1644257819.png

• silverchain
    Én is újrakezdtem a káosz kampányt, mert elsőre nehéznek tűnt (normál fokozaton:), most második nekifutásra már megvan Achaonnal az összes epic tárgy, 2 fullos sereg, Aldorfot már csak Middelland utolsó vára védi északról. Háromszor is nagy mázlim volt, elsőnek békét tudtam kötni a legnagyobb norsca nemzettel, másodszor egy délkeleti végvár már a 100-dik kör óta feltartja az orkokat délről (majd megköszönöm nekik egy hátbatámadással a végén), a hülye Talabheim-iekkel meg nem állok valami miatt háborúban, azok annak örülnek, ha ütöm a Birodalmat:) Ja, a vámpírok meg nem akartak kétfrontos háborút velem meg a törpékkel, igy most velük is "jóban vagyok" (megnemtámadási szerződés), és szépen lefoglalják Averlandnak a birodalomhoz átállt erőit.
    Sajnos a fellázított kisebb északi törzseket a Norsca szövetségesem leverte (nem szereti a konkurenciát), de Reiklandtúl északra minden lerombolva, elhoztunk a káoszpusztákat:)
    Törpék ellen armor piercing egységek kellenek, meg bekerítés, törpe lábuk van, lassúak, nehezen rendeződnek át, és a great weaponos chosenek mindent megesznek, ami nem anti-infantry:) Szóval törpék ellen sok armor piercing egység, kerülj az oldalukba-hátukba és menni fog:) Ez az eddigi legkirályabb TW, amivel eddig játszottam. (Tudom, a TW profiknak nem, de majd ők is megszokják:)