-
ratgab #665 Érdekes dologra bukkantam srácok. Gondolom mindenki látta az ominózus képet az ingyenes tartalmakról: Cikk és a kép
Namármost ez a kis képecske folyamatosan bővítésre, illetve kitöltésre kerül. Ez alapján jelenleg a total war wiki-n így néz ki.
DLC tervek...kiegészített freel lc kép.
Ebből gyakorlatilag rengeteg mindent le lehet szűrni.
Úgy néz ki ezek alapján, hogy a dlc-kkel együtt jön majd mindig valami apró kis ingyenes cucc is (blood knights jött a vér dlc-vel...2 nap eltérés van a kettő közt), 3. dlc-vel kettőt is kaptunk ingyen az Amber Wizardot és a lore of beasts azaz a bestiákat ellenfélnek, a 4. dlc-vel Vlad Von Carstein érkezett.
Kérdés, tehát , hogy az 5. dlc lehet-e az elfek: azt lehet kiolvasni a képből, hogy jönnie kell mindenképp egy új hősnek és még esetleg egy új lore of magicnek, ami teljesen egybevághat azzal, hogy az elfek jönnek. Mindenesetre valami egyedi mágiát használó népnek kell jönni, ha nem is az 5. dlc-ben, de a 6-ban biztosan (szerintem egyébként az új hős és az új lore megint egyben lesz már csak azért is, mert a 2. lore mögött is lesz egy hős free lc).
Kicsit beleásódtam a lore-okba és amik szóba jöhetnek azok az elfek, a skavenek (nekik is egyedi mágiájuk van), a káosz törpék (van egy egyedi varázslási módjuk), az Ogre királyság és Nehekhara (Tomb kingek). Ergó ezek valamelyike lesz majd benne a következő vagy az azutáni dlc-ben. Ha tippelnem kéne az új hős szerintem ork hero lesz, mert miért is ne lehetne.
Tehát az 5. és 6. ingyenes cucc egy néppel együtt fog érkezni.
A 7. ingyenes tartalom új legendás lord lesz, ami arra enged következtetni, hogy vagy a 6. vagy a 7. dlc ugyanolyan lesz, mint a mostani vámpír-birodalmi dlc....Tehát új egységek, oldalanként +1 legendás lord (egyiknek kettő az ingyenes legendás lord miatt), +1 hős és az elit egységek, mint a vámpíroknál és a birodalomnál.
8. ingyenes tartalom egy játszható nép lesz. Őszintén csodálkoznék ha ez valami nagy lélegzetű dolog lenne..Mondjuk ha követjük az eddig gondolatmenetet, akkor akár 2 szembenálló felet is berakhatnak...Mondjuk megkapjuk a határhercegséget (mindenképp olyan ingyenes nép lesz szerintem ami már benne van a játékban...lehet akár Bretonnia is) ingyenes népként és megkapjuk mondjuk a Tomb Kings-et, tehát valami nagyobb frakciót akár egy önálló kampánnyal is, mint a Beastmannél.
9. ingyenes tartalom szintén szerintem együtt kezelendő, tehát van egy lore of magicünk (ha az első elf, akkor ez lehet mondjuk skaven, vagy káosztörp vagy ogre királyság...szerintem skaven lesz egyébként) és kapunk még egy hőst.
Ergó szerintem az 5. dlc nagy eséllyel az elfek lesznek (+ mellé egy ork hős, vagy törpe),
a 6. dlc az ork vs törp bővítés (fentebb részletezve+1 legendás lord mondjuk ezúttal a jófiúknak ha már az előző esetben a vámpírok kapták...tehát törpe lordot vízionálok)
7. dlc egy totál új népcsoport lesz, mint pl az Ogrék, vagy a Tomb Kingsek és hozzá egy a játékban lévő nép játszhatóvá tétele, ami ha nagyon spúrok Brettonia lesz, ha eredetibbek akkor határhercegség vagy akár Kislev.
8. dlc új lore of magic, tehát szerintem nem lehet más, mint a skavenek, esetleg az ogrék (lehet a skavenek kapnak egy egész kiegészítőt ki tudja) és mellé lehet, hogy kapunk még egy törpe hőst...
Hogy ezen kívül lesz-e még dlc a játékhoz az jó kérdés...Ha lesz akkor tuti, hogy frissül a táblázat, de lehet ennyivel befejezik majd a dlc-zést és ezen túl majd a kiegészítőbe helyezik az energiákat...Szóval nagyjából ez most a teóriám a két kép alapján..Szerintetek ennek mennyi esélye van így? Logikus vagy ti mást láttok bele a képbe, illletve másképp képzelitek el a dlc terveket? Kíváncsi lennék mindenki véleményére a teóriával kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.12. 20:12:48