1644257819.png

• ratgab
    Total War Warhammer steamen belüli árúházi oldalára felmész és ott lesz a dlc-k közt, de ingyenesen. Tehát alapból nem fogja neked letölteni, rá kell kattintani az ingyenes dlc-re és hozzáadni a dlc-idhez.

Én úgy láttam igen, de még nem játszottam a káosz frakcióval. Aspiring champions egyedinek tűnik. Horsemasters szintén, Feral manticore-t meg eddig csak idézni lehetett.

Nem jól értelmezed ezt most akkor (most mondta el a CA a streamben szóval tuti így lesz). Ha Bloody Handssel indítassz kampányt, akkor ott csak 1 db Legendás Lordod lehet és az Wurzzag (tehát Grimmgort és Azhagot nem fogod tudni felfogadni). Ezt külön kiemelte a CA alkalmazott a streamben. Egészen pontosan úgy mondta, hogy Bloody Hands törzsnél egyetlen egy darab legendás hős lehet és fogadható fel és az csak és kizárólag Wurzzag. Tehát nem csak az elején, hanem egyáltalán nem tudsz mástmajd felfogadni Bloody Handssel.

Ebből gyanítom, hogy mivel Belegar és Skarsnik is külön klánt és törzset kapott náluk ugyanez lesz a helyzet.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.14. 20:35:53