig szívás. -
silverchain #727 És lassan beköszönt Achaon bácsi is felülről.:) Az a szerencséd, hogy feletted van még egy két nép, akik jó golyófogónak:) -
ricsei50 #726 A feladatkezelőben azt írja, hogy a proci alapból 14%-on van. A memória is. -
ratgab #725 Engem nagyon megizzaszt most Skarsnik....Volt egy elhibázott lépésem az elején. Megindultam Eightpeaks felé és pont akkor jött Skarsnik 3 sereggel Karak Izor ellen. 1 településem maradt összesen. Azóta visszafoglaltam Karak Izort és még 1 településem, de eléggé patthelyzetben vagyok (Izor már 2x esett el és 2x foglaltam vissza).
Skarsnik a kezdőterület provinciájában én a sajátomban vagyok és egyszerűen nem bírunk egymással. 84 körnél tartok és még mindig csak védekezek...Másik sereget felállítani nincs pénzem, a sereget ha kibővítem akkor nem marad semmi másra lóvé (most az terv, hogy Izort felfejlesztem ahogy tudom, feltöltöm a sereget és seggberúgom Skarsnikot).
Mondjuk Berengar és az ősök (benne vannak a csapatban) igencsak fejlettek mostanra...15-ös mind...Szóval a hősgárda nagyon combos már.
Kíváncsi vagyok mi sül majd ebből ki. Szerintem eléggé hátrányban vagoyk már mindenkivel szemben, de sebaj...Élvezetes. Olyan mint a sakk...1 hiba és baxhatom az egészet...:-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.21. 14:47:55 -
wednes #724 Lehet a win folyamatosan akar, valami frissítést tolni éppen a háttérben.
Egyszer a WIN 7-em úgy belassult, hogy egy FIFA 14 is akadt a gépen. Aztán nézem feladatkezelőbe, hogy az svchost.exe állandóan 100%-on tekeri a procit. Aztán neten utánaolvastam, (de most nem találom), hogy mit lőjjek ki (win update) és utána teljesen megjavult.
Az svchost.exe nem csak win frissítés, sok minden használhatja és pörgetheti, bizos valaki jobban el tudja ezt itt magyarázni. Én se vagyok egy nagy folymat guru. Persze ha ez a problémád!!
Először azt kéne megnézni, hogy nincs -e alapból terhelve "csak úgy" magától a gép, a folyamatkezelőben. -
ricsei50 #723 Lenne egy kis problémám, remélem valaki tudna segíteni. Kb 3 napja minden játék a gépemen (TW:W és GTA V) elkezdett szaggatni, de hozzáteszem eddig semmi bajuk nem volt, szépen ment mind a kettő. Szerintetek mi lehet a probléma? Az nvidia drivert frissítettem, habár amúgy is vitt mindent tökéletesen. Esetleg valami tipp? Valami program, ami kijelezné, ha nem működik valami tökéletesen? Sztem a géppel lehet vmi, de nem tudom, hogy mi. Nem vagyok nagy számítógép guru. Előre is köszi srácok, egyébként teccetős az új tartalom (ha élvezhető lenne a játékmenet) :( -
#722 No egy kis élménybeszámoló! Törpe klánnal indultam. Viszonylag nyugis a hely viszont hamar elfogy az ellenség és stagnálás jön. Nem tudok fenntartani két teljes sereget mert a 50% plusz költség nagyon lefelezi a pénz. Ezért csináltam egy jól felépített sereget és egy nagyon alap 5 törpe harcos osztagot tartalmazó kisebb helyőrségit. A Border Princes-sel kiharcoltam az áthaladási engedményt cserébe harcba léptem az egyik ork törzzsel. És elindultam a Fő sereggel át a Badlanden. Amivel nem számoltam hogy ott az ork törzsek nagyon megerősödtek. A törpe királysággal fokozatosan haladtam lefele, néha elfoglaltam egy erődöt hogy legyen hol visszahoznom a sereget. Közben betámadtak otthon. Elsőnek a Bestmanek majd az egyik Ork törzs is. A Otthon hagyott csapatom hősi csatákat vívott de nem bírta így volt veszteségem egy város.. Beütött a Bankcsőd is.. Már azt hittem itt a vég. Karak Eight elött 3 kisebb sereg tanyázott. Széthúztam őket és egyesével legyőztem. Majd az ostromban hősi csatában megszereztem a hegyet! A győzelem ára az egyik szellem ősöm volt aki úgy néz ki végleg megtért őseihez. Egyből tele lettem pénzzel viszont a seregeim meg meg vannak osztva két helyszín között és lassan jön a káosz.. 84 kör.. -
ratgab #721 Pesti rajongók előnyben lesznek, mivel nálatok van néhány üzlet ahol be lehet majd gyűjteni az ingyenes Grombrindalt. Esetleg ha valamelyikőtök tudna segíteni egy vidéki rajongónak (nekem) azt megköszönném.
Igaz, hogy jön januárban valószínűleg (jan 3-ig adják a kártyákat, gondolom rá pár nappal mindenki megkapja), de nem bírom ki januárig....október 28 környékén nekem ez kell és kész. -
ratgab #720 Szerintem ebből a Grombrindalból megpróbálok majd begyűjteni egy kódot. -
#719 Nálam már megy. A törpék csatasorba álltak! Eléggé szívás.. +50 % unkeep amíg nem foglalod el Karak Eight Peeket..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.10.20. 17:02:54 -
sakkay #718 Valami nagyot tölt a progi.. -
ratgab #717 Tehát újságból lehet begyűjteni, vagy Games Workshop illetve Warhammer boltokból ingyen és ahogy mondod október 28-tól lesz elérhető a kód, illetve az újság.
Az már most látszik, hogy akkor seftelés lesz ebből, mint az állat.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.20. 16:40:39