1644257819.png





  • Lacc 88
    #1732
    Köszi a választ. Majd én is akarok egy kört futni Luthorral is, csak Noctillus valamiért szimpatikusabb volt így elsőre.
    Nekem a Zombivadász könyv miatt egyik nagy kedvencem Kemmler és baromira imádom a Krell idézést. De nem igazán örülök, hogy kiszedték Mannfred mellől, jobban örülök, ha egy nemzethez több Legendary Lord is tartozik, így némi hiányérzetem van.
    Ha vámpírokkal játszottam Kemmler miatt mindig Mannfred frakcióját választottam. Fogalmam sincs mi a jó taktika Vladdal. De két utat tudnék elképzelni. Az egyik a gyors letámadás, ahogy alkalom nyílik rá. Gyorsan le kell szedni Mannfred karakterét, akkor hátha a serege is hamarabb elporlad. Úgy tudom Vlad a keményebb karakterek közé tartozik nem okoz neki gondot elintézni Mannfredet, csak valahogy el is kell jutni hozzá. Valamiért nagyon szeret a várában csücsülni és akkor kitámadni, amikor igazán sebezhető vagy. Szóval elég esélyes, hogy ott kell elkapnod valahogy.
    Esetleg a másik taktika, hogy békét kötsz vele az elején és az embereket vagy környező településeket puhítod, hogy felhúzd a sereged. Majd amikor Mannfred elég távol van a vártól, akkor lazán hátba támadni. Akár őt is lenyomhatod, amikor nincs a várban vagy a várat szétkapni és kifosztani, hogy gyengébb legyen a védelem.
    Esetleg gyorsan kiépíteni a megfelelő épületet, toborozni egy Banshee-t, felhúzod az assassin képességet és Mannfredet eltenni láb alól. Nélküle a serege gyorsan elhal. Nemtom ez mennyire járható út még.
    De talán az is jó taktika lehet ha toborzol egy újabb Lordot és tele pakolod idézhető zombikkal/csontvázakkal/stb... Lehet a kincstárad lenullázod de úgyis csak 1 körig kellenek, amíg lenyomod a csatát. így ugyan két sereged lesz és bajosabb irányítani, de erre a célra létrehozott csapat nyugodtan elhullhat. Ők mennek előre puhítíani a népet, addig a fősereg döngeti a kapukat vagy második hullámban mászik fel a létrákon/ostromgépeken ha várat támadsz.
    Nehéz a vámpírokkal játszani, mindenhonnan ellenség veszi körül és kereskedni se nagyon akarnak velük.