1997
-
ratgab #716 És tényleg....2017-re írja, hogy mindenkinek elérhetővé tegyék...Érdekes koncepció. -
KingPunisher #715 http://store.steampowered.com/app/506190/
Aha itt van okt 28-an jön, de nem írja novembert, csak majd 1x egy későbbi időpontban megkapja mindenki.
-
#714 Na most kezdte letölteni! -
ratgab #713 Egyébként a tegnapi streamben pont látható volt a letölthető tartalmak közt a Grombrindal felirat.
Mellesleg most nézem a streamet és az egyik CA-s megemlítette, hogy a Free LC-k kiadásának sorrendjét megváltoztatták, hogy tehát nem abban a sorrendben fognak érkezni ahogy a korábban elemzett képen is látható... De gyorsan hozzátette, hogy ezek a tartalmak (azok a tartalmak amik a képen vannak) jönni fognak, csak megvariálták a sorrendjüket. Azt is hozzátette, hogy majd frissítik a képet. -
ratgab #712 White Dwarf nevezetű magazinban a novemberi kiadáshoz adnak egy kódot, mely Grombrindal-t oldja fel a játékban. Tehát novemberben ő biztosan jön. Infó redditről van. -
KingPunisher #711 Honnan az info ? Hivatalosan megerősítették ?
Bár ugye egy Chaos Beastman Lord Pack is jöhetne, bár akkor az a DLC DLC-je lenne .. XD :D
Engem mondjuk ez az Ork meg Törp DLC most annyira nem izgatott fel, nekem ők nem jönnek be annyira, szóval ez majd egy leárazás keretében kerül beszerzésre.
-
ratgab #710 Decemberben szerintem is jönnek a Wood elfek, viszont novemberben jön Grombrindal (egy törpe legendás lord) ki tudja milyen fizetős pack mellett vagy milyen dlc keretein belül. -
ratgab #709 6 órát ír és még 6 óra 20 percig lehet olcsóbban megvenni. Ergó helyi idő szerint 16 órakkor oldják majd fel. El ne felejtsétek hozzáadni a játékhoz a Wurrzag free lc-t is. -
#708 Hány órakor aktiválódik az új kieg? 19? -
KingPunisher #707 Bizony azért az uj hősök ingyenesen no meg most a plusz 3 uj egység azoknak is ad változatosságot akik nem veszik meg a DLC-ket.
Szerintem idén már csak egy DLC lesz a Woodelfek és velük jönnek a Bretonok FLC formájában, tippem szerinte ezt a karácsony előtti időszakra fogják időzíteni..
Én azért várom a patch-t is... Vampirok ebben a formában a limitált gyógyítással nekem nem tetszenek. -
ratgab #706 Egyébként én erről azt gondolom ez csak tovább növeli a változatosságot. Immár lesz a játékban 4 ork legendás hős, amiből 3-nak totál máshol lesz a kezdőhelye és más törzzsel indulnak.
Törpéknél meg ez jelenleg 2 külön kezdési pozíciót jelent és 2 klánt gyakorlatilag. -
ratgab #705 Total War Warhammer steamen belüli árúházi oldalára felmész és ott lesz a dlc-k közt, de ingyenesen. Tehát alapból nem fogja neked letölteni, rá kell kattintani az ingyenes dlc-re és hozzáadni a dlc-idhez.
Én úgy láttam igen, de még nem játszottam a káosz frakcióval. Aspiring champions egyedinek tűnik. Horsemasters szintén, Feral manticore-t meg eddig csak idézni lehetett.
Nem jól értelmezed ezt most akkor (most mondta el a CA a streamben szóval tuti így lesz). Ha Bloody Handssel indítassz kampányt, akkor ott csak 1 db Legendás Lordod lehet és az Wurzzag (tehát Grimmgort és Azhagot nem fogod tudni felfogadni). Ezt külön kiemelte a CA alkalmazott a streamben. Egészen pontosan úgy mondta, hogy Bloody Hands törzsnél egyetlen egy darab legendás hős lehet és fogadható fel és az csak és kizárólag Wurzzag. Tehát nem csak az elején, hanem egyáltalán nem tudsz mástmajd felfogadni Bloody Handssel.
