1644257819.png





  • Bosco II
    #1803
    Szia!

    Köszönöm a sok információt

    Oké, pár dolog:
    "1. Ha a második résszel is játszani akarsz akkor inkább vedd meg azt is, abban ugyan is van egy Mortal Empires nevű kampány ahol együtt játszhatod mindkét játékot egy bazi nagy térképen az összes elérhető frakcióval. " - ezt nem tudtam, így már érdekel a dolog mihamarább

    Ezeket tudtam:

    "2. Vampire counts: az egyik egyedi mechanikád a vampire corruption. Ezt %-ban mutatja a város neve alatt, nyilván minél nagyobb neked annál jobb, másnak annál rosszabb. Ez befolyásolja a public ordert is, bónuszt kapsz ha magas, büntetést ha alacsony. Corrupciót tudsz növelni karakterekkel, épületekkel, eventekkel, illetve a szomszédos területekről is "átfolyik". Erre rá kell gyúrni ha ezzel a frakcióval akarsz játszani.
    3. Másik egyedi mechanikád a Rais the Dead. Ez ugyan ott van ahol az egységeket tudod felvenni a seregbe. Az hogy itt milyen és mennyi egység elérhető az egyetlen dologtól függ: mennyi halott van a tartományban. Ha egy tartományban sok csatát vívsz sok lesz a halott is akiket fel tudsz támasztani és egészen erős, endgame egységeket is kaphatsz így. Ezek ugyan annyiba kerülnek mintha rendesen képeznéd őket, csak nem igényelnek semmilyen épületet. És nyilván ezért ezt tudod használni más területén is, nem csak a sajátodon.
    4. Az ellenség ügynökeit meg tudod öletni a sajátjaiddal. Nyilván ez pénzbe kerül, és nem is mindig jön be."

    Ezért jó pl. ha egy sereg sokáig állomásozik, mert némely karakternek van bonusz vampire courruptionja, meg minél nagyobb a sereg, annál több bónuszt ad a public orderre, így viszonylag pár kör alatt lehet stabilizálni az újonnan elfoglalt várost. És utána már be lehet indítani az adószedést is rajta.

    Seregbérlésnél ezért írtam, hogy három féle képen lehetséges. Egy, a felépített építmények után, de ehhez az adott tartományban is kell tartózkodnom, Kettő, hullák feltámasztása, ez szinte bárhol, ahogy írtad, elhullás után. És három, ha a hős szintje elég nagy, akkor spéci krapekokat bérelhet fel. Erre irányult a kérdésem, hogy a fővárosban és a mellékvárosban (ami a tartományon belül van) minden épület áll, ami a Varghulf, Terrorgheist toborzásához szükséges, de mégsem tudom őket felbérelni. De miért? Itt számíthat a hős szintje? Szeretnék ilyen kreténeket a seregemben látni, csak a főhősöm Vlad, már átmászott a térkép másik felére, és így már nem akarom visszatáncoltatni western sylvániába vagy hová, de ha muszáj, akkor visszahívom.

    Tényleg nagyon szépen köszönöm a sok információt és a segítségeteket.