1644257819.png





  • davidbog
    #1739
    Vladot választottam, most már nem kezdek újat. De mindegy is mert Isabella már az első körben behozható, be is hoztam és átpakoltam hozzá a vámpírokat.
    Drakhenhoffal kapcsolatban a lerohanás mellett döntöttem. Mannfred Essen körül fosztogatott így csak egy pár osztagos sereg maradt a várnál. Ezért a 8. körben be is támadtam Drakenhofot. Összesen egy seregnyi csontváz és zombisereggel, plusz az elején kapott Blood Dragon Knightsokkal és Vargheistekkel, denevérekkel, vámpírokkal. Hát elég kemény ostrom volt, egész konkrétan egyetdül Isabella élte túl. A csata után persze visszakaptam 1/3 HP-n egységeket. Utána a visszajövő Mannfred befoglalta East Sylvania két északi városát tőlem, de neki is csak csontváz és zombi serege volt, a feltölött sereggel már levertem és egyesítettem East Sylvaniát.

    Közben haladtam a Archaonos kampánnyal is. A legutóbbi patchben Archaon és a teljes serege kapott 5%-os Ward Safet, nem rossz. :) A Warhammer 2-ben eddig háromszor kezdtem chaos kampányt és Wintertoothal mindig háborúba kerültem, pedig semmilyen kontaktusba nem kerültem vele, így nem lesz nagy káosz szövetség. :D

    Szerencsére nem törölte magát. Remélem nem is fogja, nem örülnék ha ismét le kéne töltenem a hitvány netemmel.
    Úgy tűnik nem a tálcázástól ömlik össze nálam a játék. Archaonnal néha csak úgy a csaták után jön a lentebb említett probléma, vagy amikor új törzset hozok létre egy elfoglalt területből. Illetve a Vámpíros kampánynál egyszerűen csak crashel a játék, amikor megjelenik a Redhorn Tribe beastmen frakció. Mivel ez nem fix körhöz kötött event, ezért az autosave betöltése után nem biztos hogy megint azonnal bekövetkezik, tehát lehet haladni tovább.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2018.11.13. 15:36:59