Lacc 88#379
Én a Birodalommal kezdem inkább újra, lassan a 100. körnél tartok, de annyi mindenen keresztülsiklottam, hogy inkább kezdek új kampányt és figyelek az apróságokra. Egyébként amíg meg nem jelent néhány Káosz sereg, addig mindenki háborúzott mindenkivel. Egy csapásra mindenki felajánlotta, hogy szövetségre akar lépni velem, amint elkezdtek megjelenni és én indultam el visszaverni őket :D 4 teljes provinciám van jelenleg és a negyedik sereget készülök felállítani, mert kettővel és a szövetségesekkel a Káoszt verem vissza folyamatosan, a harmadikkal meg az orkokat próbálom kiirtani és menteni a Törpöket ami még megmaradt belőlük. Ez a Waaargh vagy mi a rák olyan mint a Káosz nyomulás, folyamatosan megindulnak az orkok vagy ha egyszer leverem őket akkor kampó nekik?
Szerencsére a Vámpírok nagyon csendben vannak, egyetlen csatám volt velük csak, de abba is a szövetségesem hajszolt bele és olyan jelentéktelen területet vettek el tőlem, aminek szinte még örültem is.
Így pár nap után még csak a Birodalmat próbáltam ki, de eddig nagyon bejön a játék. Vannak apróságok amiket hiányolok, mint pl.: a zsoldos egységek nagyon jó jöttek volna 1-2 csatánál, ahol megveszem őket lenyomom a harcot és rögtön fel is oszlatom. Plusz az, hogy ha a törpök területén harcolok és verem vissza nekik az Orkokat, de nem tudom elfoglalni a településeket így az elhullottak pótlása is lassabb. Mondjuk erre már van MOD, amit lehet érdemes is lesz lekapni. Sok kis apróság, de az összképen némileg ront.