KingPunisher#642
Nos az 5 alap fajjal végigvittem a kampányt, meglehetősen érdekes volt mind más más élményt nyújtott. Személy szerint a VC a kedvencem de talán a birodalommal a legélvezetesebb a játék, ők hasonlítanak leginkább a régi TW játékok népeihez. Normálon toltam a fajokkal valo korrekt ismerkedés miatt , kb minden néppel egyforma nehézségű volt olyan 120 kör környékén értem a short victory végére, onnan sok értelme már nem lett volna tovább tolni. Talán a chaossal toltam 150 kört de ott az elején sok hibát csináltam ez a horda játékmenet elég ismeretlen volt, nehezen jöttem bele. Összességébe számomra ez a legjobb eddigi TW bár komplexitásba itt ott vesztett pl az Attilahoz képest de így is elég sok dologra kell figyelni és a hangulat páratlan.
Beastmen annyira nem tetszik így velük majd később egy leárazás keretében ismerkedem csak meg... meg eléggé zavar, hogy az új mapjuk igen nagy fps dropot produkál így őket most még nem vettem meg.
A DLC után immáron a nehézséget feltolva jöhet az Empire és VC ismételt végigjátszása.