Ebből gyanítom, hogy mivel Belegar és Skarsnik is külön klánt és törzset kapott náluk ugyanez lesz a helyzet.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.14. 20:35:53 -
ricsei50 #704 Hogy érted ezt a külön kattintást?
A káosz egységek egyedi kinézetet kapnak?
Én úgy értelmeztem, hogy az új legendary lordok úgy válnak elérhetővé, ha pl az orkokkal konföderációba lépsz a bloody handsel és akkor csatlakozik Wurrzag. Ugyan így a goblinnal és a törpökkel. Szval az elején elvileg nem érhetőek el a lordok. -
ratgab #703 Wurrzag mellett, aki mint kiderült a mai streamből teljesen egyedi kezdési helyet kapott, a bloody hands ork törzset irányítja és nem tudjuk ekkor felfogadni Grimmgort és Azhagot, 3 db ingyenes új káosz egységet is kapunk jövő hét csütörtökön amikor kijön az új dlc.
Fontos, hogy Wurrzag megszerzéséhez külön kattintani kell a dlc-jének oldalán, ekkor nyitja meg majd a játék.
Egyébként tisztul a kép, mert valószínűleg Belegar és Skarsnik is hasonlóképpen fog viselkedni, mint most Wurrzag. Tehát a 2 új hős nem az ork és törp frakcióba fog valószínűleg beépülni (jövő hét hétfőn,kedden és szerdán is jön stream, amiből egyértelműen ki fog derülni, hogy így van-e), hanem Belegar egy külön klánt fog vezetni, míg Skarsnik a goblin Crooked Moon törzset! Ha ez így lesz akkor a Goblin hőshöz se lehet majd felfogadni Grimmgort és Azhagot és Belegar se fog tudni a törp legendás lordok Ungrim és Thorgrim oldalán harcolni.
A Bloody Hand törzs ugyanakkor konföderációba tud lépni más ork törzsekkel és az ork frakcióval is, ahogy gondolom majd Skarsnik is, valamint Belegar a törp klánokkal és a törp frakcióval.
Amúgy érdekes a dolog, mert ork oldalon immár lesz véleményem szerint 2 olyan népen belüli frakció a Bloody Hand és a Crooked Moon törzsek személyében ami meg fogja nehezíteni az orkokkal való kezdeti érvényesülést (főleg ha megerősödnek ezek a törzsek és ellenünk fordulnak). Immár nem az lesz, hogy Grimmgor mindenkit bedarál a Badlandsben, hanem egy Wurrzaggal vagy egy Skarsnikkel szembetalálva magunkat csúnya meglepetés is érhet.
Amúgy Wurrzag a teljes ork hadsereget fel tudja fogadni majd a sorai közé, szóval hadak tekintetében nem fog különbözni az Ork frakciótól, csupán savage orkok is tud felfogadni, amiket sokkal olcsóbban tud majd fenntartani.
3 új ingyenes káosz egység az aspirigin champions, mely egy 16 fős közelharci egység elég durva páncélozottsággal, a káosz horsemaster egység, mely egy távharcász marauder egység, amik lándzsákat hajigálnak és a feral manticore nevezetű lovas nélkül repülő szörnyeteg. -
ricsei50 #702 Én megvettem minden dlc-t hozzá (meg is fogom mindet) és nem bántam meg. Egyébként teljesen igazad van. -
ratgab #701 Ez merőben más Total War játék mint az eddigiek. Eddig elég volt egy új szín a csapatainknak (minden nép hadserege majdnem teljesen azonos volt) és kvázi kész is volt a játék vagy a dlc...Játékmenetben meg kapot az egyik nép ilyen buffot, a másik meg olyat és ennyiben különböztek a népek.
