silverchain#353
A maraudereket fejleszd először great weapon-ösre, csak egy két pajzsost hagyj meg a csatamező közepére üllőnek, sokáig úgysem bírják, csak addig kell, amig a kétkezes marák oldalba nem kapják az ellen jobb meg bal szárnyát. Csak ügyesen kell csinálni, mert ha összeomlik a centrum, akkor csak olyan nagy veszteséggel tudsz esetleg is győzni, ami nem éri meg. Kell még két fejszedobáló mara lovas és két káoszkutya egység az ellen távolsági fegyveresei/lovasai ellen, mert a káosz seregek erőssége a többi fajjal szemben az erős gyalogság, azzal meg nem éred utol a gyors egységeket. Aztán ha megvannak a káoszharcosok, lecseréni az összes marát rájuk 4-5-2 (pajzsos-kétkezes-alabárdos) arányban. Amint a szekerek megvannak, mehetnek a levesbe a mara lovasok és a kutyák. (Gorebeast chariot egy állat.) Utána kevés Chosen, mert bár ők az elit elitje, a fenntartásuk dupla annyi, mint a warrioroknak. Végén káosz óriás vagy shaggoth, óriás többet sebez és több a hp-ja, de a shaggot gyorsabb, rohamozik és védetebb a távolsági fegyverekkel szemben. Jók még a káoszfattyak, de kell hozzá mágustorony, és a közelharcos hősök/lordok a káosznál jobbak. Lovasság szerintem felejtős, max kettő rohamlovas osztag, alabárdos demigriff lovagok (birodalom) közelébe nem ér egyik faj lovassága sem. Én a káoszágyúval nem tudom, hogy mit kezdjek, papíron jók, amikor káosz ellen harcoltam káosszal, az ellenség ágyúi okozták a legtöbb veszteséget nekem, de nálam nem nagyon akarnak működni, van, amikor a saját egységeimbe lövök velük:) Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.06.02. 13:06:13