1644257819.png

• ratgab
    Van fönt a dlc oldalán egy kép a herokról....Nagyjából szerintem ez úgy fog kinézni, hogy ezek szellem hősök lesznek és alapból Belegarral kezdenek (ez így amúgy nagyon op lesz). Hogy lesz-e egyedi kinézet? Kép alapján én azt mondanám, hogy nem (habár nevesítve vannak szóval elvárná az ember, de a képek alapján nem úgy tűnik).

A képen egyébként totál szellemeknek néznek ki, mint a Banshee a vámpíroknál.

Wurrzag egy ingyenes legendás hős lesz!

Igen az Arachnarok pók hatchlingjei érdekesek lesznek, de van itt azért más érdekesség is mindkét oldal elit egységei közt. Pl. a Goblin fanatic képessége a Dwarf on a chain (nálam jártasabbak szerint a nagy golyó helyett egy törpe fog lengedezni a lánc végén XD).

Illetve a törpéknél az elit grudge thrower meg goblinokat fog lőszernek használni XD.

Engem megvettek kilóra (eddig a vámpír és törp végigjátszás volt meg...törpéket eleve nagyon imádom szóval ez nekem kb instant vétel).

Amúgy a redditen már megkezdődött a találgatás, hogy mi lesz a következő dlc (ugye a free lc-ként egyértelműen new lore of magic, tehát most már tényleg új népnek kell jönni). Sokan amúgy már azt tippelik, hogy hamarosan megkapjuk a skaveneket is (részemről azt mondom úgy legyen..Egyik általam legjobban várt játszható nép).