1644257819.png

• Bosco II
    Sziasztok!

1. Érdeklődnék még olyanról, ha egy egység amelyik távolsági sebzéssel hatékony (pl.: nyílpuskások), elkezdi lőni az ellenfél egységét, de az az egység, amelyiket lövik, az közben közelharcba keveredik, értelemszerűen a nyílpuskások haverjaival, a nyílpuskások viszont tovább szórják az áldást és nem állnak le a tüzeléssel, mert lelkesek, akkor a szövetséges csapatok is sérülnek, a saját társaik révén a nyilpuskásoktól?
    2. Én a vámpír grófokkal kezdtem. Tőlem délre vannak a törpök. A szövetségesem a másik vámpír banda (kelet sylvaniaiak) belerángatott a törpök elleni konfliktusába. Én marha persze belevágtam, és ostrom alá vettem egy várukat, igaz írta pirossal, hogy ez nem elfoglalható település, szóval bevettem. Elfoglalni nem tudtam, csak lootoltam. Majd felajánlottam a békét nekik, amit lelkesen elfogadtak. Szóval ezek a városok csak „npc”-k? Ki lehet őket rabolni és ennyi? Majd ha megerősödnek, ők jönnek hozzám dimbítani esetlegesen?
    3. Meg még ami eszembe jutott, hogy az aktuális event-eket, eseményeket hol tudom megnézni. Például public order csökkent 10-el húsz körre, de már nem emlékszem, hogy melyik körben kezdődött és így, nem tudom hogy meddig tart.
    4. És még egy, ami eszembe jutott… Ha a hősömmel a várban csücsülök, no meg a sereggel, és rám támadnak, megostromolnak, akkor csak a hős és serege lesz a várvédő, vagy hozzáadódik az a sereg is, amelyik alaphelyzetben a városban tartózkodik, mint állandó védvonal az épületek szintjétől függően?

Válaszaitokat előre köszönöm szépen.