Warhammerben meg totál más kinézetet kell megalkotni minden népnek, más harcmodort, új animációkat mindenhez, totálisan más játékmenetet. Ez azért így sokkal nagyobb meló, mint a korábbi TW-k dlc-i. Egyrészt ilyen mértékű munka és részletesség nem várható el 1 játék áráért, másrészt a kijövő dlc-k alapjaiban változtatják meg a későbbi játékmenetét a játéknak (lord packok megújítják a népeket, míg az új népek új ízt adnak az egész játéknak) és rendkívül tartalmasak is.
Ha csak az alapjátékot nézed kaptál 5 olyan játszható népet, amik merőben más játékstílust képviseltek és máshogy kellett őket használni, más élményt nyújtottak...Ehhez adnak ki dlc-ket amit egyébként egyáltalán nem kötelező megvenni ahogy ricsei50 is írja. Különben is okos gamer megvárja a teljes packot, azt az időt amikor már nem adnak ki több dlc-t egy játékhoz, esetleg még egy leárazást és akkor veszi meg.
De mi akik rajongunk a Warhammerért ezt nem tudjuk kivárni (én legalábbis biztosan nem és azt kell mondjam ha felmész redditre látni fogod hogy nagyon nem vagyok egyedül ezzel) és azonnal kell. De azt is érdemes egyébként nézni, hogy a pénzedért mennyi tartalmat és játékidőt kapsz. Lehet, hogy mire tényleg teljes lesz a játék 5-7 teljes játék árát ki fogjuk fizetni szépen apránként, de akkor az tényleg olyan warhammer Total War lesz aminek megtapasztalásakor egy warhammer rajongó megnyalja a szája szélét (már azért most is nagyon elégedettek lehetünk én úgy érzem, már csak az alapjátékkal is).
Én eddig egyébkként a Grim dlc-ért adtam csak pénzt, ami 6 euró volt és most a törpést is meg fogom venni szintén ugyanennyiért. De meg se fordul a fejemben, hogy le vagyok húzva. Ezért a pénzét tartalmat kapok és nem Oblivion lópáncélt (megnézhetjük más játékok dlc-i mennyit nyújtanak ha 6 euró az áruk és meg lehet nézni mit ad most a WArhammerhez a CA ezen az áron).
És még egy gondolat: Egy Warhammer Total War játékot 10-12 játszható néppel vagy többel, teljes Warhammer világot felölő hadszíntérrel, hajózással és minden földi jóval egy cég nem fog neked 60 eurós áron végfelhasználói áron piacra dobni. Mert ez ismétlem hatalmas meló! Hidd el nem tapsikolunk mi ennek a dlc mizériának, de ha ez azt jelenti, hogy elérjük az általam egy mondattal ezelőtt vázolt állapotot akkor én bizony hajlandó vagyok havi 6-10 eurót ezért befizetni nekik csak csinálják meg. Ennyit nekem megér és számos rajongónak is megér. Akinek meg nem az meg játsszon az alapjátékkal az is éppen elég jó és tartalmas (64 órám van benne eddig és még csak 2 néppel játszottam végig..hátravan még 3... lehet számolgatni, hogy 60 euróért mennyi játékóra szórakozást kaptam... a 2 lordpack miatt a már játszott népekkel is újra neki fogok veselkedni a játéknak).
Röviden: Tapsikolunk a Warhammer dlc politikájának, mert ez bizony jóféle. -
ricsei50 #700 Sztem akinek megéri megveszi, akinek nem, az pedig nem. Ilyen egyszerű :) Am meg ha teljes lesz ez a játék, lesz benne annyi tartalom, hogy megérjen annyit. Nem 2004et írunk, amikor kiadtak szó szerint egy teljes játékot. Ha megnézzük, hogy a mai játékok milyenek és megnézzük majd ezt a játékot ha teljes lesz (összes dlc, free lc, a 2 kieg.) akkor rájövünk hogy megér ennyit. -
silverchain #699 Na igen, de amire kijön az összes dlc és pack, 5-7 teljes játék árát kifizettük egy total war játékért. Lesz az egész vagy 60-80 Ft. CA ért a lehúzáshoz, mi meg önként örömködve támogatjuk ezt a piaci hozzáállást. -
ricsei50 #698 Olvasgatom én a leírást. Szval akkor Skarsnik a night goblinok vezetője, míg Wurrzag a savage orkoké.
