1644257819.png

• ratgab
    Ez merőben más Total War játék mint az eddigiek. Eddig elég volt egy új szín a csapatainknak (minden nép hadserege majdnem teljesen azonos volt) és kvázi kész is volt a játék vagy a dlc...Játékmenetben meg kapot az egyik nép ilyen buffot, a másik meg olyat és ennyiben különböztek a népek.

Warhammerben meg totál más kinézetet kell megalkotni minden népnek, más harcmodort, új animációkat mindenhez, totálisan más játékmenetet. Ez azért így sokkal nagyobb meló, mint a korábbi TW-k dlc-i. Egyrészt ilyen mértékű munka és részletesség nem várható el 1 játék áráért, másrészt a kijövő dlc-k alapjaiban változtatják meg a későbbi játékmenetét a játéknak (lord packok megújítják a népeket, míg az új népek új ízt adnak az egész játéknak) és rendkívül tartalmasak is.

Ha csak az alapjátékot nézed kaptál 5 olyan játszható népet, amik merőben más játékstílust képviseltek és máshogy kellett őket használni, más élményt nyújtottak...Ehhez adnak ki dlc-ket amit egyébként egyáltalán nem kötelező megvenni ahogy ricsei50 is írja. Különben is okos gamer megvárja a teljes packot, azt az időt amikor már nem adnak ki több dlc-t egy játékhoz, esetleg még egy leárazást és akkor veszi meg.

De mi akik rajongunk a Warhammerért ezt nem tudjuk kivárni (én legalábbis biztosan nem és azt kell mondjam ha felmész redditre látni fogod hogy nagyon nem vagyok egyedül ezzel) és azonnal kell. De azt is érdemes egyébként nézni, hogy a pénzedért mennyi tartalmat és játékidőt kapsz. Lehet, hogy mire tényleg teljes lesz a játék 5-7 teljes játék árát ki fogjuk fizetni szépen apránként, de akkor az tényleg olyan warhammer Total War lesz aminek megtapasztalásakor egy warhammer rajongó megnyalja a szája szélét (már azért most is nagyon elégedettek lehetünk én úgy érzem, már csak az alapjátékkal is).

Én eddig egyébkként a Grim dlc-ért adtam csak pénzt, ami 6 euró volt és most a törpést is meg fogom venni szintén ugyanennyiért. De meg se fordul a fejemben, hogy le vagyok húzva. Ezért a pénzét tartalmat kapok és nem Oblivion lópáncélt (megnézhetjük más játékok dlc-i mennyit nyújtanak ha 6 euró az áruk és meg lehet nézni mit ad most a WArhammerhez a CA ezen az áron).

És még egy gondolat: Egy Warhammer Total War játékot 10-12 játszható néppel vagy többel, teljes Warhammer világot felölő hadszíntérrel, hajózással és minden földi jóval egy cég nem fog neked 60 eurós áron végfelhasználói áron piacra dobni. Mert ez ismétlem hatalmas meló! Hidd el nem tapsikolunk mi ennek a dlc mizériának, de ha ez azt jelenti, hogy elérjük az általam egy mondattal ezelőtt vázolt állapotot akkor én bizony hajlandó vagyok havi 6-10 eurót ezért befizetni nekik csak csinálják meg. Ennyit nekem megér és számos rajongónak is megér. Akinek meg nem az meg játsszon az alapjátékkal az is éppen elég jó és tartalmas (64 órám van benne eddig és még csak 2 néppel játszottam végig..hátravan még 3... lehet számolgatni, hogy 60 euróért mennyi játékóra szórakozást kaptam... a 2 lordpack miatt a már játszott népekkel is újra neki fogok veselkedni a játéknak).

Röviden: Tapsikolunk a Warhammer dlc politikájának, mert ez bizony jóféle.