1644257819.png





  • Lacc 88
    #1848
    Neveket így hirtelen nem tudom, de leírom a jobbakat, amiket szeretek. Ha érdekelne a MOD konkrét neve is szívesen megírom majd.

    - Gotrek és Félix a játék elejétől elérhetővé válik Heroként. Ezt akkor kikapcsolom, amikor pl vámpír, káosz vagy hasonló kampányt indítok.
    - Lords Of Change elérhetővée válik káosz kampányban, miután legyőzted
    - szintenként 2 skill pont, 1 szerintem lófasz
    - grafikai modok, pl. átdolgozott kinézet minden egységhez, változatos időjárás, szebb vizek, puskafüst, harci dalokat énekelnek, kidolgozottabb épületek, szebb zászlók
    - gyorsabb research
    - saját területen belül több lépés
    - gyorsabb sérült egység feltöltés
    - bizonyos távolságon belül baráti egységeket magamhoz rendelhetem ha csatára kerül a sor
    - pénzért lázadást szíthatok más frakciók területein. Hasznos ha gyengíteni akarom őket vagy baráti frakció egyik területét meg akarom szerezni háború nélkül. Van egy terület csere mod is erre de nekem az ütközött valamivel így nem tudtam kipróbálni
    - frakciók háborúja esetén ha nem akarok én is csatlakozni nem bomlik fel a szövetségem. Baromi bosszantó volt, amikor egy agyatlan szövetségesem minden ok nélkül háborút indított egy másik ellen és vagy csatlakoztam vagy baszhattam a szövetségünket.
    - kényszerített konföderáció. Ezt azért szeretem, mert ha lenyomok egy frakciót, akkor magamba olvaszthatom és a legendary lordok is az enyémek lehetnek.
    - bárki vazallussom lehet. Pár napja tapasztaltam, hogy pl Ulthuan mindig kurva erős játékban baromi sok sereggel. A Birodalommal voltam és eléggé megerősödtem. Gond nélkül elfogadták a vazallussá válást és elég szépen tejelnek.
    - Elhalt népeket éleszthetek fel.
    - Wood elf kampányban nem kell ambert fizetni egységekért. Kibaszottul szar ez az Amber rendszer, alig kapni és minden szarért azt kér a kampány.
    - Felbérelhető zsoldos egységek
    - Időnként megjelenő kisebb káosz, bestia, ork egységek erre-arra

    Nagyából ennyi. Ez így jelenleg kb 45 MOD :D Több olyan van, ami nem lét kérdés csak jobb tőle a játék. De sok olyan is akad, ami nélkül már el sem kezdem annyira sokat tesz hozzá és nem egy kínszenvedés az egész kampány, hanem jobban lehet élvezni.


    Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2020.05.23. 10:54:23