Sztem ha az árat nézzük, hogy annyiba kerül mint az előző lord pack.. ez még korrektebb, mert ebben még több cucc lesz
Na jó lesz ez.
És a teljes játéknak még a fele sincs kész! :) -
ratgab #697 Hát az eddigi képek és a videó alapján úgy néz ki a squig nem mount lesz, hanem Skarsnik mellett fog harcolni (videóban is mellette volt és most a dlc képei alapján, legalábbis a kampánytérképen Skarsnik mellett látható a Squig és a Goblin nem rajta ül (nagyon úgy tűnik tehát, hogy mellette fog harcolni).
Itt még egyébként az a kérdés, hogy egy egységnek fog-e a számítani a Goblin és a társa vagy két külön hp csíkkal fog rendelkezni (mondjuk akkor a squig vagy csak sima elit testőr egység lenne vagy neki is kéne fejlődni, szóval én gyanítom, hogy 1 hp-t kap a duó...Ami egyébként nagyon sok érdekes lehetőséget fog megnyitni a játék előtt, ha ez tényleg így lesz. Többek közt egy Gotrek + Felix duó is bekerülhet a játékba sok minden egyéb hasonló duóval is akár).
Wurrzag megkapja a disznó haverját a leírás alapján....Spleenrippa a harci malac lesz az egyedi hátasa. -
ricsei50 #696 Jaja. Én is erre gondoltam, hogy direkt azért csinálták, mert mindenki meg volt győződve, hogy az elfek jönnek. Sztem csak felcserélték a két free lct. Szval ja következőnek sztem az elfek lesznek, aztán reméljük lesz beastmen-elf lord pack.
Azt mondod, hogy a kis goblin főhősnek lesz egy hű squig társa. :) Hátha Wurrzag mellé berakják az egyedi hű disznó pajtását XD vagy legalább megkapja unique mountnak. -
ratgab #695 Illetve várjunk csak: Ha Wurrzag az új Free LC és ő egy legendás Hős, akkor a Free LC kép alapján kijövő ingyenes tartalmak teóriája megbukott...Ugyanis a képen a következő ingyenes tartalom egy új hős kell hogy legyen (Wurrzag meg legendás hős, tehát az orkokat vezető karakter lesz)....
Lehet szándékosan belenyúlt a CA, hogy ne legyen kiszámítható a dlc-k kiadásának sorrendje. -
ratgab #694 Direkt így rakják össze, hogy 1 gonosz és 1 jó nép legyen összepárosítva és ha lehet akkor szembenállók felek legyenek némi történettel. Mondjuk a vámpír vs birodalom oldalon nem tudom volt-e ilyen háttérsztori, de itt a törp vs orkban sztem ezt nagyon eltalálták.
Amúgy innentől kezdve adja majd magát a jövőben egy Beastman vs Elf hasonló pack. -
ratgab #693 Van fönt a dlc oldalán egy kép a herokról....Nagyjából szerintem ez úgy fog kinézni, hogy ezek szellem hősök lesznek és alapból Belegarral kezdenek (ez így amúgy nagyon op lesz). Hogy lesz-e egyedi kinézet? Kép alapján én azt mondanám, hogy nem (habár nevesítve vannak szóval elvárná az ember, de a képek alapján nem úgy tűnik).
A képen egyébként totál szellemeknek néznek ki, mint a Banshee a vámpíroknál.
Wurrzag egy ingyenes legendás hős lesz!
Igen az Arachnarok pók hatchlingjei érdekesek lesznek, de van itt azért más érdekesség is mindkét oldal elit egységei közt. Pl. a Goblin fanatic képessége a Dwarf on a chain (nálam jártasabbak szerint a nagy golyó helyett egy törpe fog lengedezni a lánc végén XD).
Illetve a törpéknél az elit grudge thrower meg goblinokat fog lőszernek használni XD.
Engem megvettek kilóra (eddig a vámpír és törp végigjátszás volt meg...törpéket eleve nagyon imádom szóval ez nekem kb instant vétel).
