1997
-
Prof William #356 Nekem kicsit súl sok a Chosen a seregemben. Szinte az összes gyalogos egység. Fogyasztják a pénzt rendesen. Szerintem amikor behozom Suneater a második seregem vezérének, akkor majd a Chosenjeim felét átadom neki, hogy ne csak maraduerekkel szerencsétlenkedjen ott az elején. A lyukakat pedig Chaos Warriorokkal töltöm fel.
Az ágyúkról eddig csak jókat olvastam. Azt írják hogy igazi mindenesek. Nagyon durván tudják tizedelni az ellen seregét, de ostromnál is jól jönnek.
Ha már tizedelés. Achalon tűzvihar képessége nagyon jó. Elég a legnagyobb tömörülés közepébe belőni és komolyan le tudja amortizálni az ellenfél egységeit. Szintén jól jön amikor 1-1 felmorzsolódó egységemet többszörös túlerő veszi körbe. Járulékos veszteségek előfordulnak persze (amolyan igazi Káoszosan) de az ellenfél ilyenkor mindig sokkal nagyobb veszteségeket szenved. -
MaRee #355 Érdekes, redditen azt írják,hogy 2-3 szor ha mindegyik kisebb lordot és a legendarykat megölöm, akkor nem spawnolnak többé. Mindenesetre inkább vissza töltöttem kb 80 körrel előbbi mentést, és nyugat helyett észak felé terjeszekedem, Kislev és a környező városoknál fogom bevárni Archaont. Csak közben rohadt idegesítő, hogy a birodalmam másik végében a semmiből állandóan fellázad valami értelmetlen frakció ami sorra foglalgatja vagy raze-elgeti a váraimat azon a területen. -
silverchain #354 Nekem Kraka-drak törpéi tetszettek, ott vannak északon elvágva mindenkitől, káosz seregek az ajtajuknál, első játékomban még nem volt sok armor-piercing-es egységem, mikor először nagyképűen beállítottam a káosz seregemmel, nagy veszeségek árán, de legyőztek. Aztán újrakezdtem, rákészültem, ostromfegyverek, minden, és sikerült close victory-t kihoznom:) Első körben fosztogatás (20000 gold), második körben raze. Őket nem szabad a hátországban hagyni. Hősies küzdelemben elestek, most a területükön a káosz fertőzöttség 99 %:) -
silverchain #353 A maraudereket fejleszd először great weapon-ösre, csak egy két pajzsost hagyj meg a csatamező közepére üllőnek, sokáig úgysem bírják, csak addig kell, amig a kétkezes marák oldalba nem kapják az ellen jobb meg bal szárnyát. Csak ügyesen kell csinálni, mert ha összeomlik a centrum, akkor csak olyan nagy veszteséggel tudsz esetleg is győzni, ami nem éri meg. Kell még két fejszedobáló mara lovas és két káoszkutya egység az ellen távolsági fegyveresei/lovasai ellen, mert a káosz seregek erőssége a többi fajjal szemben az erős gyalogság, azzal meg nem éred utol a gyors egységeket. Aztán ha megvannak a káoszharcosok, lecseréni az összes marát rájuk 4-5-2 (pajzsos-kétkezes-alabárdos) arányban. Amint a szekerek megvannak, mehetnek a levesbe a mara lovasok és a kutyák. (Gorebeast chariot egy állat.) Utána kevés Chosen, mert bár ők az elit elitje, a fenntartásuk dupla annyi, mint a warrioroknak. Végén káosz óriás vagy shaggoth, óriás többet sebez és több a hp-ja, de a shaggot gyorsabb, rohamozik és védetebb a távolsági fegyverekkel szemben. Jók még a káoszfattyak, de kell hozzá mágustorony, és a közelharcos hősök/lordok a káosznál jobbak. Lovasság szerintem felejtős, max kettő rohamlovas osztag, alabárdos demigriff lovagok (birodalom) közelébe nem ér egyik faj lovassága sem. Én a káoszágyúval nem tudom, hogy mit kezdjek, papíron jók, amikor káosz ellen harcoltam káosszal, az ellenség ágyúi okozták a legtöbb veszteséget nekem, de nálam nem nagyon akarnak működni, van, amikor a saját egységeimbe lövök velük:)
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.06.02. 13:06:13 -
#352 Nem te vagy a béna, tényleg nehéz úgy is. :) -
