Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2016.06.02. 11:22:03
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
A törpék valóban nem túl nehezek, de persze ide is kellett pár újratöltés - rossz épitkezés, túl hamar sok terület behuzása diplomációvál - és még mindig azt érzem, hogy nem ismerem a játékot - milyen techinológiát jó fejleszteni, leader skillek és a törpe herok miért balfaszok nálam :)
Szerintem minimum még 300 órát fogok előtte ülni :P
Sajnos a fellázított kisebb északi törzseket a Norsca szövetségesem leverte (nem szereti a konkurenciát), de Reiklandtúl északra minden lerombolva, elhoztunk a káoszpusztákat:)
Törpék ellen armor piercing egységek kellenek, meg bekerítés, törpe lábuk van, lassúak, nehezen rendeződnek át, és a great weaponos chosenek mindent megesznek, ami nem anti-infantry:) Szóval törpék ellen sok armor piercing egység, kerülj az oldalukba-hátukba és menni fog:) Ez az eddigi legkirályabb TW, amivel eddig játszottam. (Tudom, a TW profiknak nem, de majd ők is megszokják:)
Esetleg az egységcsere is lehet megoldás de fejlesztések nélkül az nagyon durván megdobja a fenntartási költségeket.
A már egyszer végigvert részen? Én ott úgy csináltam, hogy először kifosztottam a települést, majd leromboltam, szóval ott már nincs semmi.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.02. 09:01:16
Én akkor csináltam a második sereget, mikor kb. minden quest battle megvolt...most már van Archeon + Prince Sigvalt, az elsőt leküldtem vámpírok feletti részt kicsit rendbetenni, a másodikat még a fenti, már egyszer végigvert részen gyúrom fel, hogy majd kétfelől eshessünk a birodalmi kutyáknak :) Mondjuk remélem vámpírokkal ki tudok alakítani valami műgödő munkakapcsolatot, mert így hogy folyton ellenséges területen kell táboroznom, minden nagyobb csata után 6-8 kör kell mire felerősödök újra :(
Utoljára szerkesztette: faber, 2016.06.01. 22:57:32
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A videók szerint a más falat ért ostromtornyokba (ha már az eredeti legénység kiment belőle) be lehet küldeni más egységeket is. Ez végül is logikus. Bár én eddig még nem próbáltam ki.
Egy próbát persze megér, de kétlem, hogy bármiféle kompenzációt kapsz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Jelenleg olyan 30-40 ezer a pénzem. Szívesen behoznám Suneatert is Achalon mellé de nem tudom hogy a két sereg fenntartására elég lesz-e a pénz. Bár két sereg = Dupla rablás és bevétel. :)
A Csomag tartalma:
- Dombornyomott fémdoboz
- Exkluzív útmutató könyv
- Chaos Warriors DLC csomag:
Három irányítható Legendás Lord
Egyedi, új hátasok, vérszomjas egységek és szörnyek
Új küldetések, képességek és varázstárgyak
írtam az 576-nak hátha hozzám vágják, végülis ők írták oda :)
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.06.01. 12:49:01
Most viszont újra a Chaos Wastes -re szólít a Slayer of the Kings küldetés. Nem baj. A szövetséges Nord törzseim addig tovább puhítják az ellenséget.
Szóval most "csak" a káosz ellen kell kitartanom bár most már délen megjelent egy greenskin sereg. :(
Most van egy kis nyugi így rendezni tudom az erőimet bár a káosz által lerombolt 3 város hiányát rendesen megértem.
NA: hát nemtom, totál elveszett a lelkesedés iránta, bár ahogy olvastam a hivatalos fórumot nem vagyok ezzel egyedül, most is csak mediumon van a pvp1 server. :(
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(Zappa)
Ja meg a vámpírok is kóstolgatnak közben szóval csupa jóság van.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De nem sürget semmi. Idővel szépen elintézek mindenkit. :)
Én úgy gondoltam hogy először Norscat szállom meg de az Advisor már Kislev ellen uszít. Szerintem nem kellene még a 15-ik kör környékén kezdeni a birodalommal. :) Még a Norscai törzsek között is van olyan aki kemény dió. + Ott van az a törpe terület is. Lezúztam a főseregüket, erre gyorsan berohant egy nord törzs és lezúzták az én legyengült seregemet. Úgy látom a káosszal lassan kell haladni és erősíteni seregünket miközben ki-ki rabolunk ezt-azt. De aztán már nem állít meg minket semmi. :)
Vagy még táborozgassak egy kicsit amíg összejön elég populáció a komolyabb egységekre?
De leglaább a hátország miatt nem érdemes aggódni. :)
Amúgy az Awaken Tribe opciót milyen sűrűn dobja be? Mert az első Nord településsel meg lehetett csinálni, de azóta nem ajánlotta fel egyszer sem. (Még csak norscában vagyok.)
Waaagh!
Káosznál merre érdemes terjeszkedni ? Mert ha ha egyenesen terjeszkedek, akkor már a 3-ik settlement a törpöké.
A chaos corruption a szövetséges(Awaken Tribe) nemzeteket is érinti vagy ők már "velünk vannak" ezért rájuk nem hat?
Vagy legalábbis nem úgy mint az ellenségre.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.29. 11:26:03
Sima lord is vezetheti a csapatokat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagy ha új csapatunk lesz azokat már csak simán a Lordok vezetik?
Chaossal a megnyert csaták is szép pénzt hoznak, tehát ahogy látom nem szükséges mindig kirabolni a települést (legalábbis Norscaban) hanem a saját területünké tehetjük. Jól jön majd a hátország.
Végre ma nekem is meglett a játék. Eddig még csak arra futotta hogy belenéztem mindegyik kampányba de jónak néznek ki.
Ami viszont furcsa hogy pont a Káosznál nem volt tutorial. Pedig sztem pont az ő hadjáratukhoz kellett volna a legtöbb több infó.
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2016.05.28. 14:47:11
De vigyázni kell rájuk, mert ha levágják a generálist, akkora morálvesztés, hogy hamarosan megfut a fél sereged. (élőholtnál meg folyamatos attrition csata közben). Én elkövettem azt a hibát, hogy 3 körön át folyamatosan harcoltam a seregével, most a harmadik csatában nem merem közel vinni senkihez, mert 1/3 hp-n van:D
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.05.28. 09:33:50
Igazából az a 2 Norska nép ami a mapon van, okozza az igazi problémát, mivel rengeteg területük van északon, amihez nehéz hozzá férni a távolság és az időjárási körülmények miatt. Igaz hogy gyengék az egységeik, de mivel olcsóak, sok seregük van. Ráadásul rohadt nehéz elkapni őket, ha egyszer átjutottak az elég széles határokkal rendelkező birodalmadon.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2016.05.27. 22:38:53
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy bizonyos ponton majd megindul káosz és addigra komolyan fel kell készülni.
Kíváncsi leszek hogy vajon a Káosznak is lesz majd valami nemezise? Vagy náluk majd a Birodalom indul meg?
Holnap késő délután már én is kipróbálhatom. :)