Amúgy a redditen már megkezdődött a találgatás, hogy mi lesz a következő dlc (ugye a free lc-ként egyértelműen new lore of magic, tehát most már tényleg új népnek kell jönni). Sokan amúgy már azt tippelik, hogy hamarosan megkapjuk a skaveneket is (részemről azt mondom úgy legyen..Egyik általam legjobban várt játszható nép). -
#692 Egy dolog nem tetszik ebben a dlc dologban a pàrosìtàs. Kàr hogy nem egyesèvel vannak a népek. A vàmpìr ès törp érdekel..a többi nem. Ezt tuti megveszem mondjuk ìgy is.. -
ricsei50 #691 Én úgy vettem ki a leírásból, hogy a kezdő seregében benne lesz ez a 4 hős (remélem valamennyire mindegyik egyedi kinézetet kap, ha mást nem is, akkor annyit legalább, hogy ugye szellemek)
Ami azt a Wurrzagot illeti, most hogy is lesz ez?
Őt hogyan kell elképzelni? Ő egy karakter, azaz free Legendary Lord lesz? Vagy csak szimplán egy free hero?
Még azokra a spider hachling-ekre leszek kiváncsi, amiket az elit Arachnarok spider fog tudni megidézni a csatatérre :)
Egyébként elég fincsi kis DLC ez! :)
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2016.10.12. 19:29:24 -
ratgab #690 Belegarra visszatérve lesz egy érdekes kis képessége. Az ősei szellemeivel kezdi a játékot, akik a társai lesznek: King Lunn The Ironhammer (Thane), Halkenhaf Stonebeard (Thane), Dramar Hammerfist (Master Engineer) and Throni Ironbrow (Runesmith) are Ethereal Heroes, with all the benefits the Ethereal trait provides.
Na most ez nekem annyira nem világos, hogy mit is akar jelenteni. Ez alatt azt kell érteni, hogy kezdéskor ez a 4 hős kíséri Belegart (ergó legendás hős+ 4 hősünk lesz kvázi ha vele kezdünk kampányt?) Vagy ezeket a nevesített hősöket fogadhatjuk fel Belegarral a nagy hős "kalapból", akik amellett hogy hősök még etheralok is lesznek, azaz a sima fegyverek nem nagyon fogják őket sebezni.
Vagy esetleg szerintetek ezek feloldható hősök lesznek, akiket Belegar fejlődése esetén hívhatunk majd elő?
Kinek mi a véleménye a dologról? -
ratgab #689 Belegar Ironhammer az új törp legendás lord (ő is külön építési láncot kapok a törp főváros bevétele esetén és természetesen ebből következően nem Karak Eight Peakben kezd, nagyon érdekes képessége lesz, amit inkább egy másik postban fejtek ki, hogy tudjunk róla beszélni )a másik oldalon a legalább annyira legendás Skarsnik (érdekes feature-ei lesznek egyébként...Máshol kezd mint a többi ork hős, saját állandó társa lesz egy squig személyében és Karak Eight Peak elfoglalás után egyedi építési láncot lehet vele elérni....emelllett goblinoknak különböző bónuszokat fog adni)aki bevette Karak Eight Peaket....
+1-1 hős jön mindkét oldalon: Törpékén a Runalord (mágiahasználó), másik oldalon egy night goblin warboss.
3-3 új egység: 3 törp (jönnek a törpe rangerek és az elit verzióik, valamint egy lándzsavető cucc) és a 3 ork (illetve goblin azaz a squigek, squig lovasok és egy nasty skullkers nevezetű közelharcos banda).
És ami nagyon izgalmas, hogy ugyan az új egységek ugyanúgy beépülnek az ork és törp hadadkba, de a két új legendás hős mégis más kezdőpozíciót kap, mint az eddigi 2 meglévő (CA munkatárs megerősítette redditen), ami azt jelenti, hogy most már lehetőség lesz akár coopban ork és törp frakciót játszani (egyik fél az új lorddal, a másik a két régivel kezd más-más helyen).
Természetesen ha már lord pack akkor elmaradhatatlanok a regiment of renown egységek (elit egységek, melyek másképp néznek ki mint az alap harcosok és különleges képességekkel is rendelkeznek): ezúttal 11-11, azaz összesen 22 elit egységet kapunk.
És még nincs vége ugyanis (!) megint kapunk ingyenes dlc-t: Érkezik Wurrzag az őrült ork mágiahasználó, aki saját questeket kap és buffokat ad a savage orkoknak (Bloody Spears klán vezetője lesz szóval lehet ő is egyéni helyen fog kezdeni).
Jó lett volna egy új nép, de ez szerintem megint nagyon tartalmas kis dlc lesz ezért a bagatel 6 eurós árért amit elkérnek érte. Ráadásul így már a kezdő népek teljes törődésben részesültek. Jöhetnek az új hadak. -
ricsei50 #688 Nagyon komoly! :) Azok a night goblin squig hoppers nagyon állatok :D Nem elfek, de nem panaszkodok :P -
#687 És igazam lett :) 7 nap.. -
ricsei50 #686 -
wednes #685 Mondjuk nem egy árkategória a kettő.
Nekem is csak azért van Warhammerem, mert az új alaplaphoz adtak kódot. :) -
ricsei50 #684 A warhammer tuti jobban fog neki tetszeni, feltéve ha elfut a gépen. Sokkal stabilabb játék, szebb, fantázia. :-) -
KingPunisher #683 Bizony sajnos régi verziókba ez előfordult.. Vedd meg neki a Warhammerest ;) ez sosem fagy ki pedig 5 kampányt toltam végig..
Esetleg Shogun 2 ott sem fordult már ez elő soha. -
wednes #682 Nekem ilyen a szintén eredeti MEDIEVAL II : TW-vel is előfordult. Hiába lépsz vissza ugyan oda, olyan lépés következik, amitől összeomlik a játék. Ezt én sem tudtam kivédeni. Talán az lehet a megoldás, hogy mégkorábbi állást töltesz be, 90 kör kb. Aztán elképzelhető, hogy az lépéskombináció, amit ti meg az AI csináltok, nem következik be és nem fagy ki a játék. -
betyar40 #681 Sziasztok! Ide írtam mert még él ez a topic él. A fiamnak megvettem a Empire Total word-t mert nagyon szereti a stratégiai játékokat. 5 hét játék után a 113 körig semmi baj működött minden ,de a következő köröket már nem tölti be a játék kidob a windowsba és hogy a Total war játékba hiba lépett fel a windows értesiti a hibáról. Eredeti játék. Streames. Visszatöltöttük a 113 turnig(ez gondolom a mentések száma) újra elkezdte onnantól, de amit utána játszik és elmenti azt már nem tudja visszatölteni a load menűben kidobja az asztalra a fent említett hibaüzenettel. Ha valaki tud valami okosat szívesen vesszük. Nemrég kapta szűlinapjára nagyon szereti most meg teljesen odavan:D
Ez progi, játék hiba vagy mi lehet a probléma? Az összes többi options működik tehát a gyakorló pálya a multi része a quick battle ,de a load ,betöltés single módban attól a résztől nem. -
#680 Tuti hogy Törp meg Ork lesz.. Szerintem előbb felhozzák a meglévőket aztán jön az új. -
ratgab #679 A héten kiderül hogy elf, ork,vagy törp dlc lesz.
Egyvalami biztos 2 nép után a többihez is kell mielőbb az elit egységekből. -
ricsei50 #678 Nem rossz az sem. Annyi, hogy nem tudom miért kell ilyen sokat várni egy lord packra. :o
Több mint másfél hónap és kidobnak egy lord packet?
A beastmeneknél (ami ugye teljes faj) sem kellett ennyit várni :D -
ratgab #677 Twitteren némi infó jelent meg...A héten tényleg jön majd valami infó. Stay tuned. :-)
A mai infó amit az üziből kiszűrtek az a Green and Short szavakra utal, azaz Ork és Törp dlc közeleg ezek szerint? A héten megtudjuk!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.10. 19:28:38