silverchain #351 Nekem az empire is tetszik, folyamatosan cívódni az emberi országokkal, miközben egyesíteni kéne őket (naná hogy a császár, vagyis a mi lobogónk alatt), közben a vámpír grófok keletről szivárognak lassan, délen jajveszékelnek a törpék segítségért az ork waagh-ok ellen, és mikor már megtalálnád a kényes egyensúlyt, beköszön Achaon északról. Kösz:) -
#350 Na, hát azt kell, hogy mondjam nem könnyű Normálon..., de szerintem csak én vagyok még béna :D Chaos-al kezdtem igyekeztem kimaxolni a Unit számot, de elég okos az AI.. meg általában az elején már létszámfölényben vannak... amúgy egy olyan kérdésem van, hogy nincs valami gudie Chaos-hoz, hogy milyen egységeket érdemes használni, mik az erősségek meg a gyengeségek? őszintén szólva kicsit elveszettnek érzem magam :/ -
silverchain #349 Káosz seregek addig respawnolnak, amíg van Norsca település, ami adja a híveket a káosz isteneknek, szóval a Karmok tengerétől északra mindent le kell rombolnod. Ez majdhogynem lehetetlen, plusz a káoszpusztákon folyamatosan kapod az attrition-t. Szóval próbálj segíteni az ütközőállamoknak, hogy minél tovább bírják, és közben próbáld megcsinálni a short victory feladatokat. Aztán amikor jön a 100-dik kör után a káosz betörés, neked már kell legyen két fullos sereged, ellenkező esetben sorra rombolják le a várakat, és csinos káosz oltárt állítanak a helyükre. A romokból újra felépíteni a várost meg a várat sok pénz, így ki is véreztet az AI pénzügyileg. Szóval nehéz, de hát TW-t ezért szeretjük.
Megvannak a könyvek is, csak mióta GW kukázta a régi warhammer világot, az új Age of Sigmarra rá sem bírok nézni. Szerencsére itt még él Öregvilág.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.06.02. 12:48:20 -
#348 sziasztok. látom nagy warhammer rajongók vannak itt :) vannak itt olyanok is akiknek megvannak a könyvek is? :) -
MaRee #347 A káoszt egyáltalán le lehet győzni? Kb háromszor öltem már meg Archaont meg a többi legendary barmot, de pár kör múlva respawnolnak és újra jönnek fullos seregekkel.. Mit kell velük csinálni? Kb 50 kör óta a Káosz seregekkel kergetőzöm. -
#346 Nekem a Chaos lett a favorit :) plutoka: én is alig bírom abbahagyni, pedig jön az asszony át és vele kéne foglalkoznom :D mit fogok én kapni tőle :(
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2016.06.02. 11:22:03 -
plutoka #345 Elég rég TW-ztem - anno is főleg csak a Rome-al - de most megint megvan a hajnal 2-3ig játszok, mert "csak még 1 kört" élmény :)
A törpék valóban nem túl nehezek, de persze ide is kellett pár újratöltés - rossz épitkezés, túl hamar sok terület behuzása diplomációvál - és még mindig azt érzem, hogy nem ismerem a játékot - milyen techinológiát jó fejleszteni, leader skillek és a törpe herok miért balfaszok nálam :)
Szerintem minimum még 300 órát fogok előtte ülni :P -
silverchain #344 Én is újrakezdtem a káosz kampányt, mert elsőre nehéznek tűnt (normál fokozaton:), most második nekifutásra már megvan Achaonnal az összes epic tárgy, 2 fullos sereg, Aldorfot már csak Middelland utolsó vára védi északról. Háromszor is nagy mázlim volt, elsőnek békét tudtam kötni a legnagyobb norsca nemzettel, másodszor egy délkeleti végvár már a 100-dik kör óta feltartja az orkokat délről (majd megköszönöm nekik egy hátbatámadással a végén), a hülye Talabheim-iekkel meg nem állok valami miatt háborúban, azok annak örülnek, ha ütöm a Birodalmat:) Ja, a vámpírok meg nem akartak kétfrontos háborút velem meg a törpékkel, igy most velük is "jóban vagyok" (megnemtámadási szerződés), és szépen lefoglalják Averlandnak a birodalomhoz átállt erőit.
Sajnos a fellázított kisebb északi törzseket a Norsca szövetségesem leverte (nem szereti a konkurenciát), de Reiklandtúl északra minden lerombolva, elhoztunk a káoszpusztákat:)
Törpék ellen armor piercing egységek kellenek, meg bekerítés, törpe lábuk van, lassúak, nehezen rendeződnek át, és a great weaponos chosenek mindent megesznek, ami nem anti-infantry:) Szóval törpék ellen sok armor piercing egység, kerülj az oldalukba-hátukba és menni fog:) Ez az eddigi legkirályabb TW, amivel eddig játszottam. (Tudom, a TW profiknak nem, de majd ők is megszokják:) -
Prof William #343 Úgy tűnik ez lesz a megoldás. Tegnap próba-szerencse alapon behoztam Suneatert de az upkeep + 640 -ről rögtön - 3000-re ugrott. Amíg nincs felfejlesztve a másik lord addig viszi a pénzt rendesen.
Esetleg az egységcsere is lehet megoldás de fejlesztések nélkül az nagyon durván megdobja a fenntartási költségeket.
A már egyszer végigvert részen? Én ott úgy csináltam, hogy először kifosztottam a települést, majd leromboltam, szóval ott már nincs semmi.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.02. 09:01:16 -
faber #342 Szerintem elég későn...általában ha új sereget csinálsz, azt előbb fel kell fejleszteni, mert rongyos alap marauderekkel nem sokáig él a 2. lord (taptasztalat) :) + Amig nincs felfejlesztve a második lord hordája, addig sokba kerül a fenntartás...30-40k elrepül 6 kör alatt...ha nem is rögtön, mert mondjuk tudsz foglalni, akkor előbb utóbb, mikor valamelyik sereg megakad...
Én akkor csináltam a második sereget, mikor kb. minden quest battle megvolt...most már van Archeon + Prince Sigvalt, az elsőt leküldtem vámpírok feletti részt kicsit rendbetenni, a másodikat még a fenti, már egyszer végigvert részen gyúrom fel, hogy majd kétfelől eshessünk a birodalmi kutyáknak :) Mondjuk remélem vámpírokkal ki tudok alakítani valami műgödő munkakapcsolatot, mert így hogy folyton ellenséges területen kell táboroznom, minden nagyobb csata után 6-8 kör kell mire felerősödök újra :(
Utoljára szerkesztette: faber, 2016.06.01. 22:57:32 -
MaRee #341 Fuha. Very hardon elkezdtem vampirokkal, de szet alaznak, ugyhogy most 84. korben jarok hardon. De szerintem ezt is ujra fogom kezdeni, sajnos kornyezo torp es ember frakciok ossze fogtak ellenem. Torpe egysegeket neha aranytalanul erosnek erzem. -
sakkay #340 Működik. -
Prof William #339 Tetszenek az ostromok. Sokkal áttekinthetőbbek lettek + az ellenség jobban igyekszik végre a falakat védeni és nincs kergetőzés a városban.
A videók szerint a más falat ért ostromtornyokba (ha már az eredeti legénység kiment belőle) be lehet küldeni más egységeket is. Ez végül is logikus. Bár én eddig még nem próbáltam ki. -
#338 Sajnos kétlem, mert úgy volt mindenhol meghirdetve, hogy pre-order bonus dlc a Chaos. Mármint a neten mindenhol :) A pre order foglalások pedig már lejártak még az első héten, szóval az 576 nem tehető ezért felelőssé, az más kérdés, hogy ezt nagyon szarul kommunikálták a honlapon. Az meg a kiadó-fejlesztő döntése volt, hogy nem csak pre-orderes vásárlóknak adják meg a Chaos csomagot, hanem időlimithez kötik.
Egy próbát persze megér, de kétlem, hogy bármiféle kompenzációt kapsz. -
ricsei50 #337 Valamit nem értek. Most szemléltem meg jobban kislev-et és az a helyzet, hogy full empire koppintás egy az egyben, de a megjelenés előtti mapon ahol bemutatták a minor frakciókat, ott nem az empire fajhoz sorolták. Az egységei és a lordjai is ugyan azok mint a birodalomé. Akkor most mivan? -
Prof William #336 Mikor éri meg új sereget létrehozni?
Jelenleg olyan 30-40 ezer a pénzem. Szívesen behoznám Suneatert is Achalon mellé de nem tudom hogy a két sereg fenntartására elég lesz-e a pénz. Bár két sereg = Dupla rablás és bevétel. :) -
#335 (ment privát közben) -
Zozzancs #334 Közbe visszanéztem az oldalon hogy volt írva
A Csomag tartalma:
- Dombornyomott fémdoboz
- Exkluzív útmutató könyv
- Chaos Warriors DLC csomag:
Három irányítható Legendás Lord
Egyedi, új hátasok, vérszomjas egységek és szörnyek
Új küldetések, képességek és varázstárgyak
írtam az 576-nak hátha hozzám vágják, végülis ők írták oda :) -
Zozzancs #333 Amúgy, tegyük, hozzá hogy az 576-on úgy van kint a special edition, hogy tartalmazza a Chaos pakkot, lehet megeresztek egy hívást, hátha.... azért eléggé félrevezető volt -
#332 Pfff tegyük fel megvettem volna egy hete, elutazok nyaralni vagy elüt a mentő akkor baszhattam volna a chaos ingyé pakkot? :D Azért ez disznalyság. Szállítsák le úgy az első adag dobozos tartalmat hogy egy papíron van a dlc kódja és az úgyis hamar elkopik... -
Zozzancs #331 Na hát, empire-t indítottam, egyenlőre még azért küzdök, hogy egységbe kovácsoljam a birodalmat, amúgy szerintem ez lett az eddigi leghangulatosabb rész, alig bírom letenni :) -
Lacc 88 #330 Én is gyorsan megvettem a héten és aktiváltam a Chaos pack-ot még éppen időben. Sajnos pont lekéstél róla, tegnap este 18:00-ig lehetett elvileg ingyen aktiválni, azóta fizetős. Én is az egyik 576-ban voltam megvenni. -
Bandeeka #329 Szia! Azért nem tudod mert 05.31-ig volt ingyenes. Ma már fizetős a Chaos DLC. Emlékeim szerint volt is szó erről itt a fórumon, de lehet tévedek. Szép napot. -
Zozzancs #328 Amikor bentvagyok a játékban a menüben a downloadable contentnél ott van de rányomok és nem történik semmi, amúgy steamen nem jelzi.... valami tipp? lehet nem kaptam volna meg? 576 ba vettem és oda volt írva hogy jár a chaos a speciálhoz:S
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.06.01. 12:49:01 -
#327 Ingame nem látod a kampányban? -
Zozzancs #326 Okés írok priviben, viszont megtudná nekem valaki mondani, hogy a Chaos warriorsokat miért nem tudom letölteni?, pedig megkaptam a dlc-t:S -
#325 Üdv a klubban :D privben küldesz egy steam nevet tolhatjuk -
Zozzancs #324 El is szaladtam megvenni az utolsó steelbook-os darabot :D mázlim volt, nagyon jól nézki -
Prof William #323 Káosszal a 40-ik kör környékén éppen hogy kimozdultam Norscaból sé elkezdtem Kislev területeit felprédálni. És persze nem utolsósorban végre megvannak a Chosen egységek.
Most viszont újra a Chaos Wastes -re szólít a Slayer of the Kings küldetés. Nem baj. A szövetséges Nord törzseim addig tovább puhítják az ellenséget.
-
#322 Igen. 280al élsimításon kívül minden maxra van húzva és nem panaszkodok :) -
Zozzancs #321 srácok, r9 270 es vidikarival 4 magos amd-vel és 8gb rammal érdemes megvenni? -
#320 Még nem adtam fel, most végre megvan az összefogás a többi néppel plusz szégyenszemre a vámpírokkal is békét kötöttem. :D
Szóval most "csak" a káosz ellen kell kitartanom bár most már délen megjelent egy greenskin sereg. :(
Most van egy kis nyugi így rendezni tudom az erőimet bár a káosz által lerombolt 3 város hiányát rendesen megértem.
NA: hát nemtom, totál elveszett a lelkesedés iránta, bár ahogy olvastam a hivatalos fórumot nem vagyok ezzel egyedül, most is csak mediumon van a pvp1 server. :( -
Hunor1 #319 ha kinyuvasztanak a káoszosok akkor visszajössz Naval Action-ozni ?? :))))))))
(Zappa) -
#318 Nnna megvolt a 100. kör és megjött a "puszi" a káosztól, gyakorlatilag már a túlélésért harcolok Empire oldalon. Természetesen segítség a környező területekről nincs mert hát miért is lenne. :D
Ja meg a vámpírok is kóstolgatnak közben szóval csupa jóság van.
-
ricsei50 #317 Én sem sietek. A birodalmam reikland plusz 2 település. Viszont már csak 3 kör és elkezdhetek demigryph lovagokat képezni. Már alig várom hogy ezekkel a kis ragadozókkal egy erős rohamot vigyek be az ellenség soraiba. :)