1644257819.png





  • Bosco II
    #1800
    Sziasztok!

    Köszönöm a gyors válaszodat. És igen… valóban vámpírok… és grófok
    Már a 78. körben járok asszem. A külvárosban (agglomerációban), (mármint Western Sylvania prérijén ha jól emlékszem) felhúztam a Haunted Forestet: ami után toborozható lenne a Varghulf, Terrorgheist, ha van egy másik épület is megépítve, talán a könyvtár vagy a fegyvercsarnok, nem emlékszem, nincs itt előttem a játék, de ezen bizonyos épületet meg felhúztam a fővárosban. És itt western Sylvániában (ha jól írom) csak egy második szintű hősöm állomásozik, de vele nem érem el, nem tudom felbérelni mégsem ezen lények egyikét sem. Lehet ehhez a hősnek el kell érnie egy bizonyos szintet hogy felbérelhető legyen ez a lény? Azt tudom, hogy három féle képen lehet sereget verbuválni. És lehet ez a lény van a hős szintjéhez kötve?
    Amúgy a játék nagyon megfogott, tetszik. Ami kicsit „idegesítő” vagy zavaró, hogy a pl.: a déli (tőlem délre lévő területről) a határ herceg bandája állandóan küldözget egy első szintű „hőst”, aki letoborozik a területemen és öt ponttal rontja a public ordert. Ez csak ugye ott baj, ahol frissen területet szereztem, mert ott amúgy is nagy a k*ki ilyen téren, és a főseregemmel kicsit állomásozni kell ott, hogy helyre rázódjon a történet. A lényeg a kínából indult szövegelésemnek, hogy egy ilyen kis „senkit” egy egész sereg sem tud eltiporni, sőt meg sem tudom támadni ezen első szintű berepülő pilótát, de egy bansheeval meg ki tudom nyeffantani, ha nem is elsőre, de X-edik próbálkozásra. Persze a bansheet pont ezért bérkillernek képeztem, hogy vadászgassa ezen marhákat. Persze azért, hogy megtámadok egy ilyen public order lehúzó csávót, még fizethetek is.
    Ami még nem tetszik ezen total war sorozatban, hogy az elején nem tudom kiválasztani a nehézségi szintet, hogy külön a csatáknál milyen nehézségű legyen a játék és külön a térképen milyen nehézségű szintű legyen a játék. Más total war sorozatoknál volt rá lehetőség. De amúgy tényleg le a kalappal a játék készítők előtt, mert a játék maga zseniális, szóval panaszkodásnak vége
    Kettőre is kíváncsi vagyok már nagyon, de előtte még játszom egy kicsit az első résszel.

    Segítő válaszaitokat ismét köszönöm szépen előre is.