1644257819.png

• silverchain
    Nem tudom, nálatok mi megy el, de káoszként csak az első két-három törzset szabadítsátok fel, és semmit ne romboljatok le, csak fosztogassatok Norsca-n. Aztán az egyik nagyobb Norsca törzzsel békét kell kötni (Varg vagy Skaeling, attól függ a gép melyiknek milyen aggresszív ai-t adott), és elindulni délre. Nem kell foglalkozni a kis felszabadított törzseiddel, azok csak addig kellenek, amíg megerősödsz. Utána úgyis elfoglalja őket a nagy Norsca törzs, aki megmaradt. (Nálam Skaeling, másnál a Varg). Sokakat látok, hogy a 100-dik kör után még mindig a Norsca törzsekkel hadakozik. Persze, hogy Kislev, Nordland meg Midderland megerősödik, és a törpékkel karöltve jönnek északra, mert meggyengítetted a saját hátországodat. Nekem az 40-dik körre az Északi törpék meghaltak, a 70-dik körre Kislev helyén a káoszpuszták terjeszkedett. Előlem menekült mindenki a 100-dik kör után, pedig külön vezettem a 3 káosz sereget az infight -ing miatt. Aztán beköszöntött az aranykor, mikor a vámpírok beálltak mellém szövetségesnek, és volt egy alliance területem a földrész közepén ( táborozva pedig immunis vagy a vámpír korrupcióra). Két kör alatt töltődött vissza maxra a leharcolt sereg. Ha a 100+ körben még mindig északon hadakoztok a "testvér" törzsekkel, akkor valamit nagyon rosszul csináltok.
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.06.12. 